Dizinin :119:şanslı karakterlerinden biri de Ferhundenin annesi Nurdan hanım dı..
Restorant sahibi kocayı buldu..:123:
gerçi pek fonksiyonu olmayan bir roldu,neden yazılmış:126: öyle bir rol bilmiyorum..:44:
son anda birde oğuza anne buldular...........
5 senedir olmayan anneyi monte ettiler hemen diziye..
sonlara doğru annesiyle masada yemek yerken itiraf etti annesi ,evlenme teklif etti bana falan diye..sanki öyle bağlamasalar dizinin yönü değişecekti.:82:.gereksiz ayrıntılardan birisiydi..tıpkı sedefin çeyiz almas,ı hamam sefası ,sedefin vs.i gibi..yahu ben atladım herhalde..
hangi restorant sahibi koca bu??
bence Nurdan hanımı sırf ferhunde için koymuşlar..
yani kötülüğü yapan insanın çocuğuda olsa onu desteklemiyor,her fırsatta hatalı olduğu konusunda uyarıyor ama yinede dizideki herkes Nurdan hanıma karşı dikkatli,eee nede olsa ferhundenin anası:)
ay hiç sorma çok çakma olmuş:)
bide bacısı var diibi gelmiş şarışın akla zarar:)
sonlara doğru annesiyle masada yemek yerken itiraf etti annesi ,evlenme teklif etti bana falan diye..sanki öyle bağlamasalar dizinin yönü değişecekti.:82:.gereksiz ayrıntılardan birisiydi..tıpkı sedefin çeyiz almas,ı hamam sefası ,sedefin vs.i gibi..
sonuç hüzünlü olacağı belliydi ..adı üstünde yaprak dökümü...ama final bölümü çok sönüktü ya beş senedir süren bir dizi için baya bi sönüktü ..o burnu kaf dağında neclanın süründüğünü göstermediler ya alacağı olsun o yapımcıların...
aynen katılıyorum Sedef kim ki yani?tamam cici şirin bi kız ama final resmen kızın finali olmuş:)
ben ferhundeyle annesinin konuşmasını kaçırmışım,dediğin gibi dizinin yönünü değiştirmeyecek bi ayrıntı..
ama ferhundenin son sahnede evde tek ağlaması bana biraz dokundu yanii..
kötüydü mötüydü ama harbi kızdı ferhunde..:)
Ferhunde karakterini de öylece bıraktılar sümüklü sümüklü..
başına bişey gelmiş hallerini gösterir insan..yaptıkları kar kaldı..
çok hırslıydı ama..ekilmedik yerlerde bitiyordu kadın..onun başına bişey gelmeliydi..
hani eden bulur düsturu nerde kaldı?..neclanın ex eşiyle fingirdeşicektir o..
Aman.. en azından zengin olduğundan beri iki kafa büyüklüğündeki krepeleri sönüktü.. o da yeter..:76:
ben çok umutluydum güzel geçeceğinden herkes hakettiğini alacak diye düşünürken..bi baktım o necla hanımın burnu hala düşmemiş...o son aliyle konuşurken bile ne kadar iticiydi ..cemin ve alinin sayesinde biyerlere geldi ..hala çalıştım kendi param bilmem ne...o aliyede acıyorum ne pislik bir adammış yav insan karısının gözünün içine baka baka yengesiyle fingirdeşirmi...ilk çıktığındada hiç güven vermemişti zaten...neclanın kayınpederinin gözünde kötü görüneceğini bile bile kıza yaka oldu ..onu çok zor bir duruma soktu...evlendiler tamm iki kavgada boşanalım ..bu kadar basit yani o pislik için...tabi necla hanımın rolu daha büyük bu boşanmada...