- 14 Mart 2010
- 2.064
- 140
Necla Cem e dua etmeliydi.etti de zaten mezarı başında..bilhassa biryere gelmesinin payında Cem vardı..
Aman birde leylayı doktorla tanıştırmışlardı..Hanım ın Çiftliğindeki kemalle.. iyi ki onu da role sokmamışlar aynı kompartmanda karşılaşma veya kondüktör rolünde..
boşanma sonunda ,ferhundenin alinin yanında işi neydi..neclanın hamile olduğunu söyleyince..
ferhunde,o çocğa bakacak bir insan değil,çocuk döner sana gelir dediğinde alinin cevabı çok salakçaydı..öyle mi dersin..verecek başka cevap yok sanki, alelade ötesiydi..
boğazındaki şalla boğasım geldi..
ayrıca neclanın cemi o kadar çok sevdiğinede inanmıyorum o yine kendini düşünerek gidiyodu mezarın başına..kendi vijdanını rahat tutmak için ..cem için ayılıp bayıldığından değil..onu sevdiğine inanmıyorum...çünki cemle evliykende aliye yaptığını yapıyordu ceme..
Akşam ilk izlemeye başladık eşimle,normalde hiç sevmez diziyi ama final ya merak etti,
İzlemeye başladık ama çok fazla dayanamadık,çok sıkıcıydı,hiçbir final izlenimi yoktu,
Fikret hala buz gibi kocasının icraatlarını araştırıyo,
Necla desen hiç sürünmeden,bi de bebek ödülüyle yalnız halinde mutlu ve KABARIK olarak hayatına devam ediyo,
Leyla da değişiklik yok Ceydayla uğraş dur aynı,
Şevket de aptallığına yanar artık babasını göremeden gitti adam,
Ferhunde yine dört ayak üstüne düştü,ben o da Şevketin peşine takılır diyodum ama güya aksiyon
yapmışlar Ali ye vermişler onu,
Anası da buldu birini,Sedef de buldu evlendi,
Bi Ayşe kalmıştı başına bişey gelmeyen iyi ona bari dokunmadılar,
Sonunu daha şimdi izledim,ne heyecan var ne de başka bişey,finalin Fsi yok valla,
Hiç yakışmadı bu diziye bu final,adam o kadar dayandı acılara tam iyileşiyodu mutlu olacak sevinecek
diyoduk öldürdüler adamı,
Ha bi de bir Ezelden bir Aşkı memnudan oyuncu alıp reyting artırma olayı da yapılmış galiba ama malesef o da hiç iyi olmamış...
Neyse sonuç olarak çok başarısız bi finaldi....
Bu diziye daha kaliteli bi final yakışırdı...izleyicinin beklediği ve hakettiği bi final..!
ya fikret seslendirirken onu söyledi ya,,,annem istanbula trenle geldik,yine trenle dönelim dedi,o yüzden trenle gitmişler,trabzona direkt tren yok,ankara aktarmalıda mı yokk,,,
ffinali beğenmedim de niye herkes istanbulda kalamama olaylarına takmış onu anlayamadım. niye necla ev almamış niye leyla ev almamıış.
ya hayriye şevket leyla kendileri istanbuld kalmak istemedi.onca kötü anı
Bence böyle bitceğine , mesela 10 yıl sonra yazıp Ayşe yi büyütüp Oğuzu hapisten çıkartıp , onlarıda sevgili yaptırsalar daha güzel olurdu :))) Oğuz 10 yıldır hapiste olduğundan ayşeyi tanımıcaktı falan , ayşe ablalarına özenip oğuzu kullanaydı ii di ii :
ilahii..illaki aktarmalı maktarmalı trenle gitsinler diyosun yani..
annenin tren takıntısı da ne olası..trenle geldik trenle gidicez..saçmalıktı hani..
şeydir o yaaa..elimizde 3 kuruş var.. fazla çarçur etmeyelim TCDD nin ucuz hizmetinden faydalanalım aktarmalı da olsa gidelimdir, kesin o..
kızlar aliye başlıyormuş çok şaşırdım belki yaprak dökümüde bir kaç sene sonra devam eder çünkü ardında çok soru işareti bıraktı :82:
tamam da arkadaşım sonuçta nereye gitseler o acıda onlarla gidecek tamam tren garı olayı ayrıca bir dygusal ortam yaratmış o da olmasa final denmezdi zaten. Ama Trabzon'a gidiyor daja küçün kızı okulu var, Necla'yı karnında bebeğiyle bırakıyor öyle, orada ne iş yapacak Şevket. Gerçi çokta ayrıntılara takılmamak lazm sadece Trabzon yerine başka yere gidiyor olsalardı keşke oraya tren hattı olmaması çok geyik olddu..
Bir de Oğuz'un annesi ve ablası ik defa finalde ortaya çıkmadılar biri öyle yazmışta Leyla ile Oğuz evlenirken de gelmişlerdi. Ama biriey daha vardı Oğuz neden avukata evin satılması için vekalet vermedi de hep ona kan kusturan Ceyda'ya verdi bilmyor muydu Leyla'nın evine gideceğini onu inciteceğini. Ama vekaleti alınca bir daha uğramadı ohhh olsun Oğuz'a.[/QUOTE
ssana katılıyorum ahyatım final berbattı. tek kelimeyle.
bi tren garı sahnesinde ister istemez ağladım ben.
bütün bölüm sedefin hiç de ilgimizi çekmeyen düğünüyle geçti.
ay walla çok havada kaldı