Yaprak Dökümü - Kanal D

ferhundeye acidim bu bolum ya yazik acaba sevkettemi aciyo sonunda onlarda evlenmesinmii olurmu olurr valla bi bakarsiniz mithatla yamanda evlenir kaydirigubbakcemile3

ferhundenin tek derdi şevketle yeniden başlamak o yüzden onları izledi bence.ordaki günlerini özlüyo.ne mithat ne levent hiçbiri unutturamadı şevketi.ama gördüğüm kadarıyla şevkette ferhundeyi istiyo gibime geldi.aklinialirimsmilehiç belli olmaz bi bakmışızki evlenmişler nede olsa dizi uzatıldı,heran herşey olabilir.

Ancak şu var ki aileyi en fazla yıkan hataları yapan Şevket 'i sepet gibi aman oğlum canım oğlum gezdiriyorlar yanlarında.Bunlar resmen evlat ayırıyor. lmaz:

kesinlikle evlat ayrımı yapıyorlar.ya hiçbirini affetmiycen yada hepsine kucak açıcan böyle olmuyor ali rıza lmaz:

benced evlat ayırıyorlar. leyla kadar şevket ve necla da suçlu. onlarda hata yaptılar.. ama ikiside el üstünde. heleki evin bütün çocuklarının başını yakan ferhundeyi aileye musallat eden şevket değilmi...
ayrıca leyleya yazık. hamile ve yalnız..sevgiye ve ilgiye aç...sahip çıkılmalı..

bencede evlat ayırımı yapılıyor.
şevket ferhundeyi başlarına sardı.
bankadan para çaldı. hırsızlık yaptı resmen.
hapse düştü. ali rıza onu affetti.

necla adam gibi birini cem'i buldu ama
cem'i bırakıp leylanın kocasını elinden aldı.
sonra sıkıldı tekrar cem'e döndü.
ali rıza affetti.
şimdi ali sarperle evlendi. babasına da kitapçı açtı affoldu.

leyla sadece oğuzu sevdi.
güvendi, evine gitti oğuz tecavüz etti.
olay ortaya çıkınca evlenmek zorunda bırakıldı.
burada suç ali rıza'nın.
onu oğuzun önüne atmayacaktı.
necla oğuzu elinde alınca aklını kaybetti.
iyileşti, nazmiyle yepyeni bir sayfa açacakken
ferhunde yine ortalığı karıştırdı.
leyla 2. kez yine kaybetti.
herkes itti onu. tek kucaklayan oğuz oldu.
cemin cenazesine geldi herşeye rağmen, necla yüz çevirdi.
kimse sarılmadı ona.
tek yanında olan oğuzdu.
sevgiye ve ilgiye ihtiyacı vardı. onu da oğuzda gördü.
yapabileceği birşey yoktu.
nihayetinde eski kocası.
umarım oğuz işi yüzünden leylayı üzmez.

bunca şeye rağmen hala ailesini düşünen leyla.
annesine para gönderiyor. babasını evlerinde istiyor.
necla gibi burası benim evim karışmayın diye çemkirmedi.

ayyy evet yaaa kac senelik dizi artik iyicebunalim takilmaya basladi dizi ya bi güzel sonuclar olsa ya ali riza bey hep kücük cocuk gibi somurtuyor hep kaciyor konusmalardan tahsin hele ondan hic beklemezdim fikreti aldatti ya resmen deli oldum orda zaten fikrete cok büyük bir haksizlik oldu,haftaya kanimca ali riza leyla ile konuscak bir yakinlasma olacak.biraz action olsun dizide yahuuu dimi

Diziyi daha şimdi izledim,

Akşam kayınvalidemler vardı izleyemedim,

Daha doğrusu ileri sardıra sarsıra izledim,

Çok sıktılar artık bee...

Ferhundenin sonu Bihter gibi mi olacak acaba,iyice dağıttı...

Necla yine sahnelerde,

Cem hayattayken ben ailemi de sizi de utandıracak bişey yapmadım diyo,klava:klava:

Oha falan oldum yani mi demeliyim bilemiyorum...:umursamaz:

Şu Ali çok gizemli gözüküyo,Neclaya gereken hakkettiği cezayı o verse bari de biraz

rahatlasak...

Ayy Leylanın karnını farkettiniz mi,

Bir anda şişiverdi,

Oğuzla konuşurken hiçbişey yoktu,

Nehir hanımla konuşurken bi baktık ki şişmiş anında...

Çok abes olmuş bence...
boshayallersmile

bence leylada suç yok çünkü sonuçta boşandığı eşine geri döndü necla ne yaptı önce eniştesiyle kaçtı sonra cemin yası bitmeden evlendi

ay onu bende farkettim yataga yatarken de dümdüzdü birden balon oldu kaydirigubbakcemile3 bir hata yapmislar fazla sisirmisler yerimseniben

Ferhunde'ye dun cok uzuldum ya. Ne olursa olsun o da insan. yalnizliktan terkedilmislikten nasil icin icin agladi dun. icim eridi valla. :sinifsinif:

Ferhunde'ye dun cok uzuldum ya. Ne olursa olsun o da insan. yalnizliktan terkedilmislikten nasil icin icin agladi dun. icim eridi valla. :sinifsinif:

insan aglayan birini gorunce uzuluyor amaaaa....ne ektiyse onu bicti ferhunde bence...
ayrica bence o parasiz kaldi ya bunalima girdi, paralar suyunu cekti, ali sarper mi nedir onunla da isleri bozuldu eeee etrrafta para koparacak adamda yok...
gerci dizi uzarsa onun icin bir tane zengin adam cikarirlar piyasaya...

Ben hic acimadim valla.. O kadar kisinin ahini aldi, bi kac goz yasi doktu, azicik kendine geldi diye merhamet edemem.

Kendi hirslarina yenilen tipik insan. Bi kac kez duygulanir, sonra gecer.

Sonra, ayni tas ayni hamam..

bitsiiin,artık yeteerr gına geldi öööö geldi
diyenler diziyi silah zoruylamı izliyolar anlamıyorum
sevmediğiniz dizileri izlemeyin mesela kendinize sıkıntı yapmamış olursunuz izlemediğim dizlerin ne gününü bilirim ne konusunu

şevketi bile suçluyolar leylanın evinde kaldığı için
dizide tek suçlu ali rıza
papucumun gururlusu gurur değil resmen ayrımcı
leyla kitapçının önüne geldi bakalım napcak kovcakmı gene
affetmediğin kızının kocasıyla kaçan mikrop kızının evinde kalan adamdan ne hayır beklenir okadar gurur var madem aç yaşa git ev tut kendine ufak mufak
ayy hele neclanın cem de mutlu olmamı isterdi lafına kıl oluyorum insan enaz 1sene bekler alidede suç yok içinde olmasa kabul etmezdi

hiç üzülmedim ferhundeye hiiiiiiiiççççççç,çünkü bi boşluk bulsa eski haline hemen döner,hemen bi ortalığı karıştırıverir.Eğer tamamen pişman olsa asla bidaha eski ferhunde olmam dese ağlasa ozaman üzülrdüm işte,şimdi değişen birşey yok aynı frhunde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…