Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Serper, Leyla, Necla, Oguz ve hatta kucuk Kaan ayni sahnede... yuh be, koca Istanbul'da nasil bunlar bu kadar cok karsilasabiliyor hayret..
Ferhunde hala planlar pesinde, bu kadin 9+ canli valla, ne olsa ders almiyor. sonunda birinin elinde kalacak.

bi dizi vardi..lisa ve kardesleri diye..ordada ferhunde kilikli biri vardi margerita adinda..sonu onun gibi olacak galiba...tahtali köyü boylayacak bu kafaylan....

Neclayı bi güzel dövmek isteyenler parmak kaldırsın...
:jeyyar::mymeka::mymeka:

evet oğuz şerefsizin biriydi.a.rıza bey de bunu en en başından beri biliyordu madem öyle niye kızını tecavüzcüsüne verdi.o kızın orada o kadar aşağılanacağını her türlü muameleye boyun bükeceğini biliyordu.oğuzun o şerefsiz halinde kızlarıyla olmasını kabul ettiler.ama anlamalılar ki oğuz düzelmeye başladı kızlarını mutlu ediyor.ben de öpüp baş tacı yapsınlar demiyorum ama bu kadar da hoyt hoyt olmaya gerek yok.neclayı bağırlarına basıyorlar e oğuz da ondan fazlasını yapmadı ki onun da yediği aynı halt onu da affetsinler o zaman.:umursamaz:

vay vay vay kıskanç necla hamileliğe özeniyor

ferhunde yine tekin ailesini gagalama planları yapıyor

leylayla necla aynı semtte otursalar da bu dizide birilerinin sürekli olarak karşılaşmasına sinir oluyorum.

hem de ne kıskanç koca göbeğiyle diyor bir de adi.kedi yavrusu gibi sokakta kaldığında leylanın merhametine muhtaçtı ama.leyla da yazık "ablam" deyince mutlu oluyor.halbuki o sadece ali hıyarına kendini masum ,iyi göstermek için öyle diyor.

aa necla gerçekten hamileliğe özeniyor.. bu kız hep dört ayak üstüne düşüyor ya kedi gibi..
valla bende sıkıldım bu hareketlerinden benide bekleyin bende geliyom yolmaya...
ne olursa olsun leylada suçlu felan ama artık mutluluğuda hakediyor ya oğuzuda değiştirdi ama salk gitti kendini ateşe attı şimdide uyuşturucu işine girdi olan yine leylaya olacak bu sefer tam tımarhanelik olur..
ohhh şevketde haberi alıyor sedefin yeni erkeke arkadaşı olduğu haberini...
ah o ferhunde yokmu alın size yolunacak biri daha.. asıl herkesden çok ferhunde yolunmayı haketti artık aaa yetti canım..

senaristlerin de yaza yaza artık beyinleri sulandı... nasıl saçmalayacaklarını bilemiyorlar koca dünyada sanki bu bir avuç insan var dönüp dolaşıp birbirlerine çarpıyorlar

Leyla bence en masum olanları içlerinde.. Tecavüze uğradı istemediği halde Oğuz'la evlendirildi kardeşiyle kaçtı sinir krizinden hastanelerde yattı. Hastaneden çıktı birini buldu o da geçmişini öğrenince bıraktı ayrıca ilk bebeğini düşürdü.. Sonra Necla'yı affetti eve alınmasıın sağladı Neclayı pansiyon köşelerinden kurtardı Necla zehirlandi yine o kurtardı yetiştirdi. Evlenirken kıskanmadı ağladı.. Ama Oğuz'a gitmekten başka çare bırakmadı annesi kıza.. Necla evlenince annesi oan sığıntı muamelesi yaptı.. Ama Oğuz gerçekten artık Leyla'yı seviyor tek kötü tarafı kötü işlere karışmış olması.. Leyla sonuçta eski kocasına döndü kimsenin kocasını elinden almadı..Ceydayla evli ama prosedirde abisine, annesine en çok yardım eden o Neclada Leyla para gönderince kısasa kısas kitapçı açtı.. Necla affedildi, iyi eğitim gördü, iyi evlilk yaptı, servet sahibi oldu, hep iyi yaşadı.. Ama şimdiki kocasıyla onu kötü şeyler bekliyor iyi gitmeyecek evliliği...

evt canım haklısın bende leylaya çok üzülüyorum ailesi çok ikiyüzlülük yapıyorlar neclaya geçen bölümde babasına kitapçı açtı ben dedimki ali rıza bey kesin kabul etmezklava: oo birde baktım çoktan yerleşmişler lmaz zaman leylayıda affetsinler olumunekankayizsmilezaten neclaya sinir oluyorum çok bencil birisi ikincidede muutlu olamayacağı kesin-tatlicadiarzu-leylayla oğuza yazık ya neler yaşıyorlar bebekleride olucak yakında onların mutlu olmalarını çok isterim:asigim:

Ooff bu Necla ne kadar kiskanc, burnu havada, bilmis birisi yaa!

Oguzla kacmasi da zaten sirf hirsindan, kiskancligindan oldu, yoksa o coktan birakmisti Oguz'u. Oguz parasiz kalinca ayrildilar zaten, guya akli basina geldi birden..

Yakinda Ali Sarper'de Ferhunde'ye inanmaya baslar..

Ferhunde'nin hedefi zaten Ali, bakalim napacak bu sefer. Hayati yok bu kadinin, sadece kotuluk yapma pesinde, hirsinin, bencilliginin esiri resmen

necla haddini aşmış artık.ee ferhundenin uğraştığı kadar varmış,biz bile tekin ailesine ne kadar gıcık oluyoruz ekran karşısında o nasıl olmasın,ama ferhunde sağolsun bizim yerimize tekin ailesine haddini bildiriyor.kaydirigubbakcemile3

senaristlerin de yaza yaza artık beyinleri sulandı... nasıl saçmalayacaklarını bilemiyorlar koca dünyada sanki bu bir avuç insan var dönüp dolaşıp birbirlerine çarpıyorlar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aynen katılıyorum dediklerine. necla hayatını leylaya borçlu. kurtuduktan sonra,ilk zamanlar nasıl gözyaşı döküyordu pişmanım diye.
şimdi noldu da leyla en kötü oldu ailede.
necla, şevket sütten çıkma ak kaşık tek leyla kötü.
oğuz değişti ama keşke ilk açtığı emlakçıda kalıp böyle pis işlere bulaşmasaydı.
çok para kazanıp ceyda dan kurtulmak ve leyla ya iyi hayat yaşatmak istiyor ama yöntem yalnış. necla ailesine yardımcı olmadı. cemin karşısında ezildi çalışmasına rağmen.
ama leyla eline para geçtikçe hep annesine verdi.necla ilk köşeye sıkıştığında burası benim evim deyip ailesini kovmaktan beter etti.
inşşalah necla aliyle mutlu olamaz!

zaten mutlu olamayacak uyuz necla:umursamaz:
ferhunde onun hakkindan gelir..hatta ali sarperi kendine cekerse ferhunde hic sasmam...guclubacismile

:roflol: :roflol:
necla güzelliğine güvenyo.alttan alttan sinsi şey nolcak sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…