Yaprak Dökümü - Kanal D

necla aliden çok çekecek çoook. hayatının en büyük hatasını yapmış olacak bence aliyle evlenerek.

neclanın mini cooper ı vardı. işsiz kaldı bilmem ne de nasıl aldı o audiyi?

aman ne destek ne destek resmen köpek muamelesi yaptılar kıza.kız kirayı veriyor sen nasıl olur o adamın parasını verirsin diye hücum ediliyor.iyi niyetli davranışa yapılan tepkiye bak.bunlar nasıl aile en azından kızın psikolojisi zayıf,o kadar tedavi oldu diye insaniyet namına iyi davransalardı.oğuzdan başkasıyla da denedi ama şamar gibi vuruldu suratına geçmiş.

oğuzun leylayı sevdiğine,üzerine titrediğine inanıyorum ben
oğuz pis işlere bulaşmasaydı gayet de mutlu olurlardı

kizlar burda birsey unutuyoruz..bazen bende kiziyorum leylaya niye bukadar acimasiz davraniyorlar diye..düsünseneniz..bir anne baba olarak onlarin durumunu...2 kizinida kullandi oguz olacak adi herif...iki kizkardes o herifin yüzünden birbirine düsman oldular..leyla aylardir piskolojik destek gördü anne baba bi leylanin durumuna üzüldüler..bir tarafdanda diyer kizlarinin enistesi olacak heriflen kacmasina üzüldüler....leylada tekrar o aileyi alt üst eden herife döndü tekrrar....böyle bir durumda o annenin babanin neler yasadiginida göz önünde bulundurmak lazim...

iyide oğuz herhangi biri değilki. ahlaksız adamın teki.aile leylanın oğuza olmasını kaldıramıyorlar. bende leyla ya hiç üzülmüyorum .tamam leyla necladan daha merhametli ama leyla birde gidip hamile kaldı babası nedicekti aferin çok iyi yapmışmısın diyecekti. necla oğuzla kaçtığında babası leyla için herşeyi yaptı.o naptı ortada işte

kızlar birde nejla arabada hoparlör açık konuşurken hayriyenin gözlere dikkat ettiniz kaydirigubbakcemile3
ne cins kadın ya yüzsüz para meraklısı ...
ayrıcada nejlanın nikahta saçları çok hoşt ama elbisesi hiç gitmemişti

evet benimde dikkatimi cekti..bu kadinin karsisina birgün zengin biri cikipta evlilik teklifi etse..neyapar cok merak ediyorum...:mymeka:

Bende Leyalaya acımıyorum ailesi onuda affeti 2 kere kirada oturdukları o evde Babası affeti tamam dedi o neyaptı Sanki dünyada hiç adam kalmamış gibi Yine Oğuza döndü Bir insanın ilk yaptığına hata denir.ıkincisi hata değil akılsızlıktır.Oğuza habire şanslar tanıyorda vaktinde Nazmi ona geldiğinde niye Nazmiyede bir şans vermedi şimdi acıların çocuğu görüntüsüne girmesin ne yaptıysa Leyla kafasını kullanamamaktan ileri geldi.Ben Neclaya okadar kızmıyorum akıllı kadın hatalardan ders almasını biliyor.Baktı önü belirsizlilklerle dolu kocasının ona sunduğu zengin hayata alıştı O rahatı devam ettirmek istiyor.Ailesinin durumu belli değil Baba gurur abidesi ama yanlış zamanlarda gururunu kullanıyor. Annesi desen para göz,Abisindede hayır yok hangi işe el atsa saflığından batıyor,ablasının dertleri kendine yetiyor Yani Neclanın gücü zayıfladığında destekleyecek kimsesi yoktu.Evlenmesi acele oldu ama kimseye derdini anlatamadı.Kocasının ailesinede bunu kendinin açıklaması hoş bir davranıştı bence onlar istedikleri kadar reddesin eski gelinleriydi sahip çıkacakları.

Simdi aklima geldi de.. Oguz ustelik, o zamanlar ki gelinleri, Ferhunde'yi iyi dovmustu kaydirigubbakcemile3

Ali Rıza iyi bir baba değil. Soğuk, çocuklarına sevgisini göstermeyen, konuşulmaz, anlaşılmaz, ters bir babanın çocukları nasıl yanlışlara sürüklediğinin bir örneği bu dizi.. Kuru kuru gurur abidesi...
Anne deseniz aç gözlü... Çocukları sersefil eden onlar. Ben çocuklarda bir suç bulmuyorum. Karı-koca ne ektilerse onu biçiyorlar!

aynen vereliniortak

kimse silah zoruyla izlemiyor merak etmeyin lmaz:
biz bitmesini istiyoruz ama sonunu da merak ediyoruz çünkü üç yıldır dört yıldır izlediğimiz dizi
neden pat diye izlemeyi bırakalım
bir an önce tadında bitsin biz de kurtulalım onlar da

Arkadaslar fragman internette var!! :)
yeni eklenmis. site ismi vermek yasak mi bilemiyorum ama malum video sitesinde eklemisler. Benim gibi yutdisindan takip edenler varsa bilir.

vay vay vay kıskanç necla hamileliğe özeniyor

ferhunde yine tekin ailesini gagalama planları yapıyor

leylayla necla aynı semtte otursalar da bu dizide birilerinin sürekli olarak karşılaşmasına sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…