Yaprak Dökümü - Kanal D

bu sezon tadında bitireceklerdi yine uzatıyorlar.
sırf meraktan seyrediyorum, bırakamıyorum.

neclaya da bakın cemin ailesine siz beni bıraksanız da ben sizi bırakamam diyor.
yüzsüz, kocasızlıktan ölüyormuş.
ama ali sarperde suçlu.
güzel laflarıyla kandırdı necla'yı hemen ikna etti.
ama midesiz olduğunu düşünüyorum.
leyla'nın kocasıyla kaçan bir kızla hala evlenmeyi düşünüyor.
ayrıca yalancı. eski karısıyla kahvaltı ediyor işteyim diyor.

Bende en başta Hayriyeye uyuz oluyorum..
resmen kızlarını satıyor yaww

açıkcası bende leylaya üzülüyorum tamam sütten çıkma ak kaşık değil ama herkes affedilip sineye çekilirken ona sadece yine hüzün düşüyor sadece sığınacak bir liman için geri döndü oğuza kimseden bir gram destek görmediki hayata nasıl sıkı tutunsun kendi yolunu çizdi işde..
ay sedefede gıcık oluyorum ama şevkete daha çok gıcık olduğum için iyiki artık sedef öbür oğlanı düşünüyor diyorum...
neclada ali sarperle evlendi ama sanki bazı şeyler yine burnunun önüne gelecek gibi...geçmişinden kaçamayacak.. içlerinde en kötüsünüde necla yaptı bu arada.. ablasının kocasıyla kaçıp birlikte olarak..
alirıza iyice dengesizleşti..
hayriye hep paracıydı zaten..
fikret o kadar sabrına rağmen aldatılmayı haketmiyordu ama birazda kendi sebep oldu.. adam yapmadım desede inandırmadı babası söyledi açıkladı nuhdedi sonra ne oldu kocasıda kafayı bulup kadınla birlikte oldu .. kadınada kızdım namusluyum diyor bugüne kadar savaşmış güya hemen tahsinin altına yatıverdi yaniii...
aman söylenecek çok söz varda.. bende meraktan bakıyorum artık bitsede kurtulsak...

ya fikret tamam ağırbaşlı, mantıklı, hanım hanımcık , evine ailesine bağlı falan bi kadın ama onu görünce buz gibi oluyorum ben. bir kadın anca bu kadar soğuk olur yani

ya fikret tamam ağırbaşlı, mantıklı, hanım hanımcık , evine ailesine bağlı falan bi kadın ama onu görünce buz gibi oluyorum ben. bir kadın anca bu kadar soğuk olur yani

ay evet yaa birazcık gülse ölür sanki alsanaalsanasmile

su sevkete zaten kil oluyorum birde adam bornoz giymis sanki bana inat yapar gibi, adama bornoz bile yakismiyo yanisempatiksalakcinni

su sevkete zaten kil oluyorum birde adam bornoz giymis sanki bana inat yapar gibi, adama bornoz bile yakismiyo yanisempatiksalakcinni

ben de sinir oluyorum şu şevket e hem oğuz u sevmiyor adam neler yaptı hala onun evinde kalıyor rahatça yemek yiyor banyo yapıyor çok gıcık ya alsanaalsanasmile

Ferhundeninde her hafta suratı beyazlıyor ya tam hayalet caspere benzemeye başladı birileri renklendirse şunun suratını :1ninca:

Hayriyede gevrek gevrek gülüyor arabada ali sarper aradıya telefonda seni seviyorum dedi .

Neyse ali rıza tükkanı kabul etti sonunda hayriye cadısı çok mutlu oldu..

ferhundenin suratı çok beyazladı evet.de niye gittikçe çirkinleştiriyorlar anlamıyorum.bide çok zayıfladı.acil eski haline dönmeli.

ben leylaya zerre üzülmüyorum. babası ona az destek vermedi.sanki oğuzla evliyken oğuzla mutlumuydu değildi. dayak hakaret gördü oğuzdan. sonra oğuza döndü .pişman oldu baba evine döndü babası kabul etti. gitti yine oğuzla yattı hamile kaldı. bide utanmadan doğurcam diye tutturdu.ali rızanın leyleyı silmesi onun çok sevmesi ama leylanın herdefasında onu hayal kırıklığına uğratması. herkes akıllandı leyla hiç akıllanmadı. tamam herkes suçlu ama nebilim leylanın çok aptal davranıyor.
ayrıca hayriye hanım kızlarının evlenmesii istemesi kızlarını yerlerinde görmeyi her anne ister.
güven hokka rolünü mükemmel yapıyor.

paragoz hayriye ali rizayi sinirden iyiyce sisirdi sismanladi adamcagiz vallaa

Objectif olarak olaylara bakarsak...

Ali Riza bey prensiplerinden, yetistirme tarzindan dolayi olaylarin ardindan gururunu serefini kaybetmeme adina, kendi deyimiyle, temiz bir isim birakmak adina tavir yapiyor. Aslinda cocuklarina dair hayal kirikligi hic bitmedi, ve huznu, inadi, huysuzlugu ve$ gururu da bu yuzden..

Hayriye is Ali Riza beyin tersine, cahil ve prensibi olmayan bir kadin. Ali Riza beyin sert tarafi ve cocuklarinin hatalarina anne sefkatiyle gogus geren, kendi dogrulari cercevesinde ailesinin iyiligini isteyen bir kadin.. Yalan soylemesinin, yanlis kararlar almasinin, gizli davranislarinin altinda hep bu iyi niyetlilik var.

Necla kurnazligi ve hirsi yuzunden hep iki ayak ustunde duruyor. Uzak durmasi gerekenden uzak duruyor, yakin olmasi gerekene yakin oluyor. Kendi savasini veriyor aslinda. Ailesi onun icin onemli, bi derecede.. Fakat Leyla kadar onemsemiyor.

Leyla, Necla ya benzetilse de, aslinda tersidir. Sevgiye, ilgiye actir. Yaralarini sarmak istedi, fakat Ferhunde'nin 'Nazmi' darbesine yenik dustu, kendini yine bosluga birakti. Necla'nin aksine yasadiklari safliginin, gurursuzlugunun bedelidir. Hatalarindan ders alamiyor, kendisini bos hayallere birakmayi tercih ediyor. O yuzden A.R bey onu affedemiyor..

Daha yazsam her karakterin haritasini cikaririm ama uzun oldu, analiz edesim geldi galiba :kedi:

ferhundeye acidim bu bolum ya yazik acaba sevkettemi aciyo sonunda onlarda evlenmesinmii olurmu olurr valla bi bakarsiniz mithatla yamanda evlenir kaydirigubbakcemile3

bence ferhunde zayıflamadı. aksine kilo aldı. yanakları tombiş tombiş şimdi :)

parasız da kaldı ya artık yeni avlar peşine düşer ferhunde. ya zengin bi koca, ya da şantajla tehditle birilerinden para koparmanın yolunu bulur.

cevriye hanıma inanamıyorum. bir kadın nasıl değişebilir bu kadar :) baya baya fikoyla kanka oldular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…