- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben leylaya zerre üzülmüyorum. babası ona az destek vermedi.sanki oğuzla evliyken oğuzla mutlumuydu değildi. dayak hakaret gördü oğuzdan. sonra oğuza döndü .pişman oldu baba evine döndü babası kabul etti. gitti yine oğuzla yattı hamile kaldı. bide utanmadan doğurcam diye tutturdu.ali rızanın leyleyı silmesi onun çok sevmesi ama leylanın herdefasında onu hayal kırıklığına uğratması. herkes akıllandı leyla hiç akıllanmadı. tamam herkes suçlu ama nebilim leylanın çok aptal davranıyor.
ayrıca hayriye hanım kızlarının evlenmesii istemesi kızlarını yerlerinde görmeyi her anne ister.
güven hokka rolünü mükemmel yapıyor.
aman ne destek ne destek resmen köpek muamelesi yaptılar kıza.kız kirayı veriyor sen nasıl olur o adamın parasını verirsin diye hücum ediliyor.iyi niyetli davranışa yapılan tepkiye bak.bunlar nasıl aile en azından kızın psikolojisi zayıf,o kadar tedavi oldu diye insaniyet namına iyi davransalardı.oğuzdan başkasıyla da denedi ama şamar gibi vuruldu suratına geçmiş.
evet benimde dikkatimi cekti..bu kadinin karsisina birgün zengin biri cikipta evlilik teklifi etse..neyapar cok merak ediyorum...:mymeka:kızlar birde nejla arabada hoparlör açık konuşurken hayriyenin gözlere dikkat ettiniz kaydirigubbakcemile3
ne cins kadın ya yüzsüz para meraklısı ...
ayrıcada nejlanın nikahta saçları çok hoşt ama elbisesi hiç gitmemişti
iyide oğuz herhangi biri değilki. ahlaksız adamın teki.aile leylanın oğuza olmasını kaldıramıyorlar. bende leyla ya hiç üzülmüyorum .tamam leyla necladan daha merhametli ama leyla birde gidip hamile kaldı babası nedicekti aferin çok iyi yapmışmısın diyecekti. necla oğuzla kaçtığında babası leyla için herşeyi yaptı.o naptı ortada işte
bitsiiin,artık yeteerr gına geldi öööö geldi
diyenler diziyi silah zoruylamı izliyolar anlamıyorum
sevmediğiniz dizileri izlemeyin mesela kendinize sıkıntı yapmamış olursunuz izlemediğim dizlerin ne gününü bilirim ne konusunu