Yaprak Dökümü - Kanal D

bu yaprak dökümü iyicee sapıttı artık..şimdi leyla ali sarperi ayarlar oğuz ceydaya döner necla kötü yola düşer ali rıza 6, kalp krizini geçirir kafamçokkarıştı

eğer bu sezon bitmezse yeni sezonda izlemeyerek protesto edeceğim kendimce
onlar bölüm başına milyalr alarak küplerini dolduruyorlar ve seyirci de yeter artık diye diye izliyor
resmen izleyiciyi enayi yerine koymak ve büyük saygısızlık yaptıkları!

Yeni bölümde Necla Ali Sarper'le nişanlanıyor ya orada Leyla'nın bir bakışı vardı, içimin yağları eridi. Nasıl analık babalıktır bu? Bir kızını eski kocasıyla birlikte diye silen baba, diğer kızına ölmüş kocasının kırkı çıkmadan başka bir zengin koca buldu diye çanak tutuyor.
Evlatlarımız var, büyük konuşamamak gerek ama yine de böyle ebeveynliği onaylamıyorum.

kesinlikle katılıyoru. izleyici bu senede izlediyse bitecek bu akdar izledik fianlide seyredelim düşüncesiyle. seneye kimse izlemez dicem işte ama merak ben 2 aydır izlemiyordum doğru düzgün bişi bulamayına ca açtım baktım

yaprak dökümünün önümüzdeki sezon olacakları söyleyeyim kızlar 1.ayşe büyüyecek çok güzel bir kız olacak oğuz ona göz koyacak ve onunla kaçıcak
2.leyla yaşadıklarını hazmedemeyecek ve oda fikretin kocasını ayartıcak
3.fikret evi terkedicek ve kayıplara karışacak
4.nehir hanım ali rıza beyle aşk yaşamaya başlıcak
5,nehir hanmın kocası hayriye hanımla aşk yaşamaya başlar
6.mithat ferhundenin annesiyle çok iyi anlaştıklarını anlayıp birbirlerine aşık olurlar
7.şevket tahsinin büyük kızıyla tanışıp evlenecek
8.sedef ali sarperle beraber olup neclaya kazık atacak
9.nejla ise herkese büyük bir gol atar ve behlülle beraber KAÇARRRR yani mazallah seneye devam ederse başka türlü bişey düşünemiyorum artıkkaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile

akannehir

napim arkadaşım bir dizi bu kadar uzatılırmı yahu kaydirigubbakcemile3yalancı rüzgarda nasıl olmuştu burada aynısı olcak korkarım sempatiksalakcinni

ali rızanın neclanın nişanına gittiğne inanamıorum yaa nerde o gururu cem öleli ne kadar oldu da kızının nişanına katılabiliosun necla da buldu paralı yeri kapağı attı hemen ferhunde de psikopata bağladı iyice

ben en çok fikrete üzülüyorum.
cevriye hanıma rağmen harika bir eş, anne ve ev hanımıydı.
aldatılmayı kesinlikle haketmedi.

leylaya da yazık. tek yaptığı kocasına geri dönmek oldu.
ali rızanın ne garezi varsa bir ek onu affedemedi.
şevketi affetti, neclayı affetti
ama leyla üvey evlat sanki.
olayların en başına dönersek oğuzu bunların başına saran sedefti.
leyla tecavüze uğradı evlenmek zorunda kaldı.
ama necla ablasının kocsını aldı kaçtı,
ceme geri döndü evlendi,
şimdide ali sarper ile evlenecek.
ailede tek suçlu sanki leyla.

Evet aynen katılıyorum,

Adam gururundan salak salak hareketler yapıyo,

Neclanın çemkirmelerine bile eyvallah ediyo,

Ama iş Leylaya gelince tık yok,

Çok saçmaladılar yaa fragmandan ne olup bittiği anlaşılıyo,hiç izlemeye bile gerek yok aslında...

:lepi::lepi::lepi::lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:

153. Bölüm Özet

Necla, Ali ile evleniyor

Necla, Ali ile evleniyor. Babasının gönlünü almak isteyen Necla, onun en büyük hayalini gerçekleştirmek için de harekete geçiyor. Fikret, Tahsin’in ihanetini öğrendikten sonra derin bir sessizliğe bürünmüştür. Tahsin affedilmek için attığı her adımda, Fikret’in sükûnetten ördüğü duvara çarpar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Fikret ve Tahsin’in arasındaki gerginliğin gerçek sebebini kendi yöntemleriyle öğrenen Cevriye Hanım’ın tepkisi büyük olur. Fikret bu olayda en büyük desteği Cevriye Hanım’dan görür. Çaresizlik, Ali Rıza Bey’in elini kolunu bağlamış, şartlar bu krizde Fikret’in yanında yer almasını engellemiştir. Ali Rıza Bey, giderek iktidarını kaybeden bir baba olarak Fikret’i kaderine bırakır. Şevket günün birinde Sedef’in karşısına dimdik çıkabilmek için çabalarken, Sedef yeni hayatında, henüz kendine bile itiraf edemediği bir mutluluk yeşertmektedir. Şevket’le aralarındaki uzaklık, artık sadece kilometreler değildir.
Ferhunde ile Mithat Kara’nın yolu, son kez adliyede kesişir. Boşanmak üzere hakim karşısına çıktıklarında, Ferhunde bu yolun sonunun kocaman bir boşluk olduğunu hisseder. Yalnızlık, Ferhunde’yi bunalıma sürükler. Leyla’nın karnındaki bebeği büyürken, Oğuz’la ilgili şüpheleri de büyümektedir. Oğuz’un karanlık dünyasıyla yüzleşmesi çok yakındır.
Öte yandan Necla’nın Ali’yle evlilik kararı almaları Hayriye Hanım tarafından sevinçle karşılanır.
Ali Rıza Bey ise, artık çocukları üzerindeki bütün haklarını kaybettiğini kabullenmiş, kendini olayların akışına teslim etmiştir. Babasının gönlünü almak isteyen Necla, onun en büyük hayalini gerçekleştirmek için harekete geçer. Bu aile için yeni bir başlangıç olacaktır.

öff vallahi artık baydı bu yaprak dökümü ilk iki sene keyifle merakla bekliyodum şimdi hiç izlemiorum izleyesim gelmiyo bi dizi izleniyo diye bu kadar uzarsa böyle saçmalar işte arkadaşında yazdığı gibi seneyede devam ederse hepsi birbirine karışacak

sıkıldım sıkıldın sıkıldı
sıkıldık sıkıldınız sıkıldılar

ya anlamıyor musunuz artık YETEEEEEER! akannehir

bence dizide en suçsuz leyla.kaderinde ne varsa onu yaşadı sadece ve mecburiyetlerini.çok fazla alternatifleri olamadı malesef.ben hayriye ve a.rıza beyi de suçlu buluyorum.a.rıza biri bir şey desede gurur yapsam,üzülsem diye bekliyor.hayriye ise çıkarlarına çok düşkün ve evlilik meraklısı kızları evlensin de ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…