Yaprak Dökümü - Kanal D

Bence caner kurtaranin gitmesi iyi oldu bi yandan... adam uyusturucu aliyor, dizi sayesinde kazandigi parayi gidiyor zehire yatiriyor, kac defa sans verildi ona, bence yaprak dökümü ekibi cok büyük hassasiyet ve anlayis gösterdi simdiye dek bu konuda, ama farkindaysaniz sevket son bölümlerde manyak manyak, bos bos bakiyodu... gözlerinden bile belli oluyordu artik hersey, onlarda bi is yapiyorlar sonucta nereye kdr onun sorumsuz davranislariyla basa cikabilirlerdi ki... demek ki bicak kemige dayanmisti, yoksa onlarda istemezlerdi eminim...

ama yeni oyuncu secimi cok yanlis bence, torpille girdi gibime geliyor, yoksa o adamin uzaktan yakindan caner kurtanla bi benzerligi yok...

arkadaşlar hani bi laf var ya insanın kendine ettiğini kimse edemezmiş.
caner de Türkiyenin en çok izlenen dizisinde oynarken kariyerinin en parlak yerindeyken bi illete bulaşıp kendi kendini yaktı işte. yazık..

bence eski sevketin aynisini bulmak icin onun ikizi olmasi lazim öyle de birsey olamayacagina göre yeni gelenle idare edecez hemde bi izleyelim bakalim belkide severiz alismak biraz zor olur ama

bakalım yeni şevket i bir görelim ona göre karar vereriz arkadaşlar görmeden yorum yapmayalım belkide güzel rol yapar aratmaz eski şevketi yeni gelenin işi daha zor çünkü öbür şevketle kıyaslanacak

evet ferhunde hapi yedi,.. daha cok kötü düsecek o ya hadi hayirlisi.. etme bulma dünyasi

cemin annesi nazim a leylanin ailesini kötülemesi cok kötü

eski şevket daha iyiydi yaaa...bu herifte menekşeyle halildeki menekşenin kocası-tatlicadiarzu-
dizideki oyuncu değişikliğine uyuz oluyorum.hiç eskisi gibi olmuyor.ben dizide sadece şevketi seviyodum.gelde bak şimdi nasıl bakacaksan.:1closedeyes:

cemin annesi nazim a leylanin ailesini kötülemesi cok kötü

aaaa kadına bak hayin! sahiden yapıyo mu öyle bişey?neclayı bile oğlunu boynuzlayıp gittiği halde gelini diye affetti,leyladan ne istemiş?bu hafta yeni bölüm göstermediki hiçbi dizi kanal d de.senağlama

aaaa kadına bak hayin! sahiden yapıyo mu öyle bişey?neclayı bile oğlunu boynuzlayıp gittiği halde gelini diye affetti,leyladan ne istemiş?bu hafta yeni bölüm göstermediki hiçbi dizi kanal d de.senağlama

evet canim aynen öyle mutlulukrecetem canim arkadasimda söylemis o aile bize uygun falan degil diye birseyler söylüyordu, nazmi diye yazik sok olmus gibi bakiyordu, bakalim ne olacak-tatlicadiarzu-

bende cok yakistiriyorum baslarda nasil dalga geciyorlardi :))

nazmiii nazmi naz-miiiiii :))

baska isimler sayiyordu nazmi ismini begenmeyip de hehehehehehhe ay cok komikti -))))))
neyse az kaldi carsambaya

ayy dizi nihayet başlıyo meraktan çatlıcam çarşambaya kadar yeni şevketi hiç begenmedim ben eki şevkete çok yakışıyodu o rol neyse dizi devam ediyoya olsun yeni eski fark etmez

Yeni şevketin tipine bakın çokk komik yaaa koptum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaaa şevkete noldu yavv:1shok: benim haberim yoktu şimdi gördüm.ayy en sevmediğim şey oyuncu değişikliği

Ayy yeni Sevket geldi.... :asigim:
Ben zaten Menekse ile Halil´deyken de severdim bu Mustafa´yi , fena olmamis,yakismis.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…