Yaprak Dökümü - Kanal D

ya ben nette bulamadım yenı fregmanı catlıycam meraktan yaa

aynen bende buamıyorum neten araştırıyorum liinki warsa yollayın kızlarr =)) çok merak ettim yaaaa

Ayyy link verin nolur yaprak dökümünün fragmanı için............

pek ahlaklı bir yayın anlayışı olduğunu düşünmemekle birlikte buraya asıl düşüncelerimi yazamdım....ranta bakarmısınız.....

Kızlar, bu hafta kaçıncı bölüm olucak bana yazın arıyım fragmanı, ben 96 diye hatırlıyorum ama emin olamadım, buluncada eklerim Şeniz

şevketi değiştirmemeleri gerekiyordu saçmalamaya başladılar zaten o daha önceki menekşe ile hail de psikopat mustafaydı hiç yakışmaz şevket gibi masum yüzlü biri olsaydı bari

Yaprak dökümü 96.bölüm özeti

"Şevket sorguya alınıyor"

Şevket, Ferhunde’yi darp ve taciz etmek suçlamasıyla, sorgu için emniyete alınıyor. Başta Ali Rıza Bey olmak üzere de tüm aile soluğu karakolda alıyor.
Ferhunde’yi darp ve tacizle suçlanan Şevket, arkasında bir sürü şüpheli ve öfkeli göz bırakarak, sorgu için emniyete alınmıştır. Düğümlerin çözülmesi Ferhunde’nin ifadesine bağlıyken, Ferhunde aldığı sert darbeyle konuşamayacak durumdadır. Levent, ilk defa Ferhunde’nin zırhının arkasındaki yaralı kız çocuğunu görür ve suçlunun peşine düşer.
Bulmacanın her parçası Şevket’i suçlu gösterirken, evdekiler de Şevket’e olan güvenlerini kaybetmektedirler. Ancak Sedef’in inancı Şevket’e yine siper olacaktır.
Geçmişin lekelerini hala üzerinde taşıyan Oğuz, giderek karmaşıklaşan bu olayın bir diğer şüpheli yüzüdür.
Nazmi’nin ilgisinden mutlu olan Leyla, umutlarını kaybetmek istemez ve geçmişiyle ilgili Nazmi’ye yalan söylemek zorunda kalır. Ancak her yalan, bir yenisini doğuracaktır.
Üst üste gelen dertlerden iyice bunalan Hayriye Hanım’ın isyanını, Ayşe’nin yüreğinden kopan çığlık bastırır. Aileye ayna tutan Ayşe’nin durumu, Fikret’i de, büyük bir patlamanın eşiğine sürükler.

Alıntıdır

ŞEVKET TEDAVİ GÖRÜYOR!…

TELEFONLARINI KAPATAN, EN YAKIN ARKADAŞININ BİLE ULAŞAMADIĞI YAPRAK DÖKÜMÜ’NÜN ŞEVKET’İNİN UYUŞTURUCU TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.

Reyting rekortmeni Yaprak Dökümü dizisinin kadrosundan çıkartıldıktan sonra telefonlarını kapatan, en yakın arkadaşının bile ulaşamadığı Caner Kurtaran’ın AMATEM’de (Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Tedavi Merkezi) uyuşturucu tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Daha önce iki kez uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan, bu yüzden dizideki Şevket rolünden olan Kurtaran sıkıntılı günleri aşmaya çalışıyor.

Genç oyuncu daha önce uyuşturucu komasına girmiş, Alman Hastanesi’nde tedavi görmüştü. Yaprak Dökümü dizisinin yapımcısı Ay Yapım, Kurtaran’a tedavi olması için imkan sunarak ona bir şans daha vermişti. Ünlü oyuncu hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmış, mahkeme Kurtaran’ın 1’er yıl süreyle tedavili denetimli serbestliği kabul istemişti.

Alıntıdır

Şevket Tekin = Hasan Küçükçetin

Hiç olmamış :dilcikar: Zaten bu adama Menekşe & Halil'den uyuz oluyorum :mymeka:

Arkadaslar,Yaprak Dokumu dizi'ye ara vermek zorunda kaldi.Dizi'de oynayan Sevket'in "Caner Kurtaran" cikmasiyla seyirciden buyuk tepki toplayan Ay Yapim,Caner Kurtaran iyilesinceye kadar dizi'ye ara verilecek.

İşallah doğru değildir :çok üzgünüm:

çok sağol canım ya.bende nerde bu diziler noluyo diye debelenip duruyorum.başından sonuna kadar izlediğim 1-2 diziden biride bu aylarca yayınlanamayacak diye çok üzülüyordum:a015:

valla benim izlediğim fragmanda şevket rolünde,hasan küçükçetin vardı.
ben artık caner kurtaranın tekrar diziye alinacağına sanmıyorum,öyle olsaydı hiç başka oyuncu gelmezdi de ona göre senaryo ayarlanırdı.

Resmi sitesinde Caner Kurtaran'a inanaılmaz yazılar yazmışlar, şok oldum. Bence Şevket rolü için hiç iyi bir aday değil. Umarım değiştirirler. Korku filmi gibi adam ya :çok üzgünüm:

Resmi sitesinde Caner Kurtaran'a inanaılmaz yazılar yazmışlar, şok oldum. Bence Şevket rolü için hiç iyi bir aday değil. Umarım değiştirirler. Korku filmi gibi adam ya :çok üzgünüm:

aynen ya, ama önemli olan oynuyor ya önümüzdeki carsamba kaydirigubbakcemile3

96. bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x7yxvk_yaprak-dkm-96blm-fragmanifragdztv_shortfilms[/dailymotion]

ayyy! bu yeni şevket'i hiç sevmedim.kötükedihüso keşke caner kurtalan iyileşince devam etseydi. mirmirmirmir
neyse dizimiz haftaya yeni bölümüyle bizlerle.
ama umarım normal kanal d de yayınlanır. d smart herkeste yok ki! :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…