Yaprak Dökümü - Kanal D

halille menekşe dizindeki kötü adam rolündeydi yaa daha biz onu atamamışız aklımızdan hiç sevmedik yani bu durumu keşke biraz daha sabredip bütün oyuncular tam kadoo sonlandırsalardı şu diziyi

Bence iyi idare eder ya daha nolacak tıpatıp aynısını bulamazlar zaten işimizi görür:)Tümüyle kalksa yayından daha mı iyi??:))))

yok canım bi şevket için dizimi kalkar en fazla ne olur şevket şehir dışına yada yurt dışına çıkarr

Hayır misal yani kriz yüzünden çekilemeyecek falan dendi çünkü....

yok yok hiç ısınamadım..
zaten bi dizide oyuncu değişimi yapılınca tadım kaçıyor eski keyfi alamıyorum....
bu oğlanıda hiç tutmadım öyle donuk donuk...
ı ıh olmamış

dipnot :şu neclada gitgide güzelleşiyo beeeee maşallah:)

kizlar yeni sevket aslinda iyi oyuncudur, öbür dizisinde cok güzel rol yapiyordu ben esimle cok begenirdim, daha yeni bismillah ilk bölüm, sonradan acilir sacilir sevketdende iyi oynarsa sizde iyiki gitmis sevket derseniz,sonra dersiniz kelebebek buraya yazmisdi diye -tatlicadiarzu-

:roflol:
aynı fikirdeyim tamam eski şevkete benzemiyo, donuk falan ama zamanla açılır. şevket çok masumdu ya o yüzden bu adamda gereksiz cansız duruyor. zamanla aşar heralde.

Bayanlar..bu ne kaadar eleştiri be yaw??Adam bismillah bi bölüm oynadı yerin dibine soktunuz.Napalım demek bu varmış piyasada bunu almışlar kadroya.Hemen ilk bölümden eleştiri oklarınızı atmayın adama.Yazık yaa!! Donuk da olsa adam oynamış.Şevket adam olaydıda çıkmayaydı daha doğrusu atılmasaydı diziden.Öğle değilmi??:dilcikar:

alışırız alışırz ne olcak kiii bu adam güzel rol yapıyorduherkez psikopat diyor demekki adam o kadar güzel oynuyor seyirciyi etkilemiş

menekşe ve hilili izlememiştim ama gerçekten şevket karatteri hiç gitmemiş
izlerken inanın hep eski hali geldi aklıma yani odun gibi resmen hiç duygu katamıyo diziye zaten farkettinizmi bilmem pek konuşma sahneside yoktu
ayrıca haftaya çok güzl bir bölüm olacak galiba

benimde gözüm hep sevketi aradi,daha bi masum oynuyordu sanki...acikcasi baska bi dizi izliyormus gibi oldum ama alisilir sanirim!

gözlerim hep eski şevketi aradı ona çok alışmıştık
bu adama bence şevket karakteri hiç yakışmamış

Yaprak dökümünde en güzel oyanayan rolünü bakışlarına yansıtan şevketti masum yüzü anlamlı bakışları adam hakkını veriyordu. Onu hayaranlıkla izliyordum. Hele o ferhunde hapishaneye gelince senden çocuğum olacak die ödüm kopuyordu diye bir sahne vardı on numara rol yapmıştı. Bu gelen kişi fizik olarak hiç benzemiyor boy pos almış başını gidiyor oysaki şevket daha ufak narin yapılıydı. Bence leylanın sevgili adayı nazım şevketin rolüne daha çok yakışırdı.

İnşallah sağlığınıa kavuşur şevket.

kıslar nolmuş şevkete
eroin komasına girdiği söyleniyor doğrumuu...
Daha öncede bu haber çıkmıştı....

kıslar nolmuş şevkete
eroin komasına girdiği söyleniyor doğrumuu...
Daha öncede bu haber çıkmıştı....

dengesiz bi yaşamı varmış caner kurtalan mıydı neydi şevketin adı
yaa kızlar bence bu da çok iyi bi oyuncu ve çok tatlı yaa :asigim:
biraz boy pos fazla dogru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…