Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprak Dökümü neden yayınlanmadı? - Mynet Haber buyrun son sayfada yeni şevketide gösteriyor
Arkadaslar,Yaprak Dokumu dizi'ye ara vermek zorunda kaldi.Dizi'de oynayan Sevket'in "Caner Kurtaran" cikmasiyla seyirciden buyuk tepki toplayan Ay Yapim,Caner Kurtaran iyilesinceye kadar dizi'ye ara verilecek.
artik bazi diziler cok izlenen diziler bundan sonra artik d smart da dizi kanalinda yayinlanacakdir ilk olarak yaprak dökümü 14.01.2009 da yayinlanacak ayrica
bir kac dizilerde orda yayinlanacak kavak yelleri asi. ve bin bir gece bu diziler artik kanald dizi kanalinda yayina devam edecekdir bir kac gündür reklamini yapiyor dizileri ayrica dogan holding aydinlatma etmis bu dizileri neden orda yayin yaptigini sanirim enflasyon
ıste yaprak dokumunun yayınlanmama sebebı endıseye gerek yok
Avrupa Yakası'yla büyük bir şok yaşayan televizyon izleyicisi, Yaprak Dökümü'yle bir şaşkınlık daha yaşadı. İşte dizinin yayınlanmama nedeni;
Kanal D de Yaprak Dökümü'nü geçen hafta yılbaşı olduğu için ekrana getirmedi. Dizinin müdavimleri bugün de ekranı açtıklarında Yaprak Dökümü dizisini göremedi.
'Acaba Yaprak Dökümü de mi krize yenik düştü?' sorusunun yanıtı 'hayır'... Yaprak Dökümü dizi ekibi yılbaşı nedeniyle 9 gün boyunca tatil yaptı. Ekip bu tatilin ardından çalışmalarına yeniden başladı.
Yaprak Dökümü'nün bu hafta ekrana gelmemesinin sebebi, Kanal D'nin taktiği. Ocak ayında düşen reklam gelirleri nedeniyle iddialı dizisini ekrana sürmeyi iki hafta geciktiren Kanal D'nin, önümüzdeki Çarşamba dizinin yeni bölümünü ekrana getirmesi bekleniyor.
Televizyongazetesi'nin aldığı bilgiye göre şu anda elde 3 bölüm stok bulunuyor ve çekimler devam ediyor.
valla benim izlediğim fragmanda şevket rolünde,hasan küçükçetin vardı.
ben artık caner kurtaranın tekrar diziye alinacağına sanmıyorum,öyle olsaydı hiç başka oyuncu gelmezdi de ona göre senaryo ayarlanırdı.
Resmi sitesinde Caner Kurtaran'a inanaılmaz yazılar yazmışlar, şok oldum. Bence Şevket rolü için hiç iyi bir aday değil. Umarım değiştirirler. Korku filmi gibi adam ya :çok üzgünüm: