Yaprak Dökümü - Kanal D

Geçen sezon bayılıyordum bu diziye fakat bu sezon hiç bir tat vermiyor bana bence yavaş yavaş saçmalamaya başladı.

ay gercekten yokmu bu hafta???
merakla bekliyorum ya olamaz

zaten iyice baymaya başlamıştı bide böle ara verip soğutuyolar seyirciyi,o kadar sevdiğim diziyken unutmaya başladım valla...

bencede seyirciyi soğutuyorlar
uzaklaştırıyorlar....!!hiç hoş değil!!

Ya bittimi bu dizi nasıl olacak ki acaba bir daha yayınlanmayacakmı?ben dizimi istiyorum ya............

Bende yaprak dökümü başlamıstır diye içeri gittim demin yokmus haberimde yoktu..
Niye böyle yapıyorlar ya..

Aynen bende !!!
Yayındanmı kalktı ne oldu anlamadım ? Bi haber de vermediler bee bekliyoruz nerde dizi diye.

bencede yaprak dökümü bu sezon dökülüyo.ama olsun yinede kanalın bizi bilgilendirmesi gerekiyodu.bi açıklama yapamıycak kadarmı krizdeler anlamadım

arkadaşlar tek yaprak dokumu deıl butun dızıler krızden etkılendı.kurtlar vadısı, avrupa yakası arka sokaklar fılann.bende yaprak dokumu fanatıgı olarak uzuldum.ne zman tekrar baslıyacak cok merak edıyorum.

bu tv yonetıcılerını protesto edıyorum o kadar dandık dızı varken sen tut yaprak dokumunu kaldır olacak ıs degıl ya ben dızımı gerı ıstıyorum

bu tv yonetıcılerını protesto edıyorum o kadar dandık dızı varken sen tut yaprak dokumunu kaldır olacak ıs degıl ya ben dızımı gerı ıstıyorum

kızlar başlar heralde yaaa.bakalım p.tesi yi bekliycez artık reklamını yapacaklar mı yeni bölümün.

ıste yaprak dokumunun yayınlanmama sebebı endıseye gerek yok
Avrupa Yakası'yla büyük bir şok yaşayan televizyon izleyicisi, Yaprak Dökümü'yle bir şaşkınlık daha yaşadı. İşte dizinin yayınlanmama nedeni;

Kanal D de Yaprak Dökümü'nü geçen hafta yılbaşı olduğu için ekrana getirmedi. Dizinin müdavimleri bugün de ekranı açtıklarında Yaprak Dökümü dizisini göremedi.

'Acaba Yaprak Dökümü de mi krize yenik düştü?' sorusunun yanıtı 'hayır'... Yaprak Dökümü dizi ekibi yılbaşı nedeniyle 9 gün boyunca tatil yaptı. Ekip bu tatilin ardından çalışmalarına yeniden başladı.

Yaprak Dökümü'nün bu hafta ekrana gelmemesinin sebebi, Kanal D'nin taktiği. Ocak ayında düşen reklam gelirleri nedeniyle iddialı dizisini ekrana sürmeyi iki hafta geciktiren Kanal D'nin, önümüzdeki Çarşamba dizinin yeni bölümünü ekrana getirmesi bekleniyor.

Televizyongazetesi'nin aldığı bilgiye göre şu anda elde 3 bölüm stok bulunuyor ve çekimler devam ediyor.

ben de tam şimdi bunu yazacaktım yaw:lepi:
benden önce davranmışsın hihoyyyt

dileğim çok sağol ben ocak ayının tamamında yayınlanmayacak sanıyordum. kanal d nin taktiği de komik ötesi. reklam gelirleri düşüyor diye en çok reklam verilen dizi kaldırılırmıymış hiç? anlayan beri gelsin. aman çok çalışıyorlar ya tatil yapıyorlar 9 gün. bayramda olmaz yılbaşında olmaz krizde olmaz. bu ne ya. dizimi geri istiyorum hemenÇok üzgünüm çoook

ayy şok oldum dün arka sokakları görünce tv de...ama neyseki kaldırmamışlar klava:

sinir oldum yaa yaprak dökümü nasıl olmaz.canım kurtlar vadisi atv'ye geçiyormuş

nihayet fragmanları gösterdiler 14 ocakta yeni bölüm geliyo...
ferhundenin oğuzdan para aldığını levent öğreniyo,ferhundeye bunun hesabını soruyo falan .
bakalım daha neler olacak.....

Son düzenleme:
ya bizim evin hallerinide koysalar artık

bu arada sevindim yaprak dökümüne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…