Yaprak Dökümü - Kanal D

yeni şevketi beğenmedim gözlerim eskisini arıyorr ferhunde bu kadar tipsiz bi adama bakmaz çünkü hehehe :kahve:

kizlar yapmayin ya sevket gitti diye diziyi bitirselermidi, tabiki yerine biri gelicek, tabiki gözünüz zor alisicak, bitmekdense yeni oyuncuyu tercih ederim.:nazar:

hem sevket bagimliydi rolünüde beyenmiyordum artik, gözleri bos bos bakiyordu, hic örnek biri deyil ,yattigi hastanedende kacmis zaten:mymeka::kahve:

mustafa rolünü iyi oynuyor iyi oyuncu bence, menekseyle halil dede begenirdim kötü rol olmasina ragmen, cok gülerdim ona bi bagirirdi uleynnnnnnnnn diye delikafadulden

allahtan halil ile menekseyi izlemedim yoksa garip gelirdi bana baska rolde oynayan bi oyuncuyu görmekkaydirigubbakcemile3

ama yinede biraz tuhaf ya CADIARZU

sevkete alismak biraz zaman alir ama eskiye göre biraz iri duruyo
bide su hayriye hanim cok miz miz oldu sinir olmya basladim ona

ayy sen mi ben mi kadın cok gıcık yaa..

bu şevkette sanki bişeyler eksik ama ne çözemedimm :)

bence ferhundenin saclari cok igrenc olmus, bilmiyorum yeni farkettim belkide kötü olmus
yeni sevkete gelince bende bu role yakistiramadim piskopatligi gözümün önüne gelip duruyor nedense

Menekse ile Halil' i izlemedim dolayisiyla bu yeni sevketin psikopatligini bilmiyorum.. ama gözlerine baktikca harbiden bi psikopatlik görüyorum yaa...

Malesef iyi şeyler yazamıcam en sevdiğim dizi için. Çok soğuk geldi dizim bana bugün. Menekşe ve Halil'den biliyorum yeni Şevket'i. O dizi beni sandığımdan daha çok etkilemiş malesef. Yeni Şevket'in çıktığı sahnelerde televizyona bakasım gelmedi, adamın sesi içimi ürpertiyor. Belki size saçma gelicek yazdıklarım ama benim açımdan böyle. Olmamış Şevket rolüne o adam.

ferhundenin saçı hiç güzel degil eski hali daha güzeldi oguzda leylanın peşine düştü sonradan sonraya

cevriyeye bi haller olmuş sanki iyi olmayamı başladı ne
hayriye hanıma şaşırıyorum dogrusu hareketleri çok acayip helede yalan söylerken
nazmive leyla çok yakışıyo bence
ayrıca yeni şevket hiç dolduramıyo yerini odun gibi hiç sevimli degil yaaa

banada yeni şevket tuhaf geldi,bu duruma zor alışıcam.biraz iri yapılı kaldı eskiye görekafamçokkarıştı

cevriyeye bi haller olmuş sanki iyi olmayamı başladı ne
hayriye hanıma şaşırıyorum dogrusu hareketleri çok acayip helede yalan söylerken
nazmive leyla çok yakışıyo bence
ayrıca yeni şevket hiç dolduramıyo yerini odun gibi hiç sevimli degil yaaa

geçen sene en sevdiğim diziiyi menekşe ve halili bu salak yüzünden bıraktım. şevketin yerine geçen adam menekşeye tecavüz etti. böyle kötü rolde oynayan biri şevketin yerine asla gelmemeliydi. o sahneler aklımdan gitmiyor.

geçen sene en sevdiğim diziiyi menekşe ve halili bu salak yüzünden bıraktım. şevketin yerine geçen adam menekşeye tecavüz etti. böyle kötü rolde oynayan biri şevketin yerine asla gelmemeliydi. o sahneler aklımdan gitmiyor.

Al bendende o kadar kötükedihüso

Malesef iyi şeyler yazamıcam en sevdiğim dizi için. Çok soğuk geldi dizim bana bugün. Menekşe ve Halil'den biliyorum yeni Şevket'i. O dizi beni sandığımdan daha çok etkilemiş malesef. Yeni Şevket'in çıktığı sahnelerde televizyona bakasım gelmedi, adamın sesi içimi ürpertiyor. Belki size saçma gelicek yazdıklarım ama benim açımdan böyle. Olmamış Şevket rolüne o adam.

eski yazılanları şimdi okudum. meğer benim gibi düşünenler çokmuş. gerçekten bu adam o dizide piskopattı ya.tamamen arkadaşa katılıyorum.

yeni şevket çok donuk yahuuu.:dilcikar:
çok garipsedim bende.benneyaptımki
sanki aliriza amca onu evlatlık almış gibi....:roflol::roflol:

X