• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Ask herseyi affeder mi? Dersin zamanla gecer mi? Guzel gunlerin hatrina ask herseyi affeder mi? affetmez ablacim affetmezz.O yuzden birak bi kere yaptiysa nasil olsa affettin ya yine devami gelecektir.Sonrasi mi ... 5 yil sonra ayni sebepten bosaninca keske dersiniz bu lanet adami o zaman biraksaydim.Bir kere yasiyorsunuz.O guzel hayatinizi heba etmeyin..Lutfen.

Şimdi bunu cidden bir daha yapmayacak diyelim. Siz kontrol etmeden rahat edecek misiniz? Yine bir telefon aldıysa, telefonu iş yerinde bıraktıysa Vs vs demeyecek misiniz?? Gerçekten de belirli bir süre yapmadı diyelim. Hamilesiniz, bazen ilişki önerilmiyor, sizin bu eşiniz olacak adamın duyguları hoplamayacak mı? Yaptığı az, kabul edilir bir olay değil. Allah yardımcınız olsun. Kimse istemez bu kadar kısa sürede ayrılmayı. Siz telefona sahip çıkın en azında o hattı öğrenin, numarası neymiş? O saklasa bile çıkar detayları

Affedilmeyecek bir şeyi, ama daha evleneli çok az zaman oldu, ama şu an çok pişman, belki düzelir diyerek uzatıyoruz ve kaçınılmaz son yine de geliyor. Ben de böyle affedilmeyecek bir şeyle karşılaştım ama hemen bitiremedim. 2 sene boşa zaman harcadım ve yıprandığımla kaldım. Şimdi dönüp bakınca alınması gereken kararın getireceği acıdan kaçmışım diyorum ama nereye kadar kaçabilirsin ki? Boşan demek kimseye düşmez, senin kararın ama bence böyle bir eşi hak etmeyecek kadar değerli bir kadınsındır. Çok üzülüyorum böyle konular okudukça. İnsanlar ne kadar merhametsiz ne kadar vicdansız. Başka bir insanın hayatıyla oynamak ne kadar basit onlar için. Mutlu olma beklentisiyle evlenmişken, kendini ya hazmedilemeyecek bir şeyi hazmetmeye çalışıp ruhunu öldürmek ya da boşanma travmasını yaşamak arasında seçim yapmaya çalışırken buluyorsun. Tek diyebileceğim ne seçim yaparsan yap kendine en az zararı verecek şekilde hareket et. Sonra toparlamak zor oluyor.

aldatılarak yaşamaya zorlama kendini..sen seviliyorum derken bunlar olduysa evlilik ilerledikçe kim bilir neler yapar ruhun duymaz evlerden ırak..yol yakınken kurtar kendini derim ben

Merhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
Bir kere yapan bir daha yapar aldatılmış bir kadın olarak söylüyorum gerisi sana kalmış tabii:)

Affedilmeyecek bir şeyi, ama daha evleneli çok az zaman oldu, ama şu an çok pişman, belki düzelir diyerek uzatıyoruz ve kaçınılmaz son yine de geliyor. Ben de böyle affedilmeyecek bir şeyle karşılaştım ama hemen bitiremedim. 2 sene boşa zaman harcadım ve yıprandığımla kaldım. Şimdi dönüp bakınca alınması gereken kararın getireceği acıdan kaçmışım diyorum ama nereye kadar kaçabilirsin ki? Boşan demek kimseye düşmez, senin kararın ama bence böyle bir eşi hak etmeyecek kadar değerli bir kadınsındır. Çok üzülüyorum böyle konular okudukça. İnsanlar ne kadar merhametsiz ne kadar vicdansız. Başka bir insanın hayatıyla oynamak ne kadar basit onlar için. Mutlu olma beklentisiyle evlenmişken, kendini ya hazmedilemeyecek bir şeyi hazmetmeye çalışıp ruhunu öldürmek ya da boşanma travmasını yaşamak arasında seçim yapmaya çalışırken buluyorsun. Tek diyebileceğim ne seçim yaparsan yap kendine en az zararı verecek şekilde hareket et. Sonra toparlamak zor oluyor.
Okurken ağladım yazdıklarınızı. Benden 10 yaş büyük bu adam. Babam asla olmz dedi ama ben çok sevdim. İki gündür ağlıyorum sürekli. Çöktüm ben

Bir kere yapan bir daha yapar aldatılmış bir kadın olarak söylüyorum gerisi sana kalmış tabii:)
Komik olan şu. Etrafımda evli olan 10 15 çiftin çoğunun eşi böyle. Yatıp kalkanı da var. Hatta adamlar seminer için eğitim için şehir dışına çıkıp ilk olarak başka bir kadın arıyorlarmis. Eşi doktor olan mühendis olan çok genç ve güzel karısı olanlar bile bunu yapıyor. Hastalık bu resmen. Sapkınlık

Merhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Çok zor bir durum. Ama bi kere yapan bi daha yapacaktır zaten ki bu eşinizin ilk yapışıda değil ve ayrıca bunu bile bile kabul ettiğiniz için daha rahat olacaktır emin olun. Bir süre sadece kendini affettirmek için çabalar. Zor bir durum hep korkarım bende başıma gelmesinden ama inşallah gelmez.. Dün akşam uykulu olduğum için sebepsiz yere eşime bağırdım kalbini kırdım sonrasında ne o uyudu ne ben kırgınlık bile bu kadar etkilerken bilemiyorum.. Size sorum şu affetiniz diyelim bundan sonra sürekli kuşku telefon karıştırmaya çalışmalar hep bi didikleme sorgulama takip etme siz yorulmayacak mısınız bıkmayacak mısın?

sanal seks bir bağımlılık. bunu yapmaya büyük ihtimalle sizden önce başladı ve bırakamadı. bu gerçekten ileri derecede bir bağımlılık,çünkü orada olmadığı birisi gibi davranabiliyor.

konuşmalara az çok baktıysanız,normal şeyler değildir. asla gerçekleştiremeyeceği fantezileri yazmıştır,2 gün aralıksız sevişme vs gibi laflar. bu insanlara garip bir zevk veriyor çünkü gerçekte yapamayacağını bildiği için kimliği gizli şekilde atıp tutuyor.

geçen dönem psikoloji dersinde uzun uzun bahsetti hocamız,madde bağımlılığıyla eş değer seviyeye geldiğini söylemişti.

tüm yorumları okuyamadım belki yazılmıştır
normalde ben asla aldatılmayı affedemeyeceğimi düşünüyorum
deli gibi seviyor da olsam hemen boşanırmışım gibi geliyor

fakat bu durum farklı boyutta olabilir
eğer gerçekten eşiniz size kendinizi seviliyor gibi hissettiriyorsa, öncelikle eşinizin durumunun gerçekten bir hastalık (bağımlılık da bir çeşit hastalıktır) olup olmadığını araştırıp, bir uzmandan fikir alabilirsiniz
belki de gerçekten alkol gibi, uyuşturucu gibi karşı koyamadığı bir durumdur ve tedavi edilmesi gereklidir

eğer hal böyle ise, tedaviye gönülden istekli olursa, siz de durumu "bir hastalıktı oldu" diye kabullenip arkada bırakabilecek iseniz tekrar deneyebilirsiniz
yok hastalık da olsa ben bunu unutamam, hep bununla yaşarım derseniz zaten evli kalmanız hayatınızı işkenceye çevirir

bizim bir arkadaş vardı. sürekli o kız senin bu kız benim takılırdı
o kadar kısa süreli ilişkilerde bile aldatırdı
bir kızla çıkarken aldattığını ve seviyorum diye hüngür hüngür ağladığını biliyorum
sonra hasta olduğunu kabul etti ve uzman yardımı aldı
ama sonrası ne oldu bilmiyorum

Yakalanıncaya kadar hepsi mükemeldir zaten. Bütün erkekler aynı! Aşk ve bağlılık konusunda kadınlar gibi düşünmüyorlar. Onların istediği, evlenmek, sırtını bir aileye dayamak. Evde huzur, sıcak aş, temiz pantolon, aile fotoğrafı. Veeeeeee..... ver coşkuyu!!!!! :KK62:

bu anlattıgınız olayın aynısını ablam yaşadı ,
oda asla benı aldatmaz diyrodum dedi ,
sandece yazışma , uzaktakı kadınlarla iletişim kurmuş , göyaaa
ablama boşayacam dedi tama boşan biz sana destek oluruz herturlu dedi ,
o kocasıyla barıştı suçlu biz olduk ,
neymiş bir şans ver o çok pişman dememişiz ,

konu aynı olunca yorum yapmaya korktum o yuzden sen bilirsin diyorum ve gidiyorum

hayatında bir kadın olsa fiziksel yada duygusal aldatsa anlarım ha affetmem ama anlarım fakat bu koca olacak adam bana normal gelmedi bunlar da sıradan aldatmalar değil bence

adam bağımlı gibi sigara tirkayisi gibi hayatında farklı farklı kadınlar var ve onları bırakamıyor işte bu durum saplantı ve tehlikeli bir durum

ben sizi aldatmaya devam edeceginden adım gibi eminim ve sanki sizde affedecek gibi geliyorsunyz bana

Geçmiş olsun. Daha 3 aylık evliyken adam bunları yapıyorsa ki geçmişi de var. Düzelmez.

Senin pek boşanmaya gönlün yok gibi..

Geçmiş olsun. Daha 3 aylık evliyken adam bunları yapıyorsa ki geçmişi de var. Düzelmez.

Senin pek boşanmaya gönlün yok gibi..
Ben dava için vekalet vermeye gidiyorum avukat arkadaşımà. Boşanacağim. Ama o eşim psikologa gitmek için randevu falan aldı. Ağladı zırladı

tüm yorumları okuyamadım belki yazılmıştır
normalde ben asla aldatılmayı affedemeyeceğimi düşünüyorum
deli gibi seviyor da olsam hemen boşanırmışım gibi geliyor

fakat bu durum farklı boyutta olabilir
eğer gerçekten eşiniz size kendinizi seviliyor gibi hissettiriyorsa, öncelikle eşinizin durumunun gerçekten bir hastalık (bağımlılık da bir çeşit hastalıktır) olup olmadığını araştırıp, bir uzmandan fikir alabilirsiniz
belki de gerçekten alkol gibi, uyuşturucu gibi karşı koyamadığı bir durumdur ve tedavi edilmesi gereklidir

eğer hal böyle ise, tedaviye gönülden istekli olursa, siz de durumu "bir hastalıktı oldu" diye kabullenip arkada bırakabilecek iseniz tekrar deneyebilirsiniz
yok hastalık da olsa ben bunu unutamam, hep bununla yaşarım derseniz zaten evli kalmanız hayatınızı işkenceye çevirir

bizim bir arkadaş vardı. sürekli o kız senin bu kız benim takılırdı
o kadar kısa süreli ilişkilerde bile aldatırdı
bir kızla çıkarken aldattığını ve seviyorum diye hüngür hüngür ağladığını biliyorum
sonra hasta olduğunu kabul etti ve uzman yardımı aldı
ama sonrası ne oldu bilmiyorum
Bence de bu bir hastalık. Ama benim mücadele edeceğim bir hastalık değil

Uçkurun adı hastalık olmuş :halay: valla aldatılıp eşimi başkasına kaptırmam diyen okadar çok kadın var ki sizi destekliyorum .güçlü kadının hali başka oluyor vesselam :KK50:

adam bunu yıllardır yapıyor. 2013 den beri kadınlarla yazışıyor. sizin bilmediğiniz cep telefonu ve fake bir facebook hesabı var. yazışmaları gördünüz. çıplak fotolar vs. hem de evliyken sizin evinizde çekinmiş fotolar. eşiniz resmen yaşam felsefesi haline getirmiş bunu. sağlıklı karar veremiyorum demişsiniz. şimdi bize neyi danışıyorsunuz? zaten avukat arkadaşınız varmış. burda kimse size kocanızı affedin demez sayın eylulcmre..

Komik olan şu. Etrafımda evli olan 10 15 çiftin çoğunun eşi böyle. Yatıp kalkanı da var. Hatta adamlar seminer için eğitim için şehir dışına çıkıp ilk olarak başka bir kadın arıyorlarmis. Eşi doktor olan mühendis olan çok genç ve güzel karısı olanlar bile bunu yapıyor. Hastalık bu resmen. Sapkınlık
Aynen öyle. Ama kim ben aldatılmıyorum diyorsa yalan söylüyor aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır:)

Back