• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Yarın arkadaşıma vekalet verip boşanacağim. Zaten o sapık konuşmaların hepsi telefonda ve telefon bende. İlk celsede boşanırım. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım dün. Benim kocam sevgilim yapmaz dememek lazım. Bir ınsanı bu kadar sevmemek lazım.

Arkadas telefonu kilisesi .bari bi halt yiyonuz daha yaratici seyler uydurun...sizde kendi kisiliginize gore karar verin sindirip sindiremiycegeinize

Yarın arkadaşıma vekalet verip boşanacağim. Zaten o sapık konuşmaların hepsi telefonda ve telefon bende. İlk celsede boşanırım. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım dün. Benim kocam sevgilim yapmaz dememek lazım. Bir ınsanı bu kadar sevmemek lazım.
Tazminati ihmal etme büyük manevi çöküntü yaşadığın...

Bunu yaparsan affetmem diyorsanınz zamanında affetmeyin şu adamları yahu bunu duyuyor aldatıyor affediliyor e yine yapsam affeder diye düşünüyor daha 3 aylık evliyken bunları yaşatan kaybetmekten korkmayan adam 3. Senenizde neler yapar...
Küçük yer evet buluşamamıştır belki ama bu fırsat bulamadığı için bununla asla kendinizi rahatlatmayın lütfen

boşan tabi ki.
aklı fikri cinsellikte karıda kızda olan adam güvenilmezdir.

onlara ha seni seviyorum yazmış, ha sevişelim yazmış.
farkeder mi?
bence etmez.

onda huy gıbı bısey olmıs bence bu bırdaha olmaz deme bırdaha daha ustaca davranır yakalayamazsın sen yapmıyor sanırsın

Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.
Kıyamam size çok üzüldüm dilerim en az hasarla atlatırsınız bu günleri o pislik kocanda kendi pisliginde bogulsun bence çocuk olmadan bunları öğrenmeniz sizin için inanılmaz bi şans olmuş herşey kalbince olsun cnm..

Eninde sonunda boşanacaksın ama şimdi ama 5 ay ama 5 yıl sonra bi şekilde boşanacaksın. Çünkü adam bağımlı ve artık senin miden almaz. Bundan sonra yeni bir hayat kurarken karşına çıkan kişiye durumu anlatman kolay eğer şimdi boşanırsan. Üstelik tazminat da alabileceksin tekrar hayat kurmana yardım eder o para da. Ama 5 yıl sonra boşanmak istersen durumu açıklamak daha zor ailene falan madem öyleydi de niye hemen boşanmadın sende de ne mide varmış derler.

Kıyamam size çok üzüldüm dilerim en az hasarla atlatırsınız bu günleri o pislik kocanda kendi pisliginde bogulsun bence çocuk olmadan bunları öğrenmeniz sizin için inanılmaz bi şans olmuş herşey kalbince olsun cnm..
Benim en büyük hayalim sevdiğim adamla evlenip çocuk doğurup mutlu olmaktı. Ama Allah kurtardı beni

Aslında tekrar edip etmemesi önemli değil . Bir daha hiç yapmasa bile eskisi gibi olmaz. Siz eskisi gibi sevemezsiniz o yüzden aldatma affedilmemeli

Buyuk konusmayaym ama esimin boyle bisini bulucam ustune ustluk yeni evli olucam yakin bir yol kenarina sepetlerdim ayy kusura bakma ama kocandan tiksindim...

Lutfen kendinize kiymet verin herseyden once sakin devam etmeyin bu sizi degersiz kilar hep aklinizda soru isaretleri kalir ve 2013 yilindan beri devam eden bir durum sakin kendinize bunu yapmayin :(

Yine yapacaktır. Artık güven geberse de olmaz.
Sen adamlarla böyle konuşmalar yapsan o aynı şeyleri yaşasa.... seni affeder mi ?
Önce empati yapsın. Ben olsam net ayrılırım !! Duygusal bir şey olsa insan yine ayrılır. Ama bana en aşağılık gelen erkek tipi arada duygu olmadan karısını en aşağılık şekilde aldatıp sonradan karısından özür dileyen bu adam tipidir. Duygusal olarak birini seviyorsa delikanlı olsun ayrılsın. Ama hem karım olsun hem başka hatunlar olsun. Olmaz !!! Defolsun böyle adamlar. Yani Realde birliktelik yok diye kadınlarla seks yazışmaları yapmak çok mu normal.
Kadınlarda yapsın o zaman. Sonra ağlayalım affetsinler. Erkek diye bu hak onlara ait değil.

Son düzenleme:
Bencede boşanmalısın buluşup bulusmamasi önemli değil ki altamis ama en çok kendini kandırmış o insanda bence sevgi falan yok olsa bunları yapamazdı kıyamazdı size boşanmalısın affettim desende hep içinde bi yerde affedemezsin kendini üzersin hep o yüzden ayrılmak seni daha iyi hissettir çok üzüldüm bu arada .

Sevgiliyken ben de yakalamıştım buna yakın şekilde. Görüşme yok ama konuşma vardı. Ağzıma geleni saydım, ayrıldım; kandırdı tekrar barıştık.

Hiç güvenemedim bir daha, ara sıra da telefonunu karıştırırım gizliden/açıktan. Yakaladığım bir şey olmadı. Ha güven var mı halen yok.

Evlenmeye karar vermeden önce denemek istedim, sahte bir hesaptan. Sonra rast geldiğim şu cümle kararımı verdirtti: "Şuan diyelim ki denedin, sana cevap vermedi. Bu, ileride aldatmayacağını gösterir mi? Hayır."
Hak verdim.

Ben o gün tüm birlikte geçirdiğimiz güzel anlarda konuştuğunu mu düşünmedim, aklıma geldikçe içim acır halen. O günden sonra güvenimi kaybettiğini de tüm açıklığıyla söylediğim bir gün bana şu cümleyi kurdu: 'Ben bir hata yaptım ve dersimi aldım. Neymiş seni kaybetmek, nasıl kötüymüş gördüm. Bunu bir daha yapmayacağımı biliyorum.'

Hatalarından ders alan bir tip olduğundan inancım var anladığına dair. Ama şunu gördüm ki hiç kimse için "yapmaz" demem. Bir daha yakalarsam, olursa gözünün yaşına da bakmam. Kredi verdim, Allah var karı kız konusunda pişman etmedi. Diğer konularda ayrı.

Bak arkadaşım okumussun elinde meslek var sen kadın degilmisin senin neyin eksikti o kadınlardan affetme bu adamı ailen sana yıllarını vermiş bak ileride kafanı taşlara vurursun iş işten geçmiş olur yol yakınken dön ailenin evine paşalar gibi keyfine bak ezdirmeyin kendinizi benim elimde bir meslek olacakta kendime bunca şeyi yasatacam ahh ahh yikardim dünyaları yukardim

Eşinizle olan sevginizden dolayı beni seviyor hiç beklemezdim takdir edilen biri diyip iyi taraflarını görmek istiyorsunuz. Ama mantigi on planda tutarsak boşanmak mantıklı bence. Eşiniz doyumsuz demek ki kadınlara da zaafı fazla şimdi bırakır 5 10 sene bir şey olmaz düzeldi sanarsın yine yapar

Back