Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tazminati ihmal etme büyük manevi çöküntü yaşadığın...Yarın arkadaşıma vekalet verip boşanacağim. Zaten o sapık konuşmaların hepsi telefonda ve telefon bende. İlk celsede boşanırım. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım dün. Benim kocam sevgilim yapmaz dememek lazım. Bir ınsanı bu kadar sevmemek lazım.
Bunu yaparsan affetmem diyorsanınz zamanında affetmeyin şu adamları yahu bunu duyuyor aldatıyor affediliyor e yine yapsam affeder diye düşünüyor daha 3 aylık evliyken bunları yaşatan kaybetmekten korkmayan adam 3. Senenizde neler yapar...Yarın arkadaşıma vekalet verip boşanacağim. Zaten o sapık konuşmaların hepsi telefonda ve telefon bende. İlk celsede boşanırım. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım dün. Benim kocam sevgilim yapmaz dememek lazım. Bir ınsanı bu kadar sevmemek lazım.
boşan tabi ki.Yarın arkadaşıma vekalet verip boşanacağim. Zaten o sapık konuşmaların hepsi telefonda ve telefon bende. İlk celsede boşanırım. Hayatımın en büyük şokunu yaşadım dün. Benim kocam sevgilim yapmaz dememek lazım. Bir ınsanı bu kadar sevmemek lazım.
Kıyamam size çok üzüldüm dilerim en az hasarla atlatırsınız bu günleri o pislik kocanda kendi pisliginde bogulsun bence çocuk olmadan bunları öğrenmeniz sizin için inanılmaz bi şans olmuş herşey kalbince olsun cnm..Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.
Benim en büyük hayalim sevdiğim adamla evlenip çocuk doğurup mutlu olmaktı. Ama Allah kurtardı beniKıyamam size çok üzüldüm dilerim en az hasarla atlatırsınız bu günleri o pislik kocanda kendi pisliginde bogulsun bence çocuk olmadan bunları öğrenmeniz sizin için inanılmaz bi şans olmuş herşey kalbince olsun cnm..