Bence hiçbir anne sizinkinden farklı durumda değil.
1 yaş bebişi bende de var, beni yoran o değil 8 yaş ablası mesela
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
okulu, ödevi, kursu, getirmesi, götürmesi, yemek seçmesi, anne kız vakit geçirmesi derken o daha çok vakit alıyor.
1 yaş bebesi ile kanguruya koyup her şeyi yaparım, kanguruyu da öne değil sırta bağlayarak her şeyi daha da kolay hale getiririm. Zaten yapışıkken asla üşümüyorlar.
Günde 2 kez uyuyor bu ara, iki kez uyursa 1er saat. Bazen tek uyku uyursa 2,5 saat. (tek ve uzun uyuduğunda gece zor geçiyor)
Kanguruda uyuyakalmama şansı zaten yok anne hareket ederken.
Gece uykusuna da akşam 8 9 arası geçiyor. Sabah 5'te kalkıyoruz. Gece eşim kalkıyor bebeğe.
Yemek işini de mesela bugün sabah 6 gibi yani kalkınca akşam buzluktan çıkardığım tavukları sosladım. 10 gibi kahvaltı hazırlarken bir yandan kerevizleri soyup limonlu suya koydum, akşama rendeleyip salata yaparım, akşam yemeği saatinde de pilav olana kadar tavuklar airfryer da pişecek olacak bitecek.
Hatta 12.00 gibi büyük kızımı okula bırakıp işe geldim küçükle beraber ben, evden çıkarken robot çalıştırdım oldu bitti günlük iş de.
Akşama da mutfağı toplayan üstten bir siler dolapları, duş alan banyoyu da siler yıkar parlatır olur biter bizde böyle.
Bebek uyanıkken yapılabilecek hiçbir şey için bebeğin uyumasını beklemiyorum.