- 24 Ocak 2021
- 10.700
- 23.968
- Konu Sahibi Matmazel -
Normalde temiz , derdi toplu bir insanım, her an kapım çalsa panik yapmam , evime kim gelirse gelsin o an aklıma ne gelirse gelen kişiyle beraber soframi donatırım, mesela gecen öğretmen arkadaşım geldi , hemen kısır, tatlı, buzluktan kurabiye, yoğurlu bir meze , yanına tursu çeşitleri, çay, mis gibi bir gün sofrası oldu , güldük, muhabbet ettik gayet güzel geçti, 5 aylık bebeğim var bir de ama bebeğim yokken de böyleydim ben , mesela evime aile büyükleri falan kalabalık kişiler gelecekse hemen çorba, fırına lahmacun , meze çeşitleri oldu bittiye getiriyorum, gayette güzel oluyor, bence çok da kasmayın, zaten sizi seven her halinizle sever , gece yarısı poğaça falan hiç gerek yok, ben ünlü mamuller satan yerlerden kurabiye çeşitleri alıp buzluğa atarım çok işime yarar , size de tavsiye ederimSelam kızlar
Benim icin artik bir dert oldu bu konu
Misafir agırlarken kendinizden geçiyor musunuz
Sanirim annemden gorduklerim ve kendimle harmanladiklarimi da ekleyince misafir bende korku panik tedirginlik yaratiyor
Annem her misafir geleceginde evi temiz olmasina ragmen tekrar temizlerdi 2 saatte corbasindan tatlisina herseyi hazir ederdi. Bizde misafiri harika agirlama mecburiyeti var sanki. Benim de elim agirdir. Ozenli yaparim ama saatler sürer.
Evlendim baska bi yere geldim burada da birileri misafirlige gidecekse misal oglen 1de gelecekseler 11de ariyorlar. Ve ben asla hazir olamiyorum
Dilerseniz yarin agirlayayim sizi diyorum tabi o gece 2lere kadar pogacalar tatlilar ev temizligiyle geciyor benim icin misafir bir nevi stres oluyor
misafirler zili calana kadar kosturma halindeyim iceri girdiklerinde ise rahat moddayim sohbet muhabbet gırla. Cocuktan once bu problem olmuyordu ama cocuk olunca cok zorlasti. Kvnin ablalari bana geleceklerdi esim dedi tatli borek alayim disardan, ugrasma. Kv dedi olur mu oyle ayiplarlar falan evde yemek hazirladim misafirler huyumu ogrendiler onceden ariyorlar bende hazirlik yapiyorum
Gece 1 olmus ben firindan pogaca cikariyorum gidip cocugu emziriyorum sonra bulasiklari halledip yatiyorum falan
O saate nasil kaliyorum? Aksam yemek hazirla ye bulasiklari hallet cocugu yika uyut derken gec oluyor mutfaga giriyorum yorgun argin
Esim diyor bi kek cirp gec ne ugrasiyorsun
Yok olmaz diyorum 1 gun once haber verdiler
dun aksam tatlinin kremasini cirparken bebegim esimin kucaginda agliyordu, krema pissin hemen geliyorum dedim ama o an birseyler dank etti
Kendimi enayi gibi hissettim
sunu yazarken bile sinirlendim kendime
Degismem lazim dimi? Siz nasil yapiyorsunuz bu ikram islerini? Normal miyim yoksa? Biri beni sarssin