Hamileligim boyunca nerdeyse her sabah esime sandvic hazirladim, yemekleri 3 kisilik yapiyordum esim ise de goturuyordu
Neden kendimi bu kadar yiprattim bilmiyorum
Esim artik kolay seyler yap demisti bende corba salata yapip geciyordum o da bir sure disarda yedi ve midesinden sorun yasadi kilo aldi bende yemek dusunurken ertesi gun onun da goturebilecegi yemekler dusunuyorum bazen kendimi enayi gibi hissettigim dogrudur
Dunyayi ben mi kurtaricam diye isyan ettigim de oluyor
Klimayla mecbur isiniyoruz yatak odasinda da var isiticimiz buraya dogalgaz gelmedi henuz turistik bolge diye zorlastiriyorlar dogalgaz olayini
Park falan zaten hak getire
2 3 kucuk agacin oldugu bankli bir yer var genelde ipsiz sapsizlar oturuyor orada, oradan bile gecmiyoruz
Evim de tepede oldugu icin asiri soguk ama yinede arada market turu yapiyoruz
Bende cok isterdim cikip guzel bir parkta biraz oksijen almayi ama malesef eve tikiliyoruz
yazin en azindan mutfaktaysam cocugu da oraya koyuyordum yatak odasinda isim varsa oraya tasiyordum
Cocugum da cok huysuzdu surekli ilgi isterdi nasil yemek yaptigimi bi ben bilirim
Bu yemek olayi beni cok sıkıyor
Bazen sitedeki aksama ne yemek var bolumune bakiyorum millet lahmacun salata hosmerim manti icli kofte neler yaziyor menude
yazanlarda cocuklu insanlar yani benim mi elim agir anlamiyorum ondan soruyorum yapan nasil yapiyor diye
Yok aksam yemegini 18 en gec 19da yiyoruz
Cocuga 9 gibi corba tarzi birseyler veriyorum ya da muzlu yogurt gibi
Yumurta agzina surmuyor ne yedirecegimi sasiyorum 4 tane disi var henüz, digerleri de patlamak uzere ama hala cok net cigneyemiyor herseyi