- Emoji Skoru
- 22.589
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Matmazel -
Yo bana da fikir oldu bir coguEn son 5. sayfada kalmışım üşenmedim sonuna kadar okudum. Herkes bi öneride bulunmuş yemek konusunda çoğu bana da fikir oldu mesela ama siz her öneriye karşı bir savla geliyorsunuz gerçekten. Evet sivri dille yazanlar, üslubu hoş olmayan insanlar olabilir size göre, herkesin bebeği yaşam tarzı çevresi farklı ve buna göre öneride bulunuyorlar. Ehliyet alın diyorlar araba eşimde diyorsunuz eşiniz de işe bi kaç gün arabayla gitmeyiversin. Onu yemem bunu yemem diyen eş, yemek seçen bir bebek var bunları bence bi şekilde değiştirmelisiniz. Hem bebeğinizin hem eşinizin çok fazla nazıyla oynuyorsunuz bu da sizi ekstra yıpratıyor. Eğer bu konuyu çözüm bulmak için açtıysanız her öneriye işte öyle olmuyor demek yerine tavsiyeleri kendinize uyarlayarak uygulamalaya çalışmalısınız bence.
buzluk kullanimi ozellikle
Esim de yemem dedi ama artik o da kendine bi makarna haslayivericek napayim
Ben genel olarak acmistim konuyu ama sadece yemek yapma süreme falan evrildi konu
Yasam sartlarim bahane olarak goruluyor
Bulundugum yerde surucu kursu yok merkezde var
Esimin isyeri arabayla gitmesi gereken bir noktada
Evim yokusta ve bu beni hayli zorluyor
Daha once yokusta oturanlar beni anladi bari kapi onune cikar dediler gunes tepeye cikinca ciktik disari iyi de oldu bunu uyguladim
Biri liste yap haftalik dedi buna da bugun basliyorum ona gore de eve malzeme alicam daha mantikli geldi
Birileri uykusunu duzene oturt dedi erken uyursa kendine zamanin kalir dedi normalde 22.30 23te uyuyan cocugu dun 22de uyuttum ve kendime ozbakim yaptim (artik biyikli yazmiyorum)
Ay hayir hicbirini yapamam baska onerisi olan var mi falan da demedim
Neden birkac seye bu biraz zor dedigimde hepsine bahane bulmusum gibi lanse ediliyor?