Yapan nasil yapiyor🤷‍♀️

Bende dikkat edeyim bilmiyordum bu bilgiyi teşekkürler

Bende dikkat edeyim bilmiyordum bu bilgiyi teşekkürler
Bir de baklagiller filizlenince daha faydalı olduğu için ekstra günlerce nemli bekletip filizlendirme yapanlar da var. Bir gün suda beklemeye bozulacağını sanmıyorum bu nedenle

Bir de baklagiller filizlenince daha faydalı olduğu için ekstra günlerce nemli bekletip filizlendirme yapanlar da var. Bir gün suda beklemeye bozulacağını sanmıyorum bu nedenle
Bu hep aklımda yapamam diye korkuyorum.
1 bardak mercimekle deneyip oluyorsa çok yapıp dondurucuya atayım diyorum.

Ben de denemedim ama izlediğimde çok da zor görünmemişti gözüme. Direkt suda bekletmiyorlar ama ara ara suyla nemlendiriyorlar. Denenebilir bence

Suda bekletme ile bozulmaz tabi ki onu ifade etmek istemedim . Buzdolabına koyma sebebim dışarda sıcak olur da bozulur diye . Gerçi şuan ki evim çok soğuk asla bozulmaz ama alışkanlıktan koyuyorum . Bunu konuşuyorduk

Evet kendine bakmak lazım. Emmedi, uyumadı derken zor bir dönem. Kuaföre gidilmiyor zaten. Saçım kısa, omzuma yeni düştü. Emzirme yüzünden dökülüyor, eş yok yanımda, varken de benden lohusaydı adamcağız, bebek için diyet de yapıyorum. Her anlamda biraz bitik hissediyorum. Geçecek inşallah. Uğraşmadan olmayacak.

Sirke koyun diyorlar. Onu denediniz mi?

Çocuk bir şekilde büyüyor adama Birşey olmuyor olan hep kadına .

Denedim ben maş fasülyesi ve mercimekle. Kavanoza tülbent geçirdim. Kısa sürede oldu. Lezzetliydi de

Hic de siz ne anlarsiniz ki tavrim olmadi
Sadece bazi cocuklar daha uyumlu bazilari uyum saglayamiyor mizmizlaniyor benimki de mizmiz grubundan ve sunu yap bunu yap onerilerine karsi benimki oyle yapinca durmuyor agliyor diyorum bunun neresi siz ne anlarsiniz ki anlamina geliyor? Cocuklarin huylari farkli diyorum
En azindan iyi hissettirdi yargilanmamak
Ben tum yorumlara ithafen soylemedim zaten onu, yemek onerileri kavanoz buzluk yontemi onerenler oldu yemek listesi onerenler oldu bunlar mantikli geldi pohpohlanmak degil amacim gercek cozumler.
Soganlar buzluga atilir mi ki rondodan gecirip? Buzluga et ve bezelye kofte harici birsey atmadigim icin bilgim yok bu konuda cunku

Cidden bazi yorumlara guluyorum
Sirf zaman gecsin diye mi actim sizce konuyu? Gonlum olmasa mutfaga da girmezdim zaten
Yarim saatte yemek cikaran harika kadinlarsiniz
Ben yapamiyorum yarim saatte arkadasim siz yapiyorsaniz tebrik ederim
Ayrica maydanoz dereotu haricinde tum sebzeler yikanip bekletmeye uygun olmuyor her zaman
Kofte kofte yazilip duruyor buzluktan kofte cikarip firina atmak degil mesele zaten
Surekli kofte patates tavuk patates yemiyor insanlar
Elestirmeye yer ariyorsunuz
Bir kisi gonlun yok yazdi ya arkasindan devam edin

Onerileriniz icin tesekkurler, isitici olayi denenebilir
Zaten robot dedigim su pazarda satilan manuel dograyici
Onun sesinden korkuyor bebegim
O boyle hassas, esim herseyi yemez bu benim sinavim sanirim
Koskoca adami hizaya nasil getirebilirim yillarca boyle alismis bir kere yemegin icinde sogan buyuk kalmis agzina atmis farketmeden gitti kustu oyle bir hassasiyet

Evet atılır,ben soğanları hem çiğden hem de pişmiş olarak buzluğa atıyorum

Konunuzu tüm gece takipteydim uyumadıkça faydalandım.

Bence gayet isteklisiniz. Fazla özenlisiniz. Pratikliği azaltıyor sanırım. Sorununuz eşiniz ve soğuk eviniz. Evlenene kadar ben de klimalı evlerde yaşadım. Zordur. Çocuk da ağırmış maşallah. Kaldır götür takip et derken. Ama o yemek beğenmez eş değişmez, kötü örnek de olur çocuğunuza. Ben eşime daha az özenerek bu zor dönemde ayakta kalabiliyorum. sitemini etti ama anlasın artık napiyim.

Cunku ben mutfaktayken kendisi 5 10 kere gelip naptin nettin der bakar yani gizliden yemek yapip ona caktirmadan onune sunmak mumkun olmuyor
Bakin bayanlar bunlar bahane degil
Ha gunduz mutfakta zaman gecirebilseydim bunlari yapar yeni yapmis gibi de sunardim ruhu duymazdi
Havalar az duzelince belki bunu uygulayabilirim cocugu mutfaga alip

Cunku ben mutfaktayken kendisi 5 10 kere gelip naptin nettin der bakar yani gizliden yemek yapip ona caktirmadan onune sunmak mumkun olmuyor
Bakin bayanlar bunlar bahane degil
Ha gunduz mutfakta zaman gecirebilseydim bunlari yapar yeni yapmis gibi de sunardim ruhu duymazdi
Havalar az duzelince belki bunu uygulayabilirim cocugu mutfaga alip
Konu sahibinin pratik olma gibi derdi yok bence. Her şeye bi bahanesi var. Kocası konserve yemez onu yemez bunu yemez kendisi ön hazırlık yapamaz vs vs.
Mıyıl mıyıl
Terbiyenizi takinin miyil miyil miymiy falan ne bicim bir hitabiniz var? Konumda zorla durmuyosunuz siz ekşınlı konulara yol alin en iyisi

Bende hemencik fönlerim diye kestirdim uclari da yipranmisti
Simdi bonus kafayla geziyorum saclarim da kivircik
Toplasam altlardan cikiyor yani pisman oldum
Kurutmak zor oluyordu dustan sonra kendimi gaza getirdim
kimseye onermem ekstra ugrastiriyor

Tesekkur ederim oncelikle
Evet esimi biraz sallamamam gerekiyor sanirim
Onu memnun et bunu memnun et kendim yipraniyorum
Adam yuzune maske yapiyor ben gecen ay peeling aldim dolapta oylece duruyor kendimi arka plana attim 2 kofte kizarticam diye

Reactions: Gao
Ağlayan, mızmızlanan bir bebek kadar zor olan başka bir şey var mı bilmiyorum. Benim oğlumu gören bana dualar ediyordu bu konuda sizi çok iyi anlıyorum bir yaşından sonra düzelmeye başlıyorlar yürümeyle beraber ama o zamanda bir odanın içinde nasıl tutabilirsiniz bilmiyorum…
Hazır kesilmiş dondurulmuş soğanlar var olur neden olmasın. Bir tane deneyin en kötü bugün yemek yaparken bir tane fazla yapıp atın buzluğa yarın denersiniz.

Ben de böyleyim 3 çocuk ve çalışıyorum şu an bacaklarım ağrıdan titriyor bitik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…