• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapamiyorum

Çocuk 1.sınıf sanırım canlı dersleri olmuyor mu .6 saat canlı dersi olması lazım .Öğretmenden korkar çocuklar öğretmeninle konuşacam falan şeyin bence.
3 saat oluyor ona bile girmiyor ben zorla getiriyorum bazen hemen oyun acıyor, 30 çocuk var sınıfta öğretmen hepsine yetişemiyor öğrencileri bilgi de yetersiz kalıyor bütün is bana duştu :(

Ben de anaokulunda çalıştım( özelde), inanın bu sektörler fena. İnsanlar ücretsiz, sigortasız insan çalıştırmaya alışmış. Ben de paramı alamamıştım, yarısı onda kaldı. İçim hala soğumadı onlara karşı. Dışardan gören insan zanneder. Kendilerini dışardaki insanlara çok iyi pazarlıyorlar. Ama kimse bu tip insanların gerçek yüzlerini göremiyor maalesef. Yumuşak davranınca böyle davranıyorlar. Sizi sömürmelerine izin vermeyin. Haklarınıza saygılı daha iyi bir iş bulana kadar çalışmak istiyorsanız çalışın zaten iş yok.
cok haklisiniz kemerinize kadar sömürüyorlar,hemen is aramaya koyulmaliyim :(

Her acidan somuruluyorsunuz. Ayrica cocugun yaptiklarini dehsetle okudum. Ailesinin sorunlu oldugunu, bu cocugun cok ihmal edildigini hissettim. Cocukla sizin aranizda da cok tuhaf bi iliski gelismis. Gozunun onunde agliyorsunuz, size iskence ediyor, siz ona hizmetcin mi var diyorsunuz...onarilmasi zor. Bir an once birakin bence. Hangi isi bulsaniz bundan iyi olacaktir
Cok haklisiniz ne yapsam gülüyor alay eder biçimde,ilk başta beni bir Otorite olarak kabul etmesini istedim, ağlamaya basladi tabletini alınca bu davranışını babamı destekledi ancak annesi geri vermemi rica etti verince kiz aa ağlarsam veriyorlar demekki diye artik bunu bir tehdit olarak kabul etmiyor

Anne babasinin dolarla maas aldigi, cocugun buyuk anneler tarafindan bakildigi sizi ilgilendirmez. Anlattiklarinizda zaten yerden goge haklisiniz, baska bir argumana siginmayin. Bunu ablaniz yasinda biri olarak soyluyorum, kalbinizi kirmak istemem. Sadece karakterinize yansimasin ve reel hayatta hakkinizi savunurken haksiz konuma dusmeyin diye belirtiyorum.

Aranizda resmi bir isveren/isgoren sozlesmesi yok. Yerinizde olsam (ayrildigimda icerde kalacak parayi gozden cikarabiliyorsam) bir mesaj atar ve artik gelmiyorum yazardim.

7 yasindaki edep ve ahlaktan bihaber yetistirilmis bir cocugun kahrini cekmeyin. Unutmayin, siz kendinize neyi layik gorurseniz hayat karsiniza onu cikarir.

Umarim hep guzelliklerle karsilasirsiniz. Ve umarim sirf ihtiyaci oldugundan her turlu kahri cekecegi anlasilan kisileri somurenlerin koku kurur.

Yok benim pijamalı indirip paylaşmadı,boyle indirip kaçıyor evde kamera varsa ondan korkuyorum kesin vardir, ben mutfaktayken kitap okurken çekip çekip atıyor,wcdeyken altan bakıyor, seni gördüm, falan o kadar sinirim bozuluyorki ben de evin icin de seni cok simartmislar,biktim senden,cok yaramazsın vs vs dedim artik o kadar sinirlendim ki

şu an baya baya 7 yaşında bir çocuktan mobbing görüyorsunuz. aslında asıl mobbingciler çocuğa eğitim verememiş, ona hiçbir şey öğretememiş anne babası.
onların terbiye veremediği çocukla siz neden başedesiniz ?
ayrıca kaygılaınızda çok haklısınız. evde bakıcı var diye kamera koyma ihtimalleri yüksek.
normal bir fotonuzda olsa sizi sosyal medyaya bu şekilde ekleyemez.
bence hukuki anlamda araştırın ve eliniz güçlü olarak aileye çıkışın.
onların keyfi için siz neden zulüm çekiyorsunuz ki

Temizlik için bile orda bulunsanız sadece en az asgari ücret vermesi ve sigorta yapması gerekir. Madem işçi çalıştırıyor, ben bu kadar maaş alıyorum sana sigorta yapamam diye bir şey yok o zaman oturacak kendi ilgilenecek eviyle çocuğuyla. Sesimizi çıkartmazsak sömürülmeye devam ederiz.

Onlar yardımcı değil köle tutmuşlar herhalde. 1500 lira nedir ki ?? Hem yaramazlıklarına , terbiyesizliklerine katlan hemde ders çalıştırmaya çalış. Anne baba kendi gorevlerini size yüklemişler. Ne demek katlan herşeyine ayıp be. Cok biliyorlarsa kendileri baksın asilzade cocuklarına.

Öncelikle aldıgınız ücret yaptıgınız işe göre az, anlattığınız kadarıyla çocuk değil felaket :KK11: kendi çocugum olsa cekmezdim .
7 yaş için tiktok intagram falan asla uygun değil zaten ve muhtemelen yaptıklarını da ordaki saçma sayfalardan görüp uyguluyordur.
Bir an önce başka iş bakmalısınız yolsa ömrünüzü yiyecek bu küçük kız:bicak:

Çocuktan önce aldığınız paraya değecek bir iş değil.
Gerçekten kınamak istemiyorum ama çok şımartmışlar. Anne- babasına aynı şeyleri yaptığında ne tepki verirlerdi acaba.
Verdikleri paraya rağmen yaptıklarına katlan demek çok acımasızca muhtemelen sizin paraya olan ihtiyacınızı bildiği için yapıyorlar.
Bence bırakıp başka iş bakmalısın markette kasiyerlik yapsan bile daha iyi gibi. Olan senin psikolojine olacak bunu yapma kendine

Cok haklisiniz ne yapsam gülüyor alay eder biçimde,ilk başta beni bir Otorite olarak kabul etmesini istedim, ağlamaya basladi tabletini alınca bu davranışını babamı destekledi ancak annesi geri vermemi rica etti verince kiz aa ağlarsam veriyorlar demekki diye artik bunu bir tehdit olarak kabul etmiyor
ay aile çok çok tuhaf bir aile. nerden buldunuz bunları...çocukta çok yanlış kodlamalar oluşmuş. kimseyi otorite olarak görmüyor, ağlayıp terör estirerek herkese her şeyi yaptırabileceğini düşünüyor. özellikle ergenlik döneminde onu ve ailesini ciddi sıkıntılar bekliyor. valla maaşınıza yüzde 500 zam yapılsa bile durmayın derim. çünkü bu çocukla şu anda bir uzmanın ilgilenmesi gerekiyor.

Çok harika çocuk yetiştirmişler gibi akıl vermişler çok güldüm:)

7 yaşındaki çocuğun elinde cep telefonu, tiktok olmasa büyük eksiklik olurdu zaten.

Aman hiç bir şeyini eksik etmesinler.

Sizin kıza ders ne lazım.
Bir ömür siz bakarsınız sıkıntı yok.
Size ilgilenecek biri, bakıcı değil de kızınıza eğleneceği bir kukla lazım. O ben değilim deyin ve çıkın.

1500 lirayı bir markette de kazanabilirsiniz.
Pijamanizi çekiştiren de olmaz.

Çok harika çocuk yetiştirmişler gibi akıl vermişler çok güldüm:)

7 yaşındaki çocuğun elinde cep telefonu, tiktok olmasa büyük eksiklik olurdu zaten.

Aman hiç bir şeyini eksik etmesinler.

Sizin kıza ders ne lazım.
Bir ömür siz bakarsınız sıkıntı yok.
Size ilgilenecek biri, bakıcı değil de kızınıza eğleneceği bir kukla lazım. O ben değilim deyin ve çıkın.

1500 lirayı bir markette de kazanabilirsiniz.
Pijamanizi çekiştiren de olmaz.
tableti var, bi de en pahalısını almışlar,oyunlar,instagram,tiktok eski bakıcısı alıştırmış ama tableti alıp vermeseler keske ağlarsa ağlasın ne olcak :( dayanamıyorlar aglayincaaglayinca

ay aile çok çok tuhaf bir aile. nerden buldunuz bunları...çocukta çok yanlış kodlamalar oluşmuş. kimseyi otorite olarak görmüyor, ağlayıp terör estirerek herkese her şeyi yaptırabileceğini düşünüyor. özellikle ergenlik döneminde onu ve ailesini ciddi sıkıntılar bekliyor. valla maaşınıza yüzde 500 zam yapılsa bile durmayın derim. çünkü bu çocukla şu anda bir uzmanın ilgilenmesi gerekiyor.
haklısınız belki başkalarının çocukları da böyledir, diyerek yardım amaçlı yazmistim anladim ki bu kız düzelmez en iyisi çıkmak, boyle cocuk hayatımda gormedim :(

7 yaşında değilde sanki 17 yaşında ergenmiş gibi , ailesi çok farklı yetiştirmiş çok taviz verilmiş ve siz sadece bakıcısınız hiç bir şey yapamaz sınız ki . Müdahaleye hakkınız yok , onlarda çocuklarında yolunda gitmeyen şeyler olduğunun farkında değiller. Pek uyarılara da kulak asacak tipler değil sanırım. pek dayanılacak gibi değil bu paraya ihtiyacınız yoksa işten çıkın , yoksa dayanabildiğiniz noktaya kadar dayanın..

merhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum
Acilen çık bence, valla apartman temizliğine gitsen daha az yorulursun

Nefret ediyorum şımarık çocuklardan. Allah muhtaç etmesin elalemin çocuğunun nazını çekmek en son yapacağım iş olurdu herhalde. İnsanın bazen kendi çocuğuna sabrı yetmiyor nerde kalmış başka çocukla uğraşmak. İşiniz çok zor, bence ayrılın o işten. Aldığınız para çok az hepsine ek sigortanız bile yok. Başkasını bulamayız diye düşünüyordur aile, dahası ev işi sizde.

Yok benim pijamalı indirip paylaşmadı,boyle indirip kaçıyor evde kamera varsa ondan korkuyorum kesin vardir, ben mutfaktayken kitap okurken çekip çekip atıyor,wcdeyken altan bakıyor, seni gördüm, falan o kadar sinirim bozuluyorki ben de evin icin de seni cok simartmislar,biktim senden,cok yaramazsın vs vs dedim artik o kadar sinirlendim ki

Eğer sizin bilginiz dışında evde siZi kaydeden gizli kamera varsa aile suç işliyor demektir. Bunu işe girmeden konuşmadınız mı?

merhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum
Sigortasız çalışmayın lutfen

Markete mağazaya gir daha cok maaş alirsin

Back