Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

Yeni bir yanıt görünce yazmak istedim tekrardan. Arkadaşlar gerçekten zaman herşeyin ilacı ve sabretmek gerekiyormuş şuan herşey değişti sevgimin peşinden gitme kararı aldım şuan hala evlenebilmiş değiliz planlarımızı büyüttük yeri geldi o bana destek oldu ben ona oldum liseyi bitirttim şuan ünv kazandı yabancı dil kursuna gidiyor ticarete de atıldı kısa bir süre önce bende 2.üniversitemi kazandım bir yandan da birikim yapmaya başladım ve herşeyden öte birbirimiz olmadan yapamayacağımızı anladık sevginin gücü herşeyin üstesinden geliyormuş zor dönemlerden geçtik ama şuan çok güçlü bir biz olduk . Zor zamanımda buhran dönemimde yanımda olduğunuz dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum

Merak ettim 2 yılda liseyi nasıl bitirttiniz? Bu mümkün değil. Nasıl yaptınız?

Açıköğretimden liseye kaydolmuş zaten önceden derslerinden verdikleri vardı benle tanıştığında umursamıyordu okulu bir an önce bitirmesi gerektiğini evleneceksek ailemin okul konusunu önemseyeceğini ve izin vermeyeceklerini söyledim her sınava deli gibi çalışmaya başladı . Şuan geriye dönüp bakınca mucize gibi geliyor ama insan isteyince herşeyin üstesinden gelebiliyormuş . Bu süre zarfında ameliyat olmam gerekti , annemin rahatsızlandığı dönemler oldu babam iş anlamında birçok kayıp yaşadı en son da geçen ay anneannem i kaybettik. Konu'yu açtığım dönem de aslında yaşanmışlıklarım vardı ama yeterince olgun değildim . Allah'ın dert ettiğin şeylere bak dert öyle olmaz böyle olur deme şeklini yaşadım son 2 yılda . Evet hala hayallerim var ama bunu karşı tarafa yüklemek yerine kendim başaracağım bu sefer. Yurtdışını da problem etmiyorum İtalya vizesi çıkmıştı gittim zamanında şimdi bana yine verirler onunkini de hallettik mi gerisi kolay İnterrail ailesine katılmayı düşünüyoruz yaşadığımız anın tadını çıkaralım yeter :)

kesinlikle bu evlilik hemen biter evlenirsen hiçbir sey seni tatmin etmez sakın ama sakın daha fazla ümit verme bırak bu iş olmaz.yas uymuyor sen daha cokkkkkkkk küçüksün nerden buldun 33 lük adamı yahu hiç akıllı mantıklı iş değil bu
davul bile dengi dengine

Ayrı dünyaların insanisiniz siz ayrilin. Ama anlamadığım bu adamın yaşı eğitim durumu ve maddi imkanları zamanında niye batmadı gozunuze. Keşke hiç ümit verilmeseydi ama zararın neresinden dönülse kar. İkinizde birbirinizi mutlu edemezsiniz.

Siz 2.universite
Adam liseyi yeni bitirmis
Bilemedim
Konusacak ne buluyorsunuz cok ilginc bir iliski.

Az önce uzun uzun yazdım ama şöyle anlatayım birçok görüş aldım birçok insanla tanıştım hayatım boyunca çevremde yığınla üniversite bitirmiş insanlar var ben o sıkıntılı dönemleri geçirirken kim gerçekten yanımda dediğimde hep onu gördüm . Kariyer sahibi olmak cebinde çok paranın olması güzel ama sen bunlara sahipken var birçok insan . Şuan okuduğum okuldan mezun olacak birçok mimar mühendis var babasının tahsis ettiği arabayla gezen yeni sezon avm ürünlerini kaçırmayan fiyat bilen ama kıymet bilmeyen çevresindeki hayvanlara insanlara ve olaylara duyarsız olan beynini çürümeye terketmiş birçok insan.. İki yıl sonra o insanlarda bende aynı diplomayı alıp asacağız duvarlarımıza . Demem o ki " girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride illa edep illa edep "

Bence yaş farkı ilerde sorun olur gibime geliyo. Çok sevseydin böyle düşünmezdin.ama bence haklısın bunu sorgulamakta. Artık canımla cicimle karın doymuyo. Hayatın gerçekleri var geçinmek çok zor. Bence üniversiteni oku daha çok küçüksün kimler çıkar karşına kimler

ayrıl gitsin aynı pencereden bakmıyosunuz hayataaa

yaşı senden çok ben uygun bulmadım o evcimen hayat isteyecek sen ise gezgin hayat ama ev işini ev hayatını seviyorsan evlen kızım her gün yemek yaparsın gezmeyi sinemayı unut zaten hemencikte
hamile kalirsin al sana birde bebek ağlaması uykusuz geceler. hastalanan bebek okula gidene kadar ateşlenecek sen kendini unutup çocuguna ve eşine endeksli
yaşatacaksin bunları göze alıyorsan evlen kızım yalnız bebeğe sen bakacaksın annesine güvenme bakamiyacan çocuguda sakın doğurma

Bu aralar bahsettiginiz sey moda zaten. Okunan universitelerin degersizlestirilmesi. Neyse,evlendikten sonra anlayacaksiniz ne buyuk hata yaptiginizi,simdi ne anlatsam bosa. O zaman o duvarlariniza ayni diplomayi astiginiz insanlari mumla arayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…