Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

Ben de sinir oluyorum bu lafa. "Insanlik" ayri "kültür" ayri. Iste bunun ayrimini yapamiyor insanlar. "Iyi insan" olmak kültürlü insan olmak anlamina gelmiyor. Bana gore bu cumle asagilik kompleksinden baska bisey degil.

Sen güzel düğün avrupa tatilleri istiyorsan okulunu bitirip iyi bir işe girip bunları hem kendin için hem de hayatında ki erkek için gerçekleştirebilirsin , herşeyi erkekten beklemeyin bence

Ben de sinir oluyorum bu lafa. "Insanlik" ayri "kültür" ayri. Iste bunun ayrimini yapamiyor insanlar. "Iyi insan" olmak kültürlü insan olmak anlamina gelmiyor. Bana gore bu cumle asagilik kompleksinden baska bisey degil.
Kesinlikle. Biz kimseye kotu insan da demiyoruz ki. Ama sorsan tum okumuslar kotu, tum okumamislar iyi. Halbuki alakasi yok. Emekler degersiz gorulmemeli,degersiz gorulmesi normallestirilmemeli. Herkes dengi dengine

Kesinlikle. Biz kimseye kotu insan da demiyoruz ki. Ama sorsan tum okumuslar kotu, tum okumamislar iyi. Halbuki alakasi yok. Emekler degersiz gorulmemeli,degersiz gorulmesi normallestirilmemeli. Herkes dengi dengine

Ben asla okumuş insanları karalamam hele ki şu zamanda aydın okumuş gerçekten bilgili insana ihtiyaç varken. Çevremde eleştirdiğim insanlar gerçekten emek vermiş olsaydı saygıyla iliklerdim önümü ama gözümün önünde eğitimcilere "peder bu okula kaç para veriyor haberiniz yok herhalde istediğimi yaparım" diyenler de oldu yada istediği notu alamayınca dönem sonu sınıf geçenlerde.Benim kastettiğim konu şuan için varsayımlara göre yorum yapıyorsunuz eğer bu konuyu açarken eğitim durumunu yüksek tahsilli yazsaydım bu sefer bu kadar acımasız olmayacaktı yorumunuz .Size kızdığım nokta konuşacak ne buluyorsunuz demeniz bir insanın bilgili yada cahil olması o diplomaya bağlı değil sadece

Ya siz bana kizin hic onemli degil. Yasayinca goreceksiniz zaten. Evli degilken her sey guzel. Dis fircalariniz yan yana durmadikca anlamazsiniz zaten. Ben 32 yasindayim,epey gordum epey yasadim, olumlusu olumsuzu her turlusunu. Zaten sizin yaslar bile uyumsuz. Egitim durumu uyumlu olsa nolur? Yasayin ve gorun efendim.

Kendi iç dünyanızda birşeyleri kabul etseniz iyi olur gibi. O zaman daha mantıklı kararlar alabilirsiniz.
Önemli olan diploma değil de edepse, neden zorla liseyi bitirtip üniversite "kazandırdınız"?
Edepli ve iyi ya üniversite okuyanlardan? Bal gibi de yanınızda taşıyabilecek kalıba sokmuşsunuz adamı.
Madem önemli olan diploma değil, siz neden ikinci üniversiteye kayıt olup birşeyler yapmak için uğraşıyorsunuz?
Hoş ben bunların olduğuna da inanmıyorum ya neyse.

Boşverin, sinirlerinizi bozmayın. Kk da hep böyle. Önce yererler yererler, adamları hamur gibi yoğurup istedikleri hale getirince aşk meşk diye savunurlar.

Madem bu kadar olumsuz tarafı var , ayrılin..
Niçin adamın hayatına engel olup umut veriyorsunuz ki?
Yalnız şunu unutmayın, kimin ne olcagi belli olmaz..
Burada hatali olarak sizi gördüm .
Kusura bakmayın..
Ogrenim durumu ve işi baştan bellimis..
Güvenlik görevlisi kendisi aldığı maaş belli.
Sizi kandirmamis ki .
Bile isteye baslamissiniz..
Ve unutmayın ki bugün iyi meslek grupları dahi asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyor .
Kpss yi zaten unutun.

Evlenince hepsi büyür bu farklılıkların,hayat görüşünüz,herşeyiniz farklı ,yürütemezsiniz, tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…