-
- Konu Sahibi iciminturevi
Ben de sinir oluyorum bu lafa. "Insanlik" ayri "kültür" ayri. Iste bunun ayrimini yapamiyor insanlar. "Iyi insan" olmak kültürlü insan olmak anlamina gelmiyor. Bana gore bu cumle asagilik kompleksinden baska bisey degil.Yani insan sinir oluyor bir yerden sonra. Okumus insan diyorum amaaaaan kendini gelistiremedikten sonra ne anlami var diyorlar. Bu devirde gencecik insan ortaokul mezunu olur mu diyorum e kendini gelistirdikten sonra olsun diyorlarcinnet geldi yeminle ustume basima
Kesinlikle. Biz kimseye kotu insan da demiyoruz ki. Ama sorsan tum okumuslar kotu, tum okumamislar iyi. Halbuki alakasi yok. Emekler degersiz gorulmemeli,degersiz gorulmesi normallestirilmemeli. Herkes dengi dengineBen de sinir oluyorum bu lafa. "Insanlik" ayri "kültür" ayri. Iste bunun ayrimini yapamiyor insanlar. "Iyi insan" olmak kültürlü insan olmak anlamina gelmiyor. Bana gore bu cumle asagilik kompleksinden baska bisey degil.
. 9 yada 10. Sayfada açıklık getirdim aslında ama son sayfaları kimse okumuyor sanırım :))Çok tatlısın ya çok güldüm valla sayenizdehakkatten nerden buldunuz bu konuyu :))))
Konu sahibi şu konuya bence bi açıklık getirsin bende merak ettim :)))))
Kesinlikle. Biz kimseye kotu insan da demiyoruz ki. Ama sorsan tum okumuslar kotu, tum okumamislar iyi. Halbuki alakasi yok. Emekler degersiz gorulmemeli,degersiz gorulmesi normallestirilmemeli. Herkes dengi dengine
Ya siz bana kizin hic onemli degil. Yasayinca goreceksiniz zaten. Evli degilken her sey guzel. Dis fircalariniz yan yana durmadikca anlamazsiniz zaten. Ben 32 yasindayim,epey gordum epey yasadim, olumlusu olumsuzu her turlusunu. Zaten sizin yaslar bile uyumsuz. Egitim durumu uyumlu olsa nolur? Yasayin ve gorun efendim.Ben asla okumuş insanları karalamam hele ki şu zamanda aydın okumuş gerçekten bilgili insana ihtiyaç varken. Çevremde eleştirdiğim insanlar gerçekten emek vermiş olsaydı saygıyla iliklerdim önümü ama gözümün önünde eğitimcilere "peder bu okula kaç para veriyor haberiniz yok herhalde istediğimi yaparım" diyenler de oldu yada istediği notu alamayınca dönem sonu sınıf geçenlerde.Benim kastettiğim konu şuan için varsayımlara göre yorum yapıyorsunuz eğer bu konuyu açarken eğitim durumunu yüksek tahsilli yazsaydım bu sefer bu kadar acımasız olmayacaktı yorumunuz .Size kızdığım nokta konuşacak ne buluyorsunuz demeniz bir insanın bilgili yada cahil olması o diplomaya bağlı değil sadece
Boşverin, sinirlerinizi bozmayın. Kk da hep böyle. Önce yererler yererler, adamları hamur gibi yoğurup istedikleri hale getirince aşk meşk diye savunurlar.Ya siz bana kizin hic onemli degil. Yasayinca goreceksiniz zaten. Evli degilken her sey guzel. Dis fircalariniz yan yana durmadikca anlamazsiniz zaten. Ben 32 yasindayim,epey gordum epey yasadim, olumlusu olumsuzu her turlusunu. Zaten sizin yaslar bile uyumsuz. Egitim durumu uyumlu olsa nolur? Yasayin ve gorun efendim.
Nerdeyse semra kaynana gibi asikim demekle olmuyor diye bagiracagim burdaBoşverin, sinirlerinizi bozmayın. Kk da hep böyle. Önce yererler yererler, adamları hamur gibi yoğurup istedikleri hale getirince aşk meşk diye savunurlar.
Aşk herşeyi affeder dicem ee siz aşık da değilsiniz pardon bu ilişkiyi niye sürdürüyorsunuz ananasla patlıcan gibisiniz çok alakasız. Ben zaten geçen sene düşünüp bu sene yazdım
Nerdeyse semra kaynana gibi asikim demekle olmuyor diye bagiracagim burdatovbe estagfurullah
Konu Sahibi son durumunu yazdı.Tarihi eser konuya bide üşenmemiş 3- 4 sayfa tekrar yorum yapılmış...
Keşke konularada son yorum yapma tarihi konulsa sonra konu kilitlense süper olur..
Dal dalllll.Daldan dala daldan dala=unutulmaz replik