- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
-
- Konu Sahibi iciminturevi
8 ay once maddi durumu farklı değildi tabiki ama sevgili olur olmaz ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım sonuçta ve o benim yaşam tarzımı biliyordu ilk hafta bir konu üzerinde iddiaya girmiştik kazanırsan mezuniyet elbisen benden demişti bende dedim altından kalkamazsın 900liradan aşağı olmaz bende bişey sandım sorun değil alırız demişti.böyle diyen bir adamın dar gelirli olduğunu düşünemiyorsunuz haliyle işin özü herkes ambalajını güzel gösterir başta tanıdıkça çözersin tek tek düğümleri.benim ondan yatlar katlar istediğim yok zaten en azından şuanda yaşadığım hayat standardının altına düşmeyim derdindeyim.bunları onada söyledim ben sana aşık oldum insan bikez aşık olur eğer başkasıyla evlenirsem gece 2 ye kadar kahvede takılıp eve gelince uyuyan bi adam olurum çocuğumun annesi olur sadece ötesi olmaz yazık etme bize diyo
8 ay once maddi durumu farklı değildi tabiki ama sevgili olur olmaz ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım sonuçta ve o benim yaşam tarzımı biliyordu ilk hafta bir konu üzerinde iddiaya girmiştik kazanırsan mezuniyet elbisen benden demişti bende dedim altından kalkamazsın 900liradan aşağı olmaz bende bişey sandım sorun değil alırız demişti.böyle diyen bir adamın dar gelirli olduğunu düşünemiyorsunuz haliyle işin özü herkes ambalajını güzel gösterir başta tanıdıkça çözersin tek tek düğümleri.benim ondan yatlar katlar istediğim yok zaten en azından şuanda yaşadığım hayat standardının altına düşmeyim derdindeyim.bunları onada söyledim ben sana aşık oldum insan bikez aşık olur eğer başkasıyla evlenirsem gece 2 ye kadar kahvede takılıp eve gelince uyuyan bi adam olurum çocuğumun annesi olur sadece ötesi olmaz yazık etme bize diyo
Kesinlikle aklını dinle arsivlere boşanmış olarak gecersin ilerde .....sürekli evlenmek isteyen erkekte kesin problem vardır.muhtemelen kompleksi bi tiptir.....8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Ben zamaninda 91 almistim liseyi bitirdigimde taaa 2006 senesinde, yine de atanamamistim lise denginde..uni okudum da cok sukur, atandim hemen bransima..lise dengi zor biraz ..liseyi bitirip kpss ye hazırlanıp iyi bi puan alıp atanmasını beklerken senin yaşında 30u geçebilir. kpss denen illete bel bağlamamak lazım. hem ev geçindirip hem sınava calısması zor açıkcası, özellikle de 90-95 puan altının liseden atanamadığı şu zamanda
Buraya bunları 21 yaşında hayatın baharında aşık ve mutlu olan veya olması gereken biri olarak yazıyorsan zaten bu işin olacağı yoktur sen de biliyorsun ve bunları 55 sayfa okuyup tekrar etmeye devam edeceksin. 33 yaşında ortaokul mezunu bir adam kendini de geliştirmemiş yarın bir gün seni herşeyden kıskanıp kendi entellektüel yaşamına seni zorlayacak yurtdışı diyorsun yurtdışına vize bile alamayabilir. Allah yardımcın olsun
Bende merak ettim ne olduki acaba ?konu eski ama konu sahibi buralarda.
noldu evlendi mi naptı merak ettim.