- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
- Konu Sahibi iciminturevi
aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim
Aklını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim
Hayirli olsun zararin neresinden dönerseniz kârdır. Anlayıp boşanamayanlar var sevindim adınızaAcele işe şeytan karışıyor gerçekten. Karaktersizdir farketmeden evleneyim diyodur. Benimki böyleymiş sonradan anladım. Boşanıyoruz şimdi
Maddı kısım için birşey soyleyemem ama sizin aranızda level farkı var bence8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Kendi iç dünyanızda birşeyleri kabul etseniz iyi olur gibi. O zaman daha mantıklı kararlar alabilirsiniz.
Önemli olan diploma değil de edepse, neden zorla liseyi bitirtip üniversite "kazandırdınız"?
Edepli ve iyi ya üniversite okuyanlardan? Bal gibi de yanınızda taşıyabilecek kalıba sokmuşsunuz adamı.
Madem önemli olan diploma değil, siz neden ikinci üniversiteye kayıt olup birşeyler yapmak için uğraşıyorsunuz?
Hoş ben bunların olduğuna da inanmıyorum ya neyse.
tuh ben orayı farkedemedim yeni konu sandim2 sene öncesinin konusu, bence evlendiler
Yoo aslında foruma tıklayıp baktığımda direk karşıma çıktı burada konular açık kapatılmıyor dolayısı ile arşiv demek pek mümkün değil ve bir sürü benimle beraber yazan da olmuşKonuyu nerden buldun? Arşivi mi araştirdin
olmaz o iş canım baştan demesi sen daha şimdiden razı değilsin8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Siz önce bir çalışmayabaşlayın, sonra para nasıl akıp gidiyor öğrenin, sonra bir gıdım maaşı kullanamıyor diye eleştirmeye devam edecekmisiniz bakalım..O zamanda aynıydı ama ilk başta önemsemedim parasına bakıyımcı değilim çünkü ve benim takıldığım nokta parasının miktarı değil onu nasıl kullandığı e takdir edersiniz ki tanıdıkça öğreniyorsunuz bunuda
bu işlerde çekinmek olmaz. o yüzden iyi düşün. seviyor olabilirsin ama ilerisini de düşünmelisin. kaldı ki sen üniversite okuyorsun. elbette ki bi lise mezunundan daha yüksek maaş alacaksın ve sen çalışıp yüksek maaş aldığında kocan gurur yapıp çalışma diyebilir bile. bunun yanında maddi sorunlar ilişkileri de bozuyor ve ileride çocuğunuz olduğunda o da bu durumdan etkilenir. bence öncelikle sevgiline şu an erken olduğunu ve önce ikinizin de okulunuzu bitirip işe girmeniz gerektiğini söylemelisin. sen okulunu bitirip işe girdiğinde eğer o hala liseyi bitirmemişse bu okul konusuna verdiği öneme göre olur ya da olmaz dersin. en önemli olanı meslek ileride sevginiz kalmazsa arada kalan saygıyı da maddi sıkıntılar yüzünden kaybetmemeye dikkat et.8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
Ne kadar ayıp düşünceler Madem böyle düşünüyorsunuz 8 aydır neden adam oyalıyorsunuz Ayrıca adamın 8 ay önceden maaşı bu kadar değil miydi Madem istemiyorsunuz tereddütlerin İzvar neden adami oyalıyorsunuz. Hayatınızdaki adama üzüldüm gerçekten Madem böyle düşünceleriniz var O zaman bir an önce bırakın adam kendi hayatına baksın Madem dengi olduğunuzu düşünmüyorsunuz bırakın adam kendine denk birini bulacaktır. Ama tahsil lisans Bunların hepsi boş iş Önemli olan insanın içinin temizliği dürüst olması güvenilir olması8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.