- 28 Kasım 2010
- 41.658
- 137.975
-
- Konu Sahibi iciminturevi
İlişkiye başlarken bunların farkında değil miydiniz?8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Olur yanı var tabiki ben çok tezcanlı biriyim direk olumsuz olsa katlanamazdım zaten.bana karşı sadık dürüst yeri geldiğinde sevgilim yeri geldiğinde babam yada çok yakın sırdaşım oluyor mesela ben hayvan düşkünüyüm o da seviyor ama uzaktan ve sırf ben istedim diye sokakta bulduğumuz yavru kediyi sahiplenip eve aldık onun dışında şuraya gidelim derim gideriz yorgunum masaj yap derim yapar kızdığımda mıtfakta bardak bırakmadım canın sağolsun dedi. Onu çok seviyorum ama işte aklım kalbimi kötülüyor sürekli .kesesine göre davranıyor gibi gözüküyor sorunda orda zaten ihtiyaca değil kendine göre harcıyor maaşı alıp 10.gün param bitti diye geziyor sınava çalışıcam kazancam diyor ama bilgisayar başında ya film izliyo ya oyun oynuyor
bence çocuga da daha fazla umıt vermeden bırak bırsuru sorun varmıs hangı bırının ustesınden geleceksın hadi aşk diğer sorunların ustesınden geldı on yıl sonra sen 31 o 44 yasında olacak sen sulun gıbı gececık o yaslanacak şimdiki gıbı kalmayacak ılerde bunu da sorun etmem dıyorsan evlen8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
aklını dinle ve evlenme8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
siz nasıl tanıştınız ki bu adamla?8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.