Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

sana duygu sömürüsü yapıyor
seninle evlenince de
gece ikiye kadar kahvede oturup
yatmaya gelecek eve
adım gibi eminim
çünkü adamın tarzı bu bence

tabi ben de 33 yaşında bi erkek olsam unv mezunu 21 yaşındaki çıtır bi kızı kandırmak için aşk dolu masallar anlatırdım herhalde.
ahhhh gençlik ahhhh göremiyor insan bu yaşta yaşayacaklarını.

Senin ne işin vardı en başta bu adamla ki.. 31 yaşındaki bir insanın ciddi bir ilişki yaşamak istediğini, güvenlik görevlisi olduğunu ortaokul mezunu oldğunu ,maaşını gelecek kariyer vadetmediğini en baştan bilir iken neden böyle bir ilişki içeresine girdinki..

canım hakkında hayırlısı ama kimse vazgeçilmez değil insan ölüm acısına bile alışıyor yaşam neler neler getiriyor önümüze bizim dertlerimiz olsa da dünya bizi takmaz döner durur acımasızca sen kedini düşünmessen kimse seni düşünmez .benim gibi yap bırak kaç gece sabahlara kadar ağladım ama sabrettim görmedim görüşmedim bitirdim çok acı oldu ama dayandım şimdi benden bir yaş ve tam hayalimdeki bir erkekle beraberim bizi konuşan nazarını değdiriyor hep . Rabbime şükür onu bana verdiği için sen yanlış bir şey yapmıyorsun aşk mı mantık mı dersen önce mantık aşk zaten geliveriyor peşinden

8 ay once maddi durumu farklı değildi tabiki ama sevgili olur olmaz ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım sonuçta ve o benim yaşam tarzımı biliyordu ilk hafta bir konu üzerinde iddiaya girmiştik kazanırsan mezuniyet elbisen benden demişti bende dedim altından kalkamazsın 900liradan aşağı olmaz bende bişey sandım sorun değil alırız demişti.böyle diyen bir adamın dar gelirli olduğunu düşünemiyorsunuz haliyle işin özü herkes ambalajını güzel gösterir başta tanıdıkça çözersin tek tek düğümleri.benim ondan yatlar katlar istediğim yok zaten en azından şuanda yaşadığım hayat standardının altına düşmeyim derdindeyim.bunları onada söyledim ben sana aşık oldum insan bikez aşık olur eğer başkasıyla evlenirsem gece 2 ye kadar kahvede takılıp eve gelince uyuyan bi adam olurum çocuğumun annesi olur sadece ötesi olmaz yazık etme bize diyo :KK43:

Emin olun sizinle evlenirse de gece 2 lere kadar kahvelerden gelmeyecek bir tip.

Hep olumsuz taraflarini yazmissiniz adamin ama solede bi durum var yas farkıni ilk bastan biliyordunuz egitim durumunuda. Sanki burda"AYRIL" yazmamizi bekliyorsunuz gibi geldi bana. 8ayda evlilik karari icin erken demissiniz. Ben esimle 3ay sonra nisanlandim su anda 3.5 senedir evliyim bide oglum var cok mutluyum Allahim a sukurler olsun. Bu isler sans meselesi Kader kismet meselesi. Bence siz bu adamla evlenmek istemiyorsunuz zorlamayin iyi dusunun derim. Adamida bos bosa heveslendirneyin.

8 ay once maddi durumu farklı değildi tabiki ama sevgili olur olmaz ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım sonuçta ve o benim yaşam tarzımı biliyordu ilk hafta bir konu üzerinde iddiaya girmiştik kazanırsan mezuniyet elbisen benden demişti bende dedim altından kalkamazsın 900liradan aşağı olmaz bende bişey sandım sorun değil alırız demişti.böyle diyen bir adamın dar gelirli olduğunu düşünemiyorsunuz haliyle işin özü herkes ambalajını güzel gösterir başta tanıdıkça çözersin tek tek düğümleri.benim ondan yatlar katlar istediğim yok zaten en azından şuanda yaşadığım hayat standardının altına düşmeyim derdindeyim.bunları onada söyledim ben sana aşık oldum insan bikez aşık olur eğer başkasıyla evlenirsem gece 2 ye kadar kahvede takılıp eve gelince uyuyan bi adam olurum çocuğumun annesi olur sadece ötesi olmaz yazık etme bize diyo :KK43:

Fazla arabesk..:KK8:
33 yaşına gelmiş, bu zamana kadar hiç mi aşık olmamış??
Hem ona söyle, insan bir kez aşık olmaz. Çok kez aşık olabilir.
Maddi durumunu bir kenara bırakıyorum. Bu tamamen sizi ilgilendirir.
Ama adam hayata gerçekçi bakamıyor (33 yaş)
Siz de artık küçük sayılmazsınız. Lütfen duygularınızla birlikte mantığınızı da devreye sokun artık. Eğer ayrılırsanız, onun gece 2 lere kadar kahvede oturacak olması sizi ilgilendirmesin. Ayrıca, burada bir mesaj var. Aldınız mı bilmem.?

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Kesinlikle aklını dinle arsivlere boşanmış olarak gecersin ilerde .....sürekli evlenmek isteyen erkekte kesin problem vardır.muhtemelen kompleksi bi tiptir.....

ben üniversite eşim ilkokul mezunu ben 23 eşim 37 yaşında eşimi çok seviyorum genel anlamda anlaşıyoruz evlendiğimzde eşim işçiydi ve borçla evlendik benm çalışmamı istemedi maddi zorluk çektik ilk 1 yıl sonradan çok şükür rabbim işyeri nasip etti allaha şükür şuan durumumuz iyi sayılır tek problem fazla kıskanç oluşu ve dışarıda vakit geçirmekten nefret etmesi ve monoton oluşu oda yaşıyla değil karakteriyle alakalı bir sorun

adam size çalıştıgı kazandıgı paranın şartlarını göre dogru olanı konuşmuş olacaklardan bahsetmiş herşeyi göze alarak yola çıkmalısınz gerçekçi olmak lazım buarada acele etmesi yaşından kaynaklanıyor benm eşimde hemn evlemek istemişti hoş bend ehemen evlenmek istemiştim ama
araba konusundada adam çok fazla borca girmekten korkuyordur kazandıgı para belli bizim ilk arabamız krediyle aldıgımız şahindi şuan çok şükür çoook daha iyi bir arabamız var çok şükr hayatın ne getirecegini bilemezsinz en kötü ihtimalleri gözeterk kötü şartlarıda kabullenerek yola çıkmak lazım hakkınızda hayırlısı olsun

liseyi bitirip kpss ye hazırlanıp iyi bi puan alıp atanmasını beklerken senin yaşında 30u geçebilir. kpss denen illete bel bağlamamak lazım. hem ev geçindirip hem sınava calısması zor açıkcası, özellikle de 90-95 puan altının liseden atanamadığı şu zamanda
Ben zamaninda 91 almistim liseyi bitirdigimde taaa 2006 senesinde, yine de atanamamistim lise denginde..uni okudum da cok sukur, atandim hemen bransima..lise dengi zor biraz ..

Iliskinizde birbirinize denk degilsiniz.
Kimse beni yanlis anlamasin ama Turkiye sartlarinda siz bi guvenlik gorevlisinin yurt disi turuna cikabildigini gordunuz mu?
Adam dogru soylemis bir hafta eglenmek icin 9 ay taksit odeyemem diye. Kendi yasam duzeyine gore hakli!
Evlenince cogu seyi gozunuze daha da batacak. Iyi dusunun, onuda kendinizide zor durumda birakmayin.

İnsan her zaman ama her zaman ayağını yorganına göre uzatmalı.
Anlıyorum ki bakış açınız çok farklı. Yurtdışı tatili falan, paranız varsa kimse tutamaz sizi emin olun, yoksa da yurtiçi tatili yapın. Yani onun maaşı değil sizin maaşınız da ortada olmalı. Ortaklaşa düşünün.
Evlilik konusuna gelecek olursak, evlilik süreci çocuktan beterdir. Dur yapma, etme dinlemez.
Süreci siz belirlemeye çalışırsınız ama yapamazsınız. Ama flört sürecini siz belirleyebilirsiniz. Gelecek ile ilgili kaygılarınız varsa önce planınızı onlara ayırın. Siz bile hazır değilsiniz, üniversite okurken ikinci üniversiteye hazırlanmak, bitirmek, uzun vadeli iş bulmak.. Kolay gelsin.

Buraya bunları 21 yaşında hayatın baharında aşık ve mutlu olan veya olması gereken biri olarak yazıyorsan zaten bu işin olacağı yoktur sen de biliyorsun ve bunları 55 sayfa okuyup tekrar etmeye devam edeceksin. 33 yaşında ortaokul mezunu bir adam kendini de geliştirmemiş yarın bir gün seni herşeyden kıskanıp kendi entellektüel yaşamına seni zorlayacak yurtdışı diyorsun yurtdışına vize bile alamayabilir. Allah yardımcın olsun

Buraya bunları 21 yaşında hayatın baharında aşık ve mutlu olan veya olması gereken biri olarak yazıyorsan zaten bu işin olacağı yoktur sen de biliyorsun ve bunları 55 sayfa okuyup tekrar etmeye devam edeceksin. 33 yaşında ortaokul mezunu bir adam kendini de geliştirmemiş yarın bir gün seni herşeyden kıskanıp kendi entellektüel yaşamına seni zorlayacak yurtdışı diyorsun yurtdışına vize bile alamayabilir. Allah yardımcın olsun

konu eski...

ben arada fazla yaş farkı olmasına takılmıyorum, bence olabilir de,
30 yaşında adamla birlikte olurken ne bekliyorsunuz, elbette karşı taraf evlenmek isteyecek veya birlikte yaşamak isteyecek. erken değil mi kısmını geçiniz o yüzden, sizin yaşınız için erken ama onun için değil.

bir de bazı istekleriniz çok acımasız geldi bana, asgari ücret kazanan adama yurtdışı tatili önerilir mi, yazıktır.

adam 33 yaşında.. kpss ya da memeur olmak için için bi yaş sınırı yok muydu? ben mi yanlış biliyorum ya da? Neyse benim nacizane fikrim, seni mutsuz edecek bi evlilik yolu bu .. benden söylemesi...

yasin cok kücük daha evlilik icin. ayrica yas farkiniz cok. okulunu oku ne evliligi bu yasta allah askina... 30 küsür yas adamla. ben su an 30 geckinim ve 21 yas halimle su anki halimle daglar kadar fark var. asla bukadar yas farki olan biriyle evlenme

X