- 14 Mayıs 2015
- 14
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi iciminturevi
Yaş farkiniz cok hadi sen 30 olsan o 40 neyse derdim. Ama inan ben simdi 30um ama 20 le cok farkki dusunuyordum o sana göre daha olgun yasta seninde heveslerin senin Yasina göre cok normal. Bence ayril kendine kendi yaslarinda birini bul benden tavsiyeO zamanda aynıydı ama ilk başta önemsemedim parasına bakıyımcı değilim çünkü ve benim takıldığım nokta parasının miktarı değil onu nasıl kullandığı e takdir edersiniz ki tanıdıkça öğreniyorsunuz bunuda
Aynen katiliOrum yarin öbürgünde gel annemlerle oturalim der sanaSenin 33 yasindaki adamla ne isin varya... 12 yas var arada bi kere.. o yasa gelmiş bir birikimi yok nasil bi hayat kurucaksiniz... olmaz bu iş. .
Yorumlarınızı tek tek okudum arkadaşlar evet çok sert eleştirdiğimin farkındayım ama amacım onu aşağılamak değil onu gerçekten çok seviyorum zaten dediğiniz gibi aşağılayacak olsam hiç başlamazdım bu ilişkiye ilk bir iki ay tanıma anlama aşamasıydı ki o evrede planlarımızda farklıydı ben yaşadığım yerden çıkmam burda doğdum burda yaşlanır ölürüm evim burda işim burda hem dükkan açıcam ek iş yapcam diyordu o bunları açıkça söylediği dönem zaten ayrılmak istedim ben ankarada büyüdüm benim annem tek başına orda kalcak ben ondan uzakta ve küçük bi ilçede yaşayamam dedim.bu sefer ben seni seviyorum tamam kabul ankara izmir neresi olursa gelirim demeye başladı.ben ona iş araştırdım nasıl düzen kurarız ne yaparız çok düşündüm sevgim ağır bastığı için kolayı seçmek yerine çözüm aradım bu ilişki nasıl yürür zorlukları nasıl aşarız ciddi anlamda kafa yordum ailemi ikna etmek okulda sınavlarla uğraşmak sevgilime ders çalıştırmak destek olmak hep bana düştü ama kendi çaban kadar karşıdakinde göremeyince yıkılıyosun orda pes edip yol ayrımına girdim zaten.sorunlarımı onada söyledim haklısın özür dilerim düzelticem diyor inanmak istiyorum ama korkuyorumda işte.buarada evet bizim okulda güvenlik arkadaşım sayesinde tanıştım onunla
Ayril aklin varsa ayrilmak istemez tabi bulmus citir kizi yas farkiniz cok meslegi yok ömür gecmezEn azından dediğiniz gibi arada yaş farkı olmasa ben okulu bitirene kadar girsin kpssye hiç sorun değil.bana söylediği şey ben 70 alsam yetiyor gerisini çözdüm bana bırak diyo ama ortada kesin bişey olmadan nasıl güvenicem.bugün yazdıklarınızı okuduktan sonra mesafeli davrandım ayrılmak istediğimin sinyallerini verdim sen benimsin ayrılığı unut dedi gülerek şaka mı yaptı inceden tehdit mi etti onuda anlayamadım ki
Sevgilinin imkanlarını beğenmiypdun neden birlikte oldun aynısı sana yapılsa hoşuna gidermiydi8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
böyle bir durumda aklını dinlemeni öneririmm....ki aradaki yaş farkıda cokkkk fazla geldi bana.öncelikle anlayışlarınız ve beklentileriniz cok farklı....mutlu sürecek bir evlilik göremiyorum acıkcası.evlilikte aşk sevgi elbette önemlidir ama en başta da uyum önemlidir.siz hic uyumlu degilsiniz.sonu olmayan bi ilişkiye devam etmende cok sacma degilmi?.....ki sevgilin 33 yaşında .evlilik düşünmesi ve acele etmesi cok cok cok normal.ama sen bence cok iyi düşünmelisin...hadi sen şimdi istemedin ama bu işe devam edersen en fazla 2 3 sene sonra yine evlenme olayı acılacak o 35 yaşında olacak sen 23 24 yaşlarında olacaksın...uzmanlar bile diyo evliligin uzun sürmesi için kültür egitim yaş farkı cok önemli etkenlerdir diye....istisnalar vardır elbet ama istisnalar kaideyi bozmazz.....8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?