Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

En azından dediğiniz gibi arada yaş farkı olmasa ben okulu bitirene kadar girsin kpssye hiç sorun değil.bana söylediği şey ben 70 alsam yetiyor gerisini çözdüm bana bırak diyo ama ortada kesin bişey olmadan nasıl güvenicem.bugün yazdıklarınızı okuduktan sonra mesafeli davrandım ayrılmak istediğimin sinyallerini verdim sen benimsin ayrılığı unut dedi gülerek şaka mı yaptı inceden tehdit mi etti onuda anlayamadım ki

Senin 33 yasindaki adamla ne isin varya... 12 yas var arada bi kere.. o yasa gelmiş bir birikimi yok nasil bi hayat kurucaksiniz... olmaz bu iş. .

O zamanda aynıydı ama ilk başta önemsemedim parasına bakıyımcı değilim çünkü ve benim takıldığım nokta parasının miktarı değil onu nasıl kullandığı e takdir edersiniz ki tanıdıkça öğreniyorsunuz bunuda
Yaş farkiniz cok hadi sen 30 olsan o 40 neyse derdim. Ama inan ben simdi 30um ama 20 le cok farkki dusunuyordum o sana göre daha olgun yasta seninde heveslerin senin Yasina göre cok normal. Bence ayril kendine kendi yaslarinda birini bul benden tavsiye

Yorumlarınızı tek tek okudum arkadaşlar evet çok sert eleştirdiğimin farkındayım ama amacım onu aşağılamak değil onu gerçekten çok seviyorum zaten dediğiniz gibi aşağılayacak olsam hiç başlamazdım bu ilişkiye ilk bir iki ay tanıma anlama aşamasıydı ki o evrede planlarımızda farklıydı ben yaşadığım yerden çıkmam burda doğdum burda yaşlanır ölürüm evim burda işim burda hem dükkan açıcam ek iş yapcam diyordu o bunları açıkça söylediği dönem zaten ayrılmak istedim ben ankarada büyüdüm benim annem tek başına orda kalcak ben ondan uzakta ve küçük bi ilçede yaşayamam dedim.bu sefer ben seni seviyorum tamam kabul ankara izmir neresi olursa gelirim demeye başladı.ben ona iş araştırdım nasıl düzen kurarız ne yaparız çok düşündüm sevgim ağır bastığı için kolayı seçmek yerine çözüm aradım bu ilişki nasıl yürür zorlukları nasıl aşarız ciddi anlamda kafa yordum ailemi ikna etmek okulda sınavlarla uğraşmak sevgilime ders çalıştırmak destek olmak hep bana düştü ama kendi çaban kadar karşıdakinde göremeyince yıkılıyosun orda pes edip yol ayrımına girdim zaten.sorunlarımı onada söyledim haklısın özür dilerim düzelticem diyor inanmak istiyorum ama korkuyorumda işte.buarada evet bizim okulda güvenlik arkadaşım sayesinde tanıştım onunla

Belli bir süre verin o zaman, sınavlarını hala sallamıyorsa siz de önünüze bakarsınız. Diğer şeyler bir yana ama sorumluluk ve verilen sözü tutma önemli bir kriterdir, olmayanla kimse evlenmesin de azalarak bitsinler.

70 ile lise kpss'den nasıl atanacağını öğrenin de burada anlatın herkese umut ışığı olsun.

Son düzenleme:
En azından dediğiniz gibi arada yaş farkı olmasa ben okulu bitirene kadar girsin kpssye hiç sorun değil.bana söylediği şey ben 70 alsam yetiyor gerisini çözdüm bana bırak diyo ama ortada kesin bişey olmadan nasıl güvenicem.bugün yazdıklarınızı okuduktan sonra mesafeli davrandım ayrılmak istediğimin sinyallerini verdim sen benimsin ayrılığı unut dedi gülerek şaka mı yaptı inceden tehdit mi etti onuda anlayamadım ki
Ayril aklin varsa ayrilmak istemez tabi bulmus citir kizi yas farkiniz cok meslegi yok ömür gecmez

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Sevgilinin imkanlarını beğenmiypdun neden birlikte oldun aynısı sana yapılsa hoşuna gidermiydi

Etrafinda hic mi dengin yoktu? Cok alakasiz biriyle iliski kurmussunuz sanki dunyada kalan son erkekmis gibi. Gitsin kendi dengini bulsun. Bu yasa kadar hayatini kuramamis biri bu yastan sonra siz istediginiz icin kuracagina inaniyor musunuz gercekten? Adamin kapasitesi bu kadar daha fazlasini beklemeyin bence.

Sen daha kararlistirmadan o hemem evlenelim diyor.
Sana dusunme vakti birakmiyor.
Hadi hadi diyip oldu bittiye getirmek istiyor.
Yapma!
Ben zamaninda o sahis hadi hadi dedigi icin annemlere yalvardim yakardim kabul etsinler sevdgim adami diye.
Halbuki kendim bile emin degldim.
Annem gile: ne hatasini gordunuzde izin vermiyosunz evlenmemize?? Diye soruyodum.
Ve ayni an dua ediyodum icimden: Allahim insallah zamaninda beni aldattgini duymamislar birilerinden.. diyodum.
O kadr sacmaydi yani durum.
Aman ha, kendinden emin ol ve ondan snra cik bu yola.

Bu bi yaşa kadar baltaya sap olamamış adamlar ayrılırken cok cirkinlesir dikkat et. Gencecik universite ogrencisisin hic mi yoktu azcik da olsa dengin biri. Ne yasi tutar ne işi ne eğitimi. Bence ailenle tanistirma bile. Zaten aşktan gözün kör degil gayet mantikli dusunebiliyorsun. Bu durumda sonuna kadar mantıklı olmani öneririm yoksa cok kizarsin kendine.

demin yanına gittim zaten suratımın asık olduğunu farkedince neyin var sorun ne dedi sorun seni sevmem dedim ayrılcak mısın dedi şimdi gitmem lazım yarın konuşuruz deyince de iyi yürü git o zaman dedi umarım çirkinleşmez bilmiyorum şuan endişede ediyorum

Nedense bende ayni sekilde cirkinlesecegini dusunuyorum.hic hosuma gitmedi bu iliskii basindan belli dunya kadar sorunlar olur ilerde bir an once kurtulmaya bak . Zaten ayrilirken gercek yuzunu goruceksin buyuk ihtimal

Hiç romantik olamayacağım. Sevgi de aşk da bir yere kadar.
Siz okumuşsunuz belli bir hayat standartını hayal ederek, ama beklentinizin çok altında bir hayata neden tamam diyesiniz ki?
Bende üniversite mezunuyum ve böyle bir ilişkiye başlamazdım bile bırakın devam etmeyi.
Gerekliliklere bile bakışınız farklı olur. Size göre tatil veya yurt dışı gezisi gereklidir, kitaba, dvdye, sinemaya para harcamak istersiniz daha sosyal bir hayat beklersiniz ama karşınızdaki kişiye bunlar lüks gelecekse o sevgi bittiğinde iki taraf da mutsuz olur ve yürümez. Bu da hayatın gerçekleri.

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
böyle bir durumda aklını dinlemeni öneririmm....ki aradaki yaş farkıda cokkkk fazla geldi bana.öncelikle anlayışlarınız ve beklentileriniz cok farklı....mutlu sürecek bir evlilik göremiyorum acıkcası.evlilikte aşk sevgi elbette önemlidir ama en başta da uyum önemlidir.siz hic uyumlu degilsiniz.sonu olmayan bi ilişkiye devam etmende cok sacma degilmi?.....ki sevgilin 33 yaşında .evlilik düşünmesi ve acele etmesi cok cok cok normal.ama sen bence cok iyi düşünmelisin...hadi sen şimdi istemedin ama bu işe devam edersen en fazla 2 3 sene sonra yine evlenme olayı acılacak o 35 yaşında olacak sen 23 24 yaşlarında olacaksın...uzmanlar bile diyo evliligin uzun sürmesi için kültür egitim yaş farkı cok önemli etkenlerdir diye....istisnalar vardır elbet ama istisnalar kaideyi bozmazz.....

Adam güvenlik görevlisi, siz çocuk olsa nasıl bakıcaz vs diyorsunuz ve adama gidip 1 haftalık yurt dışı tatilinden mi bahsediyorsunuz? 8 ay önce holding sahibi değildi sanırım, maddi durumu şimdi gözünüze batması garip. Çocuğu olduğunda ek işe girmeyi düşünen, parasının yettiği kadarını utanmadan ifade edebilen, çalışan ve kendisini geliştirmeye çalışan( açıktan lise gb) düzgün birine benziyor. Bence çocuğu da kendinizi de üzmeyin, şartları size uygun değilse bırakın o mutlu olsun

Ah be güzelim bu kkda bdv bölümünde senin konunun ileri versiyonları çok var. Bi zahmet aç oku.
Kendini gelistirememis
Yasama heyecanı az
İleride sen deli dolu yasamak isterken o evde pinekleyelim diyecek.
Her yönden fiyasko
Ama bunu şuan ne kadar anlatsak da göremeyebilirsiniz.
Evlenip üç beş yıl sabrettikten sonra kafanı duvarlara vurarak kucağında çocukla tekrar konu acarsın.
Çocuğum babasına çok düşkün ayrılamıyorum
Cok caresizim
Esim beni küçümsüyor axarlıyor
Cimri
Siddete basvuruyor
Cinsel yönden aktif degil
İlgisiz eve uğramaz oldu
Benimle konusmuyor
Bana hakaret ediyor vs.
Bunları yaşadığımızı hayal edin.

Tam tersi olma ihtimali de var ama çok düşük. Sevgiler. Sakın devam etme. Abla tavsiyesi. Sana daha uygun kısmetler çıkacaktır. Evlenmlek için evlenilmez

senin ki oldu bitti ye gelmiş alıştım ayrılamam artık vs vs ama önce kendini düşün sen mutlu değilsin sevdiklerini bu şekilde mutu edemessin bende ilk çıktıgım çocuktan anlaşarak ayrıldık bu sebeplerden şimdi onunla evlensem okumamuş kaynanayla oturan hizmetçi gibi davranılan kucagında çocuk birisi olucaktım ayrılmayı ben istememiştim ama iyi ki ayrılmışım diyorum ne yaşarsan yaşa 1 ay 10 yıl farketmez eğer ısınamadıysan evlendiğinde ruhsal tensel hiç bir durumdan zevk almaz onu da mutsuz edersinkusursuz kadınlar aldatılır sen kendini kusursuz gördükçe bu beyfendi kompleks yapar erkekler zayıf karakterli kendinden alçak düzeydeki kadınlara daha çok baglanırlar çünkü benm şu an ki ilişkim 6 yıllık ve ondan çok daha üstün bir erkek

8 ay once maddi durumu farklı değildi tabiki ama sevgili olur olmaz ne kadar maaş alıyorsun diye sormadım sonuçta ve o benim yaşam tarzımı biliyordu ilk hafta bir konu üzerinde iddiaya girmiştik kazanırsan mezuniyet elbisen benden demişti bende dedim altından kalkamazsın 900liradan aşağı olmaz bende bişey sandım sorun değil alırız demişti.böyle diyen bir adamın dar gelirli olduğunu düşünemiyorsunuz haliyle işin özü herkes ambalajını güzel gösterir başta tanıdıkça çözersin tek tek düğümleri.benim ondan yatlar katlar istediğim yok zaten en azından şuanda yaşadığım hayat standardının altına düşmeyim derdindeyim.bunları onada söyledim ben sana aşık oldum insan bikez aşık olur eğer başkasıyla evlenirsem gece 2 ye kadar kahvede takılıp eve gelince uyuyan bi adam olurum çocuğumun annesi olur sadece ötesi olmaz yazık etme bize diyo :KK43:

şu an 33 yaşında okuyacak yıllar geçecek kpss kazanacak
memur mu olacak
Allah aşkına çıkın hayal dünyasından
yakmayın gençliğinizi
size uygun çevrenizde nice delikanlılar vardır
ben 32 yaşındayım
ben evlenmem
şu yazdığın profildeki adamla yaaaa
çok belli sana hayatı zindan edeceği

standartlarınız tarzlarınız uymuyor
seni çok sevdiğini sandığın adam köprüyü geçince bak nasıl değişecek
kıyma gençliğine.