- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- Konu Sahibi iciminturevi
aman aman dikkat et.. Evlilikte her şeyden daha çok tehlikeli olanı, eğitim farkıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim 2 yılda liseyi nasıl bitirttiniz? Bu mümkün değil. Nasıl yaptınız?Yeni bir yanıt görünce yazmak istedim tekrardan. Arkadaşlar gerçekten zaman herşeyin ilacı ve sabretmek gerekiyormuş şuan herşey değişti sevgimin peşinden gitme kararı aldım şuan hala evlenebilmiş değiliz planlarımızı büyüttük yeri geldi o bana destek oldu ben ona oldum liseyi bitirttim şuan ünv kazandı yabancı dil kursuna gidiyor ticarete de atıldı kısa bir süre önce bende 2.üniversitemi kazandım bir yandan da birikim yapmaya başladım ve herşeyden öte birbirimiz olmadan yapamayacağımızı anladık sevginin gücü herşeyin üstesinden geliyormuş zor dönemlerden geçtik ama şuan çok güçlü bir biz olduk . Zor zamanımda buhran dönemimde yanımda olduğunuz dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum
kesinlikle bu evlilik hemen biter evlenirsen hiçbir sey seni tatmin etmez sakın ama sakın daha fazla ümit verme bırak bu iş olmaz.yas uymuyor sen daha cokkkkkkkk küçüksün nerden buldun 33 lük adamı yahu hiç akıllı mantıklı iş değil buDenk değilsiniz. Aşık olduğunu yada çok sevdiğinide sanmıyorum ayrılman senin için daha hayırlı olur. Yaş, eğitim ve gelecekteki isteklerin açısından daha uygun birini bulabilirsin zaten ysşında çok küçük. Annen olsam istemezdim böyle bir damat
Siz 2.universite
Adam liseyi yeni bitirmis
Bilemedim
Konusacak ne buluyorsunuz cok ilginc bir iliski.
2015te açılmış konuyu nasil bulup da hortlatiyorsunuz hayret ediyorum.
ayrıl gitsin aynı pencereden bakmıyosunuz hayataaa8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
Bu aralar bahsettiginiz sey moda zaten. Okunan universitelerin degersizlestirilmesi. Neyse,evlendikten sonra anlayacaksiniz ne buyuk hata yaptiginizi,simdi ne anlatsam bosa. O zaman o duvarlariniza ayni diplomayi astiginiz insanlari mumla arayacaksinizAz önce uzun uzun yazdım ama şöyle anlatayım birçok görüş aldım birçok insanla tanıştım hayatım boyunca çevremde yığınla üniversite bitirmiş insanlar var ben o sıkıntılı dönemleri geçirirken kim gerçekten yanımda dediğimde hep onu gördüm . Kariyer sahibi olmak cebinde çok paranın olması güzel ama sen bunlara sahipken var birçok insan . Şuan okuduğum okuldan mezun olacak birçok mimar mühendis var babasının tahsis ettiği arabayla gezen yeni sezon avm ürünlerini kaçırmayan fiyat bilen ama kıymet bilmeyen çevresindeki hayvanlara insanlara ve olaylara duyarsız olan beynini çürümeye terketmiş birçok insan.. İki yıl sonra o insanlarda bende aynı diplomayı alıp asacağız duvarlarımıza . Demem o ki " girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride illa edep illa edep "