yanlış yolda olduğunu düşündüğüm kız arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yaş bebek yaşı değil gayet reşit olabilirler .
reşit olduğunun farkındayım
Yanlis yol deyince evli bir adamla beraber sandim abartiyorsunuz. Tabiki temkinli olmakta fayda var ama yanlis yol felanda yok ortada.
Yanlış yol bence hiç tanımadığımız birine bu kadar kaptırmak. Yani öyle konuşuyor
Ay zaten yaptıpı mesleği yalan söylemiş. Çok detay veremiyorum da.
arkadaşım için önemli mi bilmiyorum. Ben sadece garip hissettim

benim zaten çok sağlıklı bir ilişjşm var, neyimi kıskanayım? Arkadaşımla alakalı bir konuda filir duymak istedim, kimse bilmiyor sonuçta. İpsiz sapsız 40 yaşında olup olmadığını da bilmiyoruz ya. O yüzden.

Tamam da seni ilgilendirmiyor sorun da o annesi değilsin babası değilsin .Arkadaşı olman onun özel hayatına bu kadar müdahil olacağın anlamına gelmiyor.

Senin gibi gelip benim yaşadığım flört ilişkisini başkalarına anlatıp yaş farkına ergen gibi ''Patladım ya'' diyen birisiyle arkadaşlık kurmazdım ben.Bizleri saldırganlıkla suçlayacağına kendine bak

20 yaşında biri ile 27 yaşında biri aynı olgunlukla olamaz. Arkadaşınız için sorun yoksa yapabileceğiniz bir şey yok
Tam olarak bundan bahsetmek istemiştim. Yaş farkından ziyade bu bence.

patladım derken öfkelendim anlamında. dalga geçmek değil. anlatmasa fikrimi istemese müdahil olmam. başkasına anlatmak dediğiniz de fikir almak.

Yanlış yol deyince farklı şeyler anladım Allah muhafaza. Siz arkadaşınızın hayatında sadece seyircisinin, çokta dert etmeyin.
Ay yanlış ifade ettim herhalde kendimi, yanlış yol demek tabii ki o anlamda değil hayatında daha emşn olacağı adımlar atması için onu desteklerim sadece

Hic tanimadiginiz biri ile tanisma asamasinda degiller mi zaten? Kaptirmaktan kastiniz nedir?

Hic tanimadiginiz biri ile tanisma asamasinda degiller mi zaten? Kaptirmaktan kastiniz nedir?
çok iyi birisi çok güvenilir falan gibi bahsediyor. ama çocuk mesleğini bile söylememiş. Ben de arkadaşı olarak yanlış olduğunu söyledim sadece bana göre

patladım derken öfkelendim anlamında. dalga geçmek değil. anlatmasa fikrimi istemese müdahil olmam. başkasına anlatmak dediğiniz de fikir almak.
Beybi anlamıyorsun hala sen fikrini söyledin bitti konu açıp dert edinmene gerek yok pişman olursa dersin zamanında sana demiştim diye.Burada konuşmanın kıza faydası yok

Ay düzgün yaz o zaman avukatım demişte savcı mı çıkmış , hukuk mezunuyum demiş işte adam , yalan nerede gerçekten anlamadım adam savcıyım demişte katip mi çıkmış?
Mesleğini sorunca ne cevap vermiş yani.

Evet size fikrinizi sormuş ve siz de söylemişsiniz ama fikrinize katılıp katılmamak arkadaşınıza kalmış.Herkesin kendi hayatı onaylamak zorunda değilsiniz ancak seçimleri böyleyse bundan sonra üzerine düşüp bir şey söylememelisiniz

Tabii ki öyle, elbette. Ancak arkadaşımı yakın görütor ve önceki yaşadıklarını da bilerek üzülmemesini istiyorum

Konuda bu bilgileri vermemişsiniz. Ayrıca adam daha üst bir mevkiideymiş, hukuk mezunu olmasını söylemesinde ne sakınca var? Henüz arkadaşınızı tam tanımadan mevkisini söylemek istememiş olabilir.

İçinize sinmeyen şeylerde arkadaşınıza temkinli olmasını söyleyebilirsiniz elbette, ama insanların hayatına fazla müdahale etmeyin derim. Çok müdahale edip de başı çok ağrıyan biri olarak söylüyorum.

Hayır hayır. Tamamen başka meslek demişti. Saklamış mevkiisini. Elbette müdahalede sınır koyarım, elbette. Sadece fikir almak istedim. İnsan yanlış düşündüğü şeyleri değiştirmek isteyebilir, ufkunu genişletebilir. Eleştirilere açığım demiştim.

çok iyi birisi çok güvenilir falan gibi bahsediyor. ama çocuk mesleğini bile söylememiş. Ben de arkadaşı olarak yanlış olduğunu söyledim sadece bana göre
Kullandiginiz kelimeler cumleler hep yanlis. Kotu yol dememeliydiniz patladim demeniz olmamis kaptirmakla alakasi yok sadece konusuyorlarmis anladigim kadariyla daha gorusmemisler bile. Sizin kullandiginiz ifadeler hep yanlis ve abarti. Konu acacak kadar dert etmeniz bile anlamsiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…