- 31 Mart 2023
- 403
- 92
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
-
50 yaşında gibi muamele yapmanıza şaşırdım. Ne var 27 yaştaben 20 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.
Bana fikrimi sordu canım. Fikrimi sormasa zaten beyan bildirmem ki.Sizi ilgilendirmez ki.
Daha 19’u yeni bitirdik, 8 yaş normal mi? Bana normal gelmiyor. 27-34 olsa aynı şeyi demezdim zaten. Bence yaş aralığı önemli.50 yaşında gibi muamele yapmanıza şaşırdım. Ne var 27 yaşta
Belli ki o niyetle gidiyor. Yanlış yolda derken kendini kaptırmak anlamında dedim. Hiç tanımadığımız yaşını bile bilmediğimiz biri için (ki mesleği konusunda da yalan söylemiş) çok fazla bir beğenme değil midir? Bilemedim. Bana bu yaş farkı ve adamın kız olup olmadığından bile enin olmadığı birine yazması tuhaf geliyorEvet doğru abartacak ne var bu kadar, yanlış yolda falan demeler , yüz yüze görüşmemiş bile biraz sakin mi olsanız acaba.
Kafaları uyuşuyorsa olabilir ikiside bekar. 27 yaş çok büyük bir yaş değil. Patlayacağınız kadar anormal bir şey görmedim ben. Anlaşamazlar vs ayrılırlar zaten yanlış yol derken sanki yoldan çıkmış başka bir hayatı var gibi abartmanız bana tuhaf geldi.Daha 19’u yeni bitirdik, 8 yaş normal mi? Bana normal gelmiyor. 27-34 olsa aynı şeyi demezdim zaten. Bence yaş aralığı önemli.
Tamam bana normal gelmedi de geç o zaman. Derdi sizi almasın yaniBana fikrimi sordu canım. Fikrimi sormasa zaten beyan bildirmem ki.
Bilemiyorum bana arkadaşım daha çocuk gibi geliyor evet reşit olabilir ama 30’larına yaklaşmış bi adamla benim fikrimi sorduğu içşn nromal görmedim dedimKafaları uyuşuyorsa olabilir ikiside bekar. 27 yaş çok büyük bir yaş değil. Patlayacağınız kadar anormal bir şey görmedim ben. Anlaşamazlar vs ayrılırlar zaten yanlış yol derken sanki yoldan çıkmış başka bir hayatı var gibi abartmanız bana tuhaf geldi.
öyle dedim zaten, kendisine de hiçbir suçlamada bulunmadım adam bana normal gelmedi.Tamam bana normal gelmedi de geç o zaman. Derdi sizi almasın yani
Adam zaten yalan söylemiş kıza. Mesleği konusunda. Saklamış bir şeylerini. Yaşı bile doğru olmayabilir. Çok büyük duruyor. Evli çocuklu olup olmayacağını bilemediğimiz için temkinli olması gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındaki bir kızla 27 yaşındaki birinin işi olması bana tuhaf geliyor.Adamın evli çocuklu olduğunu, hukuk mezunu değil işsiz bir adam olduğunu keşfettiniz de bu yüzden bu kadar tepki veriyorsunuz sandım
20 yaş bebek yaşı değil gayet reşit olabilirler .Adam zaten yalan söylemiş kıza. Mesleği konusunda. Saklamış bir şeylerini. Yaşı bile doğru olmayabilir. Çok büyük duruyor. Evli çocuklu olup olmayacağını bilemediğimiz için temkinli olması gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındaki bir kızla 27 yaşındaki birinin işi olması bana tuhaf geliyor.
Ne dedikodusu allah aşkına. 7 yaş normalde abartılacak bir fark değil. Kız 19’unu geçen gün bitirdi. O yüzden. Milletin hayatına karışmak değil sonuçta kıza git zorla ayrıl yazma falan demiyorum. Fikir belirtiyorum. Neden bu sitede herkes hep saldırgan konuşuyor7 yaş abartılacak bir yaş farkı değil ayrıca size sormuş fikrinizi söylemişsiniz kızın burada dedikodusunu yapar gibi konu açmaya neden gerek duydunuz ? Sizi ilgilediren bişey yok milletin hayatına karışmayın.
Kafanız uyuşmuyorsa arkadaşlığı kesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?