ameliyat öncesi tetlikler yapılmamış mı?
nasıl yanlış teşhis koyabiliyor prof hemde.
başka bir hastaneye götürsünler o hastaneyi teşhisi koyan doktoru ameliyata kontrolü sağlamadan giren doktoru şikayet etsinler.
profesör nasıl yanlış teşhis koyabiliyor ben şok. Bu işin peşini bırakmazdım benHanımlar merhaba. Şu an okadar sinirliyim ki buraya yazıyorum.
Yakın arkadaşımın 40' ı daha yeni çıkan bebeği var. Beraber geçirdik hamileliğimizi, art arda doğum yaptık. Ikimizin de ilk evlatları.
Neyse arkadaşım bebeğini şiddetlenen ve fışkırır tarzda kusma nedeniyle hastaneye götürdü. Birkaç hastanede anlamayıp sadece muayene etmişler. En son eğitim araştırma hastanesinde ultrason kan tahlili yapılıp mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) teşhisi koyulmuş. Kesin tanı (!) Ameliyat olması lazım demişler.
Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de dirayetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)
Ameliyata prof girsin, en iyisi olsun diye ekstra ücret ödendi. Bebek bugün ameliyata alındı. (Bu arada herkesin evladı kıymetli ama zor elde edilen bi gebelikten sonra geldi evlatları) Prof 2 saat sonra ameliyattan çıkıyor ve açtıktan sonra hastalığa dair bi bulgu bulamadığını kapatıp çıktığını söylüyor. Ben bile gerçekten yıkıldım. Zoruma gitti. Ufacık bi bebek söz konusu burda . Bu kadar basit miydi? Bebek şu an yoğun bakımda izlemde.
O bebeğin çektiği acılar, anne babanın yaşadığı travma hepsi kocamam bir HİÇ içinmiş.
Kesinlikle. Teşhis senden önce konduysa bile bunu ekarte edecek bi şeyler var mı diye dönüp bakmıyor. Ezbere ameliyata giriyorprofesör nasıl yanlış teşhis koyabiliyor ben şok. Bu işin peşini bırakmazdım ben
Bu arada o gün bugün bebek serumla besleniyor. 3 4 gündür.
ameliyat öncesi tetlikler yapılmamış mı?
nasıl yanlış teşhis koyabiliyor prof hemde.
başka bir hastaneye götürsünler o hastaneyi teşhisi koyan doktoru ameliyata kontrolü sağlamadan giren doktoru şikayet etsinler.
Kesinlikle kesinlikle!Çok anlamsız. Yazık bebeğe ya. Boşuna narkoz aldı. AMELİYAT İzi olacak.
Oğlumda da aynı problem Vardı. Günde 15 kez falan kusuyordu. Doktor aynı hastalıktan şüphelendi. Ultrason çektirin gelin dedi. Yönlendirdiği ultrason doktorunds randevu yoktu. Ben de dedim ki başka hastanede çektirip gelelim. Kesinlikle olmaz, bu doktordan başkasına güvenemem, işinde çok ehli dedi. Haklıymış. Ultrason deyip geçmemek lazım demek ki. Sonra çocuk doktoru aşırı yemekten kusuyor ve reflüsü var dedi. Zamanla da geçti kusmalar.
Üzüldüm bebeğe. Aile işin peşini bırakmasın
Vallahi öyle o kadar haklısın ki. Bi şeyler yapılmalı. Bu ilk de değil son daAdamlar sanki diş çekiyor. Hiç mi teşhisi koyan hoca ile konsültasyon yapmamışlar. Bence sosyal medyadan duyurulacak vaka
Çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim...aile bu işin peşini birakmasin sakın ..derhal Savciliga suç duyurusunda bulundum ayrıca Çimlere yazsın icim sızladı yaHanımlar merhaba. Şu an okadar sinirliyim ki buraya yazıyorum.
Yakın arkadaşımın 40' ı daha yeni çıkan bebeği var. Beraber geçirdik hamileliğimizi, art arda doğum yaptık. Ikimizin de ilk evlatları.
Neyse arkadaşım bebeğini şiddetlenen ve fışkırır tarzda kusma nedeniyle hastaneye götürdü. Birkaç hastanede anlamayıp sadece muayene etmişler. En son eğitim araştırma hastanesinde ultrason kan tahlili yapılıp mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) teşhisi koyulmuş. Kesin tanı (!) Ameliyat olması lazım demişler.
Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de metanetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)
Ameliyata prof girsin, en iyisi olsun diye ekstra ücret ödendi. Bebek bugün ameliyata alındı. (Bu arada herkesin evladı kıymetli ama zor elde edilen bi gebelikten sonra geldi evlatları) Prof 2 saat sonra ameliyattan çıkıyor ve açtıktan sonra hastalığa dair bi bulgu bulamadığını kapatıp çıktığını söylüyor. Ben bile gerçekten yıkıldım. Zoruma gitti. Ufacık bi bebek söz konusu burda . Bu kadar basit miydi? Bebek şu an yoğun bakımda izlemde.
O bebeğin çektiği acılar, anne babanın yaşadığı travma hepsi kocamam bir HİÇ içinmiş.
Belki burayı okuyan anne babalar olur. Hemen bebeğinizi güvenip emanet etmeyin kesinlikle
Profta suç yok gibi ultrason doktoru darlık gördüğünü belirtmişse bence diğer doktorunda suçu yok,ultrason sonucunda darlık var diye yazılınca ona göre karar vermiştir doktorlar,neticede tetkik ve tahlillere göre doktorlar da tanı tedavi uyguluyorlar.Ama peşi bırakılacak bi olay değil davalarını açsınlarHanımlar merhaba. Şu an okadar sinirliyim ki buraya yazıyorum.
Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de metanetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)
Belki burayı okuyan anne babalar olur. Hemen bebeğinizi güvenip emanet etmeyin kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?