• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış teşhismiş!!

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.107
10.923
248
Hanımlar merhaba. Şu an okadar sinirliyim ki buraya yazıyorum.

Yakın arkadaşımın 40' ı daha yeni çıkan bebeği var. Beraber geçirdik hamileliğimizi, art arda doğum yaptık. Ikimizin de ilk evlatları.

Neyse arkadaşım bebeğini şiddetlenen ve fışkırır tarzda kusma nedeniyle hastaneye götürdü. Birkaç hastanede anlamayıp sadece muayene etmişler. En son eğitim araştırma hastanesinde ultrason kan tahlili yapılıp mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) teşhisi koyulmuş. Kesin tanı (!) Ameliyat olması lazım demişler.

Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de metanetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)

Ameliyata prof girsin, en iyisi olsun diye ekstra ücret ödendi. Bebek bugün ameliyata alındı. (Bu arada herkesin evladı kıymetli ama zor elde edilen bi gebelikten sonra geldi evlatları) Prof 2 saat sonra ameliyattan çıkıyor ve açtıktan sonra hastalığa dair bi bulgu bulamadığını kapatıp çıktığını söylüyor. Ben bile gerçekten yıkıldım. Zoruma gitti. Ufacık bi bebek söz konusu burda . Bu kadar basit miydi? Bebek şu an yoğun bakımda izlemde.

O bebeğin çektiği acılar, anne babanın yaşadığı travma hepsi kocamam bir HİÇ içinmiş.

Belki burayı okuyan anne babalar olur. Hemen bebeğinizi güvenip emanet etmeyin kesinlikle

Güncelleme: Kızlar konunu güncelle diyenler vardı. Bebeğimiz sağlıkla evine taburcu oldu ❤ Şükürler olsun. Şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
:oha::oha::oha:

ameliyat öncesi tetlikler yapılmamış mı?
nasıl yanlış teşhis koyabiliyor prof hemde.
başka bir hastaneye götürsünler o hastaneyi teşhisi koyan doktoru ameliyata kontrolü sağlamadan giren doktoru şikayet etsinler.

Prof sadece ameliyata giriyor. Sabah gelip anne babaya sadece ameliyatı anlatıp çıkıyor. Ultrason yapan doktorda da iş yokmuş. Ehil kişinin yapmadığını anlıyorum burdan. Ama sonrası da facia. Ben arkadaşımın yanındayken bile kaç kere gidip gelip baktılar. Hiçbi şey anlamamışlar

Yakın arkadaşımın 40' ı daha yeni çıkan bebeği var. Beraber geçirdik hamileliğimizi, art arda doğum yaptık. Ikimizin de ilk evlatları.

Neyse arkadaşım bebeğini şiddetlenen ve fışkırır tarzda kusma nedeniyle hastaneye götürdü. Birkaç hastanede anlamayıp sadece muayene etmişler. En son eğitim araştırma hastanesinde ultrason kan tahlili yapılıp mide çıkışı darlığı (pilor stenozu) teşhisi koyulmuş. Kesin tanı (!) Ameliyat olması lazım demişler.

Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de dirayetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)

Ameliyata prof girsin, en iyisi olsun diye ekstra ücret ödendi. Bebek bugün ameliyata alındı. (Bu arada herkesin evladı kıymetli ama zor elde edilen bi gebelikten sonra geldi evlatları) Prof 2 saat sonra ameliyattan çıkıyor ve açtıktan sonra hastalığa dair bi bulgu bulamadığını kapatıp çıktığını söylüyor. Ben bile gerçekten yıkıldım. Zoruma gitti. Ufacık bi bebek söz konusu burda . Bu kadar basit miydi? Bebek şu an yoğun bakımda izlemde.

O bebeğin çektiği acılar, anne babanın yaşadığı travma hepsi kocamam bir HİÇ içinmiş.
profesör nasıl yanlış teşhis koyabiliyor ben şok. Bu işin peşini bırakmazdım ben

Çok anlamsız. Yazık bebeğe ya. Boşuna narkoz aldı. AMELİYAT İzi olacak.
Oğlumda da aynı problem Vardı. Günde 15 kez falan kusuyordu. Doktor aynı hastalıktan şüphelendi. Ultrason çektirin gelin dedi. Yönlendirdiği ultrason doktorunds randevu yoktu. Ben de dedim ki başka hastanede çektirip gelelim. Kesinlikle olmaz, bu doktordan başkasına güvenemem, işinde çok ehli dedi. Haklıymış. Ultrason deyip geçmemek lazım demek ki. Sonra çocuk doktoru aşırı yemekten kusuyor ve reflüsü var dedi. Zamanla da geçti kusmalar.
Üzüldüm bebeğe. Aile işin peşini bırakmasın

:oha::oha::oha:

ameliyat öncesi tetlikler yapılmamış mı?
nasıl yanlış teşhis koyabiliyor prof hemde.
başka bir hastaneye götürsünler o hastaneyi teşhisi koyan doktoru ameliyata kontrolü sağlamadan giren doktoru şikayet etsinler.
Bu arada o gün bugün bebek serumla besleniyor. 3 4 gündür.

Emzik tutmuyodu . Görmeye gittiğimde yavrum o emziğe öyle bi asılmıştı ki. Ağzından düşürmüyodu. Kahroldum

Çok anlamsız. Yazık bebeğe ya. Boşuna narkoz aldı. AMELİYAT İzi olacak.
Oğlumda da aynı problem Vardı. Günde 15 kez falan kusuyordu. Doktor aynı hastalıktan şüphelendi. Ultrason çektirin gelin dedi. Yönlendirdiği ultrason doktorunds randevu yoktu. Ben de dedim ki başka hastanede çektirip gelelim. Kesinlikle olmaz, bu doktordan başkasına güvenemem, işinde çok ehli dedi. Haklıymış. Ultrason deyip geçmemek lazım demek ki. Sonra çocuk doktoru aşırı yemekten kusuyor ve reflüsü var dedi. Zamanla da geçti kusmalar.
Üzüldüm bebeğe. Aile işin peşini bırakmasın
Kesinlikle kesinlikle!

Bu süreç perşembeden beri devam ediyor bu arada. O günden beri sürekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de metanetli durdular. Madem sorun buydu en azından çözülecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)

Belki burayı okuyan anne babalar olur. Hemen bebeğinizi güvenip emanet etmeyin kesinlikle
Çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim...aile bu işin peşini birakmasin sakın ..derhal Savciliga suç duyurusunda bulundum ayrıca Çimlere yazsın icim sızladı ya

Prof'un bir suçu yok bence, cidden kötü niyetle ameliyat yapsa tedavisini yaptık ameliyatı başarılı geçti de diyebilirdi ama o açıkça söylemiş... Doktorlara da kızamıyorum günde 100 hastayı bilmem kaç tane ultrasona bakmak zorundalar. Sağlıklı bir muayene süreleri yok. Yazık bebeğe çok üzüldüm, geçmiş olsun :KK43:

Profta suç yok gibi ultrason doktoru darlık gördüğünü belirtmişse bence diğer doktorunda suçu yok,ultrason sonucunda darlık var diye yazılınca ona göre karar vermiştir doktorlar,neticede tetkik ve tahlillere göre doktorlar da tanı tedavi uyguluyorlar.Ama peşi bırakılacak bi olay değil davalarını açsınlar

Ah ya nasıl üzüldüm şu an. Çok acil bir durum olmadıkça ameliyat dendiğinde birkaç dr a götürmek şart. Benim kızıma da geniz ameliyatı önerilmişti. Başka bir dr a gittik geniz eti yok demişti. Çekilen röntgende göstermişti hatta.
Gerçeği de son derece pişkinlikle söylüyor hemde. Profa bak sen. Açtık baktık yoktu ne demek ya. Ben kendime engel olmazdım herhalde.

Öncelikle Rabbım yardımcıları olsun gercekten çocuğuyla insanın imtihan olması çok zor lakin buna sebeb olanlara Allah sorsun nasıl doktorluktur bu o profosor koru körüne mi girmiş ameliyat hicmi sonuca röntgen e bakmadı yinede evladın için bir iki doktorla kalmayacaksın bu bulgu ve sonuçlarla keşke başka Bi özel doktora goturseydiler zor gerçekten boşu boşuna maddi manevi çöküntü Rabbım yardimcilari olsun üzüldüm ya 😔

Back
X