Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay çok güldüm ya Zavallıymış biraz kendisi bence
Sen de gül geç. İşi gücü yok kendi hayal dünyasında neler kurmuş , hem de senin uzaktan yakından alakan yokken..
Sinirini bozmaya değecek bir durum yok dediğim gibi bence aksine eğlenmelisin, gülünç duruma düşen kendisi çünkü.
Ayrıca neden gitmeyeceksin ki bakkala, git tabii ki. Ona düşüncesinden emin olma fırsatı vermemiş olursun hem. Yine eksisi gibi umursuzca girip çıkarsın.
Kızlar bu bir dert değil ama çok şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var.
Oturduğumuz yere bakkal uzak. Normalde hiç bakkala gitmem çok nadir canım falan sıkılınca giderim. Yağmur yağarken yürümeyi çok severim son günlerde de sürekli yağmur yağıyor, ders sıkıntısı hava alma bahanesi , bi de kupon biriktiriyorum gazete ayırtıyorum ondan son bir haftadır sürekli bakkala gidiyorum.
Orda çalışan genç bir çocuk var ama inanın kaşımı kaldırıp bakmıyorum. Normal bir müşteri gibi gidip gazete mi alıp iyi akşamlar deyip çıkıyorum. Giderken süslü püslüde gitmiyorum gayet normal eşortmanla başımda şapka öle kendi halimde gidiyorum...
Az önce yine gittim bakkala. Yine o çocuk vardı bi de yanında arkadaşı vardı. Neyse içeri girdim kapıyı kapatırken bakkal çocuk başıyla beni gösterdi oralı olmadım. Gazetemi alıcam dedim o sırada da yanında ki çocuk bu mu der gibi başıyla beni gösterirken gördüm ya sabır dedim. bakkal çocuk, hani böyle birşey belli etmeye çalışırsınız anlamaz yanınızdaki, laf bulamazsınız sanki konuyu konuşuyormuş gibi davranırsınız. aynı o şekilde işte öyle nişanlandım bende dedi. yanında ki çocuk bana bakıp o süper işte nişanlamışsın arkadaşım ne güzel falan dedi. bakkal çocukda yavaş yavaş hareket ediyor paramın üstünü verdi. verirkende parmağındaki yüzüğü gözüme soktu resmen. iyi akşamlar dedim çıktım.
ama sinir oldum sinir... gerizekalı benim ondan hoşlandığımı falan mı düşündü, nişanlandım falan diye konu açtı yanımda beni göstererek.
kızlar ben mi bir yanlış yaptım napıyım ben çok kötü oldum kendimi bir tuhaf hissettim. :mymeka: bir daha bakkala gitmiyim mi ya da sert falan mı davranayım çünkü açık açık bana benim başım bağlı dedi kii ona karşı nötr bi durumdayken olumlu olumsuz hiçbir şey düşünmüyorum... :1shok::1shok: