Ahhh yüzsüz olup onu orda kızartmak vardı. Noldu beni gösteriyorsun, ne demek istiyorsun falan diye arkadaşının yanında iyice yerin dibine sokmak vardı ama yapamadım işte. Hiçbir şey anlamamış bişey olmamış gibi davrandım... :mymeka:
Dediğinizi yapıcam kupon bitene kadar gazete almak zorundayım zaten her gün gidicem bakkala hiçbir şey olmamış gibi davranacağım... salak havasıyla kalacak... :dilcikar:
bak ben bişey anlatıyımda gül
depremden sonra prefabrik konutlarda yaşadık.çok mahrumiyet bölgesiydi:çok üzgünüm:
bi göz odada sıkıntıdan deli gibi kitap okurdum.2-3 günde bir kitap almaya giderdim.üstüne az biraz ekler değişirdim kitabı.bir geçidin altında tezgahta satıyordu bıyıklı bi amca.
sanırım kitap okuma hızımı kavrayamadı adamcağız bir gün gittiğimde saçını bıyığını boyatmış beni aşağıdaki pastaneye kahve içip (dilersek pastada yiyebilirmişiz lütfettiler) konuşabileceğimizi söyledi.:jeyyar:
diyebildiğim tek şey siz manyakmısınız amca oldu ..:1shok:kafamçokkarıştı
düşünsene bende gidiyomuşum korsan kitap tezgahını bırakmış adam pastanede adamla biz allahım yarabbim:teytey:
yani demek istediğim bazı erkekler haddini bilmiyor.beğenilmek onlarında hayali.egolarını nasıl tatmin edicekler .! sende gül ve geç:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?