Yanlış mı anlaşıldım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpersin... kaydirigubbakcemile3
gayet normal davranacağım baktım salaklıklara devam ediyor dayanamayıp sölerim bişey tersim kötüdür... :mymeka:

bu erkekler kendi kendilerini havaya sokmayı pek severler :))

boşver be tatlım kafana takma ben olsam inadına inadına daha çok giderim :))))))

erkeklerin doğasında var yanlış anlama özürlüğü takma kafana bence

kibar davranmışsındır canım ama ayuuuu anlamamıştır kibarlıktan, böyle bi sonuç çıkarmıştır.

aay zavallı şey yaaa..
aklı sıra hava yapmışş....
ama gitmezsen bak niaşnlı olduğumu gördü de gelmiyor anladı işte demez mi böyle hanzolar..
sen gene aynen tavrına devam et takma güzelim...
sen kendinden eminsin işte ne güzel..
o saçmalamış işte kendii kapasitesince

Sakın gitmemezlik yapma bakkala git ki işte bak gelmio öğrendi deyip iyice kendini bir halt sanar.Allahım ne kadar kendilerini beğeniyorlar yaa bu erkekler

Ahhh yüzsüz olup onu orda kızartmak vardı. Noldu beni gösteriyorsun, ne demek istiyorsun falan diye arkadaşının yanında iyice yerin dibine sokmak vardı ama yapamadım işte. Hiçbir şey anlamamış bişey olmamış gibi davrandım... :mymeka:
Dediğinizi yapıcam kupon bitene kadar gazete almak zorundayım zaten her gün gidicem bakkala hiçbir şey olmamış gibi davranacağım... salak havasıyla kalacak... :dilcikar:

belki de seni arkadasına düşünmüştür ona göstermiştir:))

bence hıc ugrasma aman baska bakkala gıt garıp sevınmıstır sımdı benden hoslananlar var dıye:dance::dance::dance:

Bence sessiz kalmakla en doğrusunu yapmışsın. Birşeyler söyleseydin o kişi
kendini daha da tepelerde görürdü. Ters davranmak kızmak bile ilgidir böyle şımarıklar için.a.s

canım belliki ilgini çekmeye çalışıyor.bence gayet neşeli ama kesinlikle resmi şekilde git alışverişini yap.amaçlarının farkına verdığını asla belli etme.bence komik duruma düşen kendileri..sende gül hayatım :teytey:a.s.

Çook sağolun canlarım. Geçti o öfkem zavallılığına verdim... Alışverişimide devam edeceğim gayet normal bir şekilde... yalnız yanındaki arkadaşı pek bi yakışıklıydı yaa... :jeyyar:
artık ne düşündüler bilemem ama çok komik, sinir bozucu duruma düştüler, hiç de kafama takmayacağım... Tekrar teşekkürler kızlar...a.s.

bak ben bişey anlatıyımda gül
depremden sonra prefabrik konutlarda yaşadık.çok mahrumiyet bölgesiydi:çok üzgünüm:
bi göz odada sıkıntıdan deli gibi kitap okurdum.2-3 günde bir kitap almaya giderdim.üstüne az biraz ekler değişirdim kitabı.bir geçidin altında tezgahta satıyordu bıyıklı bi amca.
sanırım kitap okuma hızımı kavrayamadı adamcağız bir gün gittiğimde saçını bıyığını boyatmış beni aşağıdaki pastaneye kahve içip (dilersek pastada yiyebilirmişiz lütfettiler) konuşabileceğimizi söyledi.:jeyyar:
diyebildiğim tek şey siz manyakmısınız amca oldu ..:1shok:kafamçokkarıştı
düşünsene bende gidiyomuşum korsan kitap tezgahını bırakmış adam pastanede adamla biz allahım yarabbim:teytey:
yani demek istediğim bazı erkekler haddini bilmiyor.beğenilmek onlarında hayali.egolarını nasıl tatmin edicekler .! sende gül ve geç:teytey:

sen öyle birşey düşünmediğin için ve o insanı tanımıyorsun bile bırak kendi çapında eğlensin ne düşünürse düşünsün. sen bugüne kadar nasıl gidiyorsan bundan sonrada öyle ol. senin kafanda birşey olmadığına göre problem yok.

bence sende tak bi yüzük onun gözüne sok:)))) alışverişine devam et etmezsen şimdi arkadaşına derki "olüm kız daha gelmiyo tabi duydu nişanlandığımı ümidi kesti":))))
kendi kendine kafasınca senaryo yazmış buna kendisi bile inanmış. zavallı yaaa çok gülüyorum böylelerine.

ayyy çok güldüm yarabbim yaaa. dilerseniz pastada yiyecektiniz he :roflol::roflol:

@selda_cino ay çok güldüm yaa...:roflol::roflol: canım yazık şansına yaşlı bıyıklı amca çıkmış karşına.. :roflol:
ama bu benden şüphelendi davet etsem mi bi kahve içmeye... :jeyyar: töbe töbe ya...
ay bunların 7 den 70 e hepsi aynı akılları hep saçma şeylere çalışır :mymeka: üzülüyorum onlara erkeklik tasladıklarını düşünüp kendilerini maskara yapıyorlar... kötükedihüso

vallahi kızlar o zaman birde 17 18 yaşlarındayım.adam bildiğin amca.ne umut ediyordu çok merak eddiyorum hala.
o kadar komiktiki kimse gidip adamın tavrına hesap soralım bile demediler.napim artık biniyodum otobüse uzaklara gidiyodum kitap almaya.ama herşeyde vardır bir hayır çok iyi sahaf bir arkadaş edindim.biçok kitaba para vermedim :))

en azından kitap kârı olmuş ... :roflol:
kızlar tekrar saolun güzel yorumlarınız için iyi geceler herkese...a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…