Yanlış mı anlaşıldım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
240
1
96
36
İstanbul
Kızlar bu bir dert değil ama çok şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var.
Oturduğumuz yere bakkal uzak. Normalde hiç bakkala gitmem çok nadir canım falan sıkılınca giderim. Yağmur yağarken yürümeyi çok severim son günlerde de sürekli yağmur yağıyor, ders sıkıntısı hava alma bahanesi , bi de kupon biriktiriyorum gazete ayırtıyorum ondan son bir haftadır sürekli bakkala gidiyorum.
Orda çalışan genç bir çocuk var ama inanın kaşımı kaldırıp bakmıyorum. Normal bir müşteri gibi gidip gazete mi alıp iyi akşamlar deyip çıkıyorum. Giderken süslü püslüde gitmiyorum gayet normal eşortmanla başımda şapka öle kendi halimde gidiyorum...
Az önce yine gittim bakkala. Yine o çocuk vardı bi de yanında arkadaşı vardı. Neyse içeri girdim kapıyı kapatırken bakkal çocuk başıyla beni gösterdi oralı olmadım. Gazetemi alıcam dedim o sırada da yanında ki çocuk bu mu der gibi başıyla beni gösterirken gördüm ya sabır dedim. bakkal çocuk, hani böyle birşey belli etmeye çalışırsınız anlamaz yanınızdaki, laf bulamazsınız sanki konuyu konuşuyormuş gibi davranırsınız. aynı o şekilde işte öyle nişanlandım bende dedi. yanında ki çocuk bana bakıp o süper işte nişanlamışsın arkadaşım ne güzel falan dedi. bakkal çocukda yavaş yavaş hareket ediyor paramın üstünü verdi. verirkende parmağındaki yüzüğü gözüme soktu resmen. iyi akşamlar dedim çıktım.
ama sinir oldum sinir... gerizekalı benim ondan hoşlandığımı falan mı düşündü, nişanlandım falan diye konu açtı yanımda beni göstererek.
kızlar ben mi bir yanlış yaptım napıyım ben çok kötü oldum kendimi bir tuhaf hissettim. :mymeka: bir daha bakkala gitmiyim mi ya da sert falan mı davranayım çünkü açık açık bana benim başım bağlı dedi kii ona karşı nötr bi durumdayken olumlu olumsuz hiçbir şey düşünmüyorum... :1shok::1shok:

kendını bısey sanmıss veya arkadasına erkeksı duygularını kanıtlamıs olabılırrr veya bak nısanlandım hala kızlar pesımden ayrılmıyo dermıs gıbıde olabılırı boyle bencıl bı toplumda yasıyoruzz bakalım ne zman bu tur seylerı asıcazz zaten mıllete kendı bıseylerden pay cıkamaya bayılırrrrr

demek sen farkında olmadan yanlış anlaşılmışsın ama bence kafaya fazla takma gitmeye devam etki o da yanlış anladığını farketsin ve utansın bence

aman be cnm sıkılma bu duruma var böyle beyninin işleyişi tuhaf insanlar.önceden demek ki arkadaşına seni anlatmış ki galiba senden hoşlanıyor aklınca nabzını yoklamış salak şey.

işleri güçleri yok bu muhabbetleri yapıyolar işte zavallılar

aynen zavallı varlıklar yaa...
ama ister istemez tuhaf oldum ben mi bişey yaptım acaba diye üst üste çok bakkala gittim falan ama tek sebep canım sıkılıyor hava alıp rahatlamak istiyorum...
yazık bişey yokken erkeklik tasladı aklınca...kötükedihüso

Bu erkekler kendilerini ne sanıyolarsa çok güveniyolar kendilerine :dilcikar: hiç kafana takma güzelim boşver bırak kendini bişey sansın zavallıcık...

aklınca egosunu tatmin etmiş çakal
kendini ne sanıyorsa artık....
çok sinir bozucu bir durum gerçekten kim olsa içine sindiremez üstelik ona olan durumun nötrken!
bence böyle olmaya devam et yani nötr tavrını diyorum..
şimdi sert falan davranırsan onuda bak beni kıskandı bak sindiremedi tavrına girer böbürlenir.....
bence herzaman gittiğin gibi alış verişini yap çık oradan....
ama farklı bir tavır sakın sergileme....

manyakmıdır nedir arkadaş arızalı herhalde sen takma kafana oraya gitmemezlik de yapma
bu sefer nişanlı oldugumu ögrendi ümidi kesti gelmedi der

ayy kendini bişey sanmış o şaşkın...

amaaann boşver hayatım sen yine git alışverişini yap bence gitmezsen " bak benim için geliyomuş nişanlıyım deyince kesti ayağını" diye daha bi böbürlenir avanak....

ayyyy ne insanlar var yaa..aman be canm sen hiç tavrını değiştirme.aynen devam et.suan ona sinirli olduğun içinde tavrın değişebilir ama hiç öle olma da anlasın kendinin bişi olmadığını...bu erkekler bi alem yaa...

Saolun canlarım ya... a.s.
Hepiniz haklısınız. Bir anlık sinirle bir daha gitmem diyordum ama kendimi hiç bozmayacağım aynı şekilde gidip alışverişimi yapacağım. Zavallı yüzüğünü gösterip durur heralde...ay bu erkekler bu kadar aciz olmak zorunda mı... -tatlicadiarzu-

bence gitmezsen hoşlandığını sanacaktır salak. Gitmeye devam et tabiki ve yüzün asık olmasın bu seferde nişanlandı diye moralin bozuk sanar bu tip. Hatta git de ki...geçen geldiğimde duydum nişanlanmışınız hayırlı olsun başka bir mesleğiniz var mı yoksa sadece bakkal mısınız de. Biraz yüzeysel olacak ama o tip zaten derinlikten anlamaz.(arkadaşlar yanlış anlamayın tabiki mesleği yermek için söylemiyorum ama bu düşünce tarzındaki tipler ancak bundan anlar. çalışmanın kutsallığından anlamaz.)

belki de senden hoşlandı ve seninde duygularını harekete geçirmek istedi
belki de arkadaşına , bak benim peşimden koşanlar var,şu kızda koşuyor ,şimdi suratına bak nasıl bozulacak...beni seviyor ama yüz vermiyorum gibi bir ima yaratmaya çalıştı

amaaaaaaaan boşver şekerim ya.. herkesin her tavrını kale alıp ona göre davranacak olsaydık ooooo..

asıl o markete gitmezsen öyle sanabilir.

boşver o sadece kendini bişey sanmış:)

En sinir olduğum erkek tipi..klava:
Kendi kendine gelin güvey olmuş..
Boşver canım ya garibim kendi çapında eğlensin..
kaydirigubbakcemile3

havaya gırmıs dana :mymeka::dilcikar:
bosver sen gıt ve sert soyle ne ıstıyceksen seker :smiley-cool:

canım gelip giderken sen ona baktıysan falan
o da kendini fasulyeden bir nimet saymıştır
sen farkında bile değilsn ama erkek milleti işte
niyetleri bozukk..
salla gitsin...

canım takma kafana sen herzamanki gibi alışverişini yap fazladan konuşma

Teşekkürler kızlar. Dediğiniz gibi umursamayacağım. Zavallılığına yorumlayacağım...:1closedeyes:

Ya ne erkekler var töbe töbee
Bende haftaya nişanlancam deseydin :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…