Yanimda olur musunuz?..

Az kaldi canim biraz daha disini sIk. Guzel gunler seni bekliyor bunu unutma.

arkadaşım eşinin seni dışarı çıkarmaması ve ailenle görüştürmemesi haricinde tavırları nasıl? yani seni hep bastırır vaziyette mi.seni sevdiğini her zaman söyler belli eder mi? üzrine titrer mi.yoksa sürekli emir verip,şöyle yapma,bunla konuşma,bunu giyme,makyaj yapma,perdeyi açma halinde mi? orada eşinin de tanıdığı türk aileler yok mu?varsa onların eşleriyle biraraya gelmenize onların sana ,senin onlara gitmene izin vermez mi acaba?sana para verir mi?ben çok üzüldüm haline eşine de çok kızdım inan ki.yani ailenle konuşunca ne olacak sen kafayı yiyince daha mı mutlu olacak yani anlamıyorum.internete girerken çok dikkatli ol.allah kolaylık versin canım.

cnm öncelikle söylemek istediğim;umarım çok çok yaknda herşey düzelir..
eğer çok kötü durumdaysan kaç gel ailenin yanına..üzerine kitleyip gitmiyor ya kapıyı??

belki eski eşine de böyle davrandığı için eşi terk etmiştir onu...Ben eski evliliğinin senin üzerinde bu kadar etkisi olacağını düşünmüyorum. Orada dil öğrenmeye çalış, netten falan çalışabilirsin. Yurt dışında kadına şiddete karşı önlemler çok sıkı, hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama arap ülkelerinden birinde değilsen bir telefonla onu içeriye attırıp sen de çok rahat ailenin yanına gelebilirsin. Neye cesaretin olduğuna karar ver, kararın hayatının dönüm noktası olacaktır. Param yok vs. diye düşünme, eğer gelişmiş bir ülkedeysen dil bilmesen bile onlar geldiğinde tercuman bulup senin ne dediğini anlarlar. Allah yardımcın olsun..

Onlarin haricinde cok degiskendir, onun her istedigi olmak zorunda , fikir yada dusuncemi soyledigimde sinirlenir krize girer.kendi istedigi insanlarla gorusmemi ister. zaten burda kimse yok ki oyle secim yapilicak kadar, bir kac aile var onlarla da her zaman gorusulemiyor, benim istedigim her zaman gorusmek de degil ama kendi on yargilarini benim ustumde kullanmamasi, akrabasi var onlarlada gorusmemi istemiyor , sorun yasamislar.bana para verir ama bi degeri yok bos bos versin haricayamadiktan sonra, ve hesabini sorar verdigi paranin yani hic vermemesi daha iyi. o bana cok cuzi bi miktar veriyor haftalik harclik ama ici gidiyor inanin, parasina cok duskundur.suan inan kafayi yicek durumdayim beni zerre kadar anlamiyor.o kadar pismanim ki hem ikinci evliligini yapmis biriyle evlenerek hemde ailemde cok uzaklara gelerek. ama cahil mi oluyor insan mantikli dusunemiyor mu .darmadaginim babamin evinde civil civildim nasil neseli ve mutluydum.yasama sevincim kalmadi aklimda o kadar cok acabalar var ki ve esimle konusamiyorum ben bunlari..internete girerken cok dikkat ediyorum zaten, cok saol canim allah razi olsun dua edin bana..

Bende oyle dusunuyorum, kiz benim gibi degilmis cekmemis birakmis. aileside yaninda olmustur..ben etkisi olduguna inaniyorum ona yapamadiklarini soz geciremediklerini bana yapmaya calisti. dil nasil ogreneyim ki onun icin okula gitmem gerek, evet evde calismaya calisiyorum ama inan kafam cok dolu pskolojim hic iyi degil burda kendimi veremeiyorum.yasamayan bilemez biliyor musun dil bilmemenin ne kadar zor oldugunu , suan o burda dil bilen durumda ben ona polis vs yapsam allah korusun yine olan bana olur o kadarina cesaret edemem .ben turkiyeye gideyim hayirlisiyla o zaman insallah allahim yolumu acar insallah. simdi hic ses cikarmiycam ona varsin hersey onun diledigi gibi olsun. hakkimda hayirlisi.

gampare en son nisan ayında giriş yapmışsın, çok sıkıntılı bir süreçten geçiyordun umarım şimdi iyisindir canım...

gampare en son nisan ayında giriş yapmışsın, çok sıkıntılı bir süreçten geçiyordun umarım şimdi iyisindir canım...

Oncelikleilgin icin cok tesekkur ederim canim beni merak etmene cok mutlu oldum..
Kusura bakmayin buraya yazmak nasib olmadi.
Ben cok iyiyim kizlar , evet cok zorlu donemlerden gectim Allahim hic kimselere yasatmasin.
Ama Rabbime sonsuz sukurler olsun esim duzelti suan cok mutluyuz , sabir ve dua cok onemli gercekten suan onu anliyorum,
Rabbimin ol deyipde olduramaycagi hic birsey yok inanin , ben kac defa gitmeyi goze aldim neler neler aklimdan gecti..
Ama rabbim bu gunleri nasib edecekmis . Sizlerini hakkini asla odeyemem yanimda oldunuz benim, sizlerinde ne skntisi varsa tez vakitte feraha kavusursunuz insallah..

canım çok mutlu oldum, sabır ve dua herşeyin başlangıcı... umarım eşin de eski korkularını atlatmıştır, allah mutluluğunuzu bozmasın. :)

canım seni merak ediyorduk. bir ara ayrıntıları anlat. Allah mutluluğunu bozmasın.

kizlar kusura bakmayin yine uzun sure giremedim,
esim zamanla gerceklerimi anladi desem cevremizde yeni dostuluklar edindik kadirsinas insanlarla onlarinda cok etkisi oldu..
ama sabir ve dua en buyuk destegimdi.. rabbimden baska kimsem yoktu.. sukurler olsun suan iyiyiz rabbim cumlemizin yardimcisi olsun yuvalarimiza huzrlar ihsan etsin..

Biraz daha sabredeyim diyorum , cunku ailemiz uzmek istemiyorum. Evet ailem benim bu durumumu bilse daha cok uzulur ama cok zor egrcekten

böyle devam edersen ailen dahada üzülebilir ailem üzülüür duymasınlar diye düşündüğünü eşine belli etme kullanır nasılolsa diyemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…