Insanin dogdugu buyudugu, dilini izini bildigi yerden gitmesi kadar zor birsey yokmus hemde cok zor..
Ailen yaninda degil, dil bilmiyorsun ki birsey oldugunda derdini anlatasin.
Bu durumda mutlu olabilir mi insan canim, herkes ayni seyleri yasiyor hele ki esinlede sorunun varsa anlayis yoksa..
Zor cok zor..
arkadaşım eşinin seni dışarı çıkarmaması ve ailenle görüştürmemesi haricinde tavırları nasıl? yani seni hep bastırır vaziyette mi.seni sevdiğini her zaman söyler belli eder mi? üzrine titrer mi.yoksa sürekli emir verip,şöyle yapma,bunla konuşma,bunu giyme,makyaj yapma,perdeyi açma halinde mi? orada eşinin de tanıdığı türk aileler yok mu?varsa onların eşleriyle biraraya gelmenize onların sana ,senin onlara gitmene izin vermez mi acaba?sana para verir mi?ben çok üzüldüm haline eşine de çok kızdım inan ki.yani ailenle konuşunca ne olacak sen kafayı yiyince daha mı mutlu olacak yani anlamıyorum.internete girerken çok dikkatli ol.allah kolaylık versin canım.
belki eski eşine de böyle davrandığı için eşi terk etmiştir onu...Ben eski evliliğinin senin üzerinde bu kadar etkisi olacağını düşünmüyorum. Orada dil öğrenmeye çalış, netten falan çalışabilirsin. Yurt dışında kadına şiddete karşı önlemler çok sıkı, hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama arap ülkelerinden birinde değilsen bir telefonla onu içeriye attırıp sen de çok rahat ailenin yanına gelebilirsin. Neye cesaretin olduğuna karar ver, kararın hayatının dönüm noktası olacaktır. Param yok vs. diye düşünme, eğer gelişmiş bir ülkedeysen dil bilmesen bile onlar geldiğinde tercuman bulup senin ne dediğini anlarlar. Allah yardımcın olsun..
gampare en son nisan ayında giriş yapmışsın, çok sıkıntılı bir süreçten geçiyordun umarım şimdi iyisindir canım...
Biraz daha sabredeyim diyorum , cunku ailemiz uzmek istemiyorum. Evet ailem benim bu durumumu bilse daha cok uzulur ama cok zor egrcekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?