canım seni eşinden soğutmak asla istemiyorum fakat eşinin durumunun normal olduğunu düşünmüyorum çünkü sen yurt dışındasın ve ailenle sadece telefon yada net aracılığıyla iletişim kurabilirsin bunu senden esirgemesi nekadar yanlış ve günah...hadi aynı şehirde aynı semtte hergün birbirinize gidiyo geliyo olsanız hani bi nebze olayı anlardım ama eşinin seni bu kadar hapsetmesini anlamış değilim..bende 21 yaşında 4 senelik evliyim 10 aylık bide kızım var şükürki böle problemlerimiz olmadı hiç...
ben eşinin durumunu eski evliliğine bağlıyorum...onu elinde tutamamış seni tutmaya çalışıyo olabilir...ama bunu nekadar kaldırabilirsin orası tartılır...seni yıpratmış anlaşılan bayaa..senin vücudunun bunu daha fazla kaldıramadığı yerde aileni devreye sokmalısın..hayat böle sürmez..senin bi ailen olduğunu bilmeli sana istediği gibi hükmedemiceğini bilmeli..rabbim yardımcın olsun canım
Arkadaşımla aynı fikirdeyim, ben de eski evliliğine bağlıyırum, gerçekleştiremedikleri, yapamadıkları belki pişmanlıkları sana bunları yapmasına neden oluyor ama ne hakla ya, çok üzüldüm sana, sırlarını anlatabildiğin kuzenin, teyzen ya da başka biriiyle paylaş tabi fırsat bulabilrisen danış, ailene sakın anlatma henzüzonlar bizden de çok üzülüyorlar uyku uyuyamazlar.. aileler ileriyi çok iyi görüyorlar biz kör oluyoruz kapılıyoruz başkalarına ama, benim babam da ne dediyse çıktı..
Allah yardımcın olsun..