Yanimda olur musunuz?..

daha önce yazdıklarını da okudum..öncelikle yabancı bir ülkeye gitmek büyük cesaret ben gidemezdim.birine gitsen gidemezsin yanında dostun yok akraban yok..

ve her ne kadar eşin bi nebze değişmiş de olsa kafanda en ufak bir soru işareti dahi olsa cocuk yapmaman..şidi boşanırsın peşini bırakır ama cocuk olursa hem on daha fazla katlanmak zorunda hissednilirsin kendini...allah yardımcın olsun

Canım daha 21 yaşında hayattan bezmişsin.
Anladığım kadarıyla,tek sorun aileni görememen değil.
Eğer eşini sevmiyorsan,hayatından memnun değilsen,çocuk olmadan kararını ver derim.
Yeniden başlamak için asla geç değil.

Cok haklisiniz..
Insallah izne gideyim onu bekliyorum o nasil olsa yine sorun cikaricak izindeyken o zaman akli basina gelir beni kaybedince..
Daha gitmeden yok annenlerde 2 gun kalicaksin yok 3 gun kalicaksin muhabbeti yapiyor..
Dua edin benim icin...

Kizlar o kadar yalnizim ki nolur yanimda olun hala izne gidemedim.
Duvarlar ustume ustume geliyor.
Bi konusun bisey deyinde beni rahatlatin.
Ben buraya geri donmek istemiyorum.
Hayata yeniden baslamam icin cok mu gec daha 21 yasimdayim, bosandiktan sonra hayat cok mu zor ?
iyiki burasi var..

Boşanmanın yaşı yok...
Sakin olmaya çalış canım.
Dua et Allah'a...
İzne gidince onunla dönmeyecek misin geriye?

Bosandiktan sonra hayat zor olmaz aksine cok daha guzel olur, hele senin icin...
Daha genceciksin be canim, yazik gunah sana, boyle bi "adamin" kahrini cekmeye deger mi.
Izine giderken ailene herseyi oldugu gibi anlat, onlar sana sahip cikarlar.
Korkma emi.
Allah yardimcin olsun tatlim.

boşandıktan sonra hayatın şu ankinden daha zor olamaz herhalde..
insan öylece "izne geldikten sonra dönme geri" diyemiyor, en azından bize düşmüyor ama 21 yaşındasın be arkadaş!
hayatın her evresinde bir şeylerle mücadele etmek zorunluluğumuz var, şu an önünde 2 seçenek var kalmak ya da gitmek.. 2 seçenek için de çaba gerek, fakat hangi seçeneğin çabana değeceğine sen karar ver!..
unutma ki ne olursa olsun sana kol kanat gerecek bir ailen, annen - baban var!

Donmek istemiyorum canim..
Esim degismez degismiyor hala ayni dusunceler icersinde..
Diyor ki biz turkiyede olsak da oyle her zaman ailenle gorusmezsin kusura bakma diyor,
Sen kim oluyorsun ya degil mi beni bu yasa kadar getiren insanlarla gorusmemi engelliyorsun.
Ama turkiyeye gidene kadar ona hic birsey soylemeyecegim yoksa goturmeyebilir.
Allah hakkimda hayirlisini nasib etsin insallah dua edin bana..

Allah razi olsun inanin suan gozyaslariyla yaziyorum ,
yanimda oldugunuz icin cok tesekkurler,
insallah hakkimda hayirli olani rabbim nasib etsin.
cok haklisin , cok sukur ki benim yanimda olucak cok degerli bir ailem var , iyiki onlar var..

Donmek istemiyorum canim..
Esim degismez degismiyor hala ayni dusunceler icersinde..
Diyor ki biz turkiyede olsak da oyle her zaman ailenle gorusmezsin kusura bakma diyor,
Sen kim oluyorsun ya degil mi beni bu yasa kadar getiren insanlarla gorusmemi engelliyorsun.
Ama turkiyeye gidene kadar ona hic birsey soylemeyecegim yoksa goturmeyebilir.
Allah hakkimda hayirlisini nasib etsin insallah dua edin bana..

Amin insallah canim.
Ona soylememekle en iyisini yapiyorsun.
Forumdan cikarken "cikis" yapmadan cikma, ne olur ne olmaz Allah korusun...
Ne zaman gidiyorsunuz izine?

Amin insallah canim.
Ona soylememekle en iyisini yapiyorsun.
Forumdan cikarken "cikis" yapmadan cikma, ne olur ne olmaz Allah korusun...
Ne zaman gidiyorsunuz izine?
Ona cok dikkat ediyorum canim, cikis yaptiktan sonra kapatiyorum cok haklisin, Allah korusun gormez insallah..
Belli degil resmi islemler var onu bekliyoruz. o suan benim bunlari dusundugumden haberdar degil. ben hic bisey yapamam saniyor.

Ona cok dikkat ediyorum canim, cikis yaptiktan sonra kapatiyorum cok haklisin, Allah korusun gormez insallah..
Belli degil resmi islemler var onu bekliyoruz. o suan benim bunlari dusundugumden haberdar degil. ben hic bisey yapamam saniyor.

Insallah tez zamanda donersin ailenin yanina.
Bosver oyle sansin, kendini cok akilli zannetsin.
Dualarim seninle. :16:

Aynen canim.
Ben Fransa'dayim. Burada Turkiye'den gelin gelenler hic biri mutlu degil. Hemde hic... :50:

Insanin dogdugu buyudugu, dilini izini bildigi yerden gitmesi kadar zor birsey yokmus hemde cok zor..
Ailen yaninda degil, dil bilmiyorsun ki birsey oldugunda derdini anlatasin.
Bu durumda mutlu olabilir mi insan canim, herkes ayni seyleri yasiyor hele ki esinlede sorunun varsa anlayis yoksa..
Zor cok zor..:(

Allah yardımcın olsun canım izne Türkiye'ye gelince ailene sıkı sıkı sarıl ve bırakma. Yoksa durum çok geçmeden "Kızım olmadan asla" filmine döneceğe benziyor.

Dualarımız sennle.

Allah yardımcın olsun canım izne Türkiye'ye gelince ailene sıkı sıkı sarıl ve bırakma. Yoksa durum çok geçmeden "Kızım olmadan asla" filmine döneceğe benziyor.

Dualarımız sennle.

Amin insallah allah razi olsun..
Cok sukur iyiki ailem var..Allah onlardan ayirmasin insallah..

Back