Yanimda olur musunuz?..

Sen kurtulmak istiyor musun önce ona karar ver herkes ayrıl diyor sen hala harekete gecmiyorsun yapacağın basit ara polisi beni zorla evde tutuyor diye sonrası özgürlük...care çok ama senin harekete geçmen lazım yazık ediyosun kendine... Ailenden gizlemek niye? Zaten hiç anlamıyorum onları uzmemek için lafını...

Hayirli gunler kizlar..
Dun herseyi aileme anlattim yikildilar resmen konduramadilar.. bana cok kizdilar bunca zamandir neden soylemedim diye...
Sen mutsuz olasin diye mi evlenip gittin dedi babam hem agladim hem konustum nasil rahatladim kizlar anlatamam..
Ben siz uzulmeyesiniz diye anlatmadim dedim . Asil sen mutsuzken biz uzuluruz dediler..
Ve babam dedi ki otur tekrar konus bu boyle gitmeyecek ben devam edemicem babama soylicem artik herseyi de..
Baktin hala ayni bir saniye bile bekletmem seni orda gelir alirim dedi. Canim babam ben agladikca nasil uzuldu gorseniz ..
Iyiki varsiniz kizlar siz olmasaniz ben cesaret edemezdim..
Allah sizlerden razi olsun.

Son düzenleme:
inan bana en doğrusunu yapmışsın.üzerinden büyük bir yük kalkmıştır.sonuçta boşanıp boşanmayacağına sen karar vereceksin ama ailenin arkanda olması hem sana güven verecek ,hemde eşin olacak herifi biraz korkutacaktır.allah yardımcın olsun canım.

İste budur canım en güzelini yapmışsın ailenin arkanda olması kadar güzel birsey var mı kendini güçlü hisset ve dik dur esine de tavrını koy canım Allah gönlüne göre versin mutlu ol ins

Cok sagolun kizlar Allah sizlerden razi olsun ...
Insallah bazi seylerin farkinda olur da beni kaybetmez..

Hasta o adam.
Böyle ömür geçer mi ? Kalk git evine . Kimse alamaz seni annenin babanın yanından.
Sıkıysa gelsin derdini ailene anlatsın . :20:
Kurtar kendini.
Allah yardımcın olsun .

Hayirli gunler kizlar..
Dun herseyi aileme anlattim yikildilar resmen konduramadilar.. bana cok kizdilar bunca zamandir neden soylemedim diye...
Sen mutsuz olasin diye mi evlenip gittin dedi babam hem agladim hem konustum nasil rahatladim kizlar anlatamam..
Ben siz uzulmeyesiniz diye anlatmadim dedim . Asil sen mutsuzken biz uzuluruz dediler..
Ve babam dedi ki otur tekrar konus bu boyle gitmeyecek ben devam edemicem babama soylicem artik herseyi de..
Baktin hala ayni bir saniye bile bekletmem seni orda gelir alirim dedi. Canim babam ben agladikca nasil uzuldu gorseniz ..
Iyiki varsiniz kizlar siz olmasaniz ben cesaret edemezdim..
Allah sizlerden razi olsun.
canım esın sana zarr wermesın bıde dıkkat et dısarda falanmı soylesen

ilk evliliği aile sorunları yüzünden bozulmuş olabilir. yada başka birilerinin dolduruşuna gelmiştir eski eşi.
seni de ailenin yada arkadaşlarının yani dışardaki insanların doldurup ona karşı soğutmasından falan mı korkuyor acaba.
nedenini bilemiyorum ama bir sebepten güven sorunu var.
tahminimce zaman içinde sana ve ona olan sevgine bağlılığına inandıkça aşılacak bir durum bu.
bu güveni ona verecek olan sensin. sen sıkılıp üzüldükçe ondan kurtulmak istediğini düşünüp daha da baskı yapacaktır.

canım esın sana zarr wermesın bıde dıkkat et dısarda falanmı soylesen

Bilmiyorum ki kestiremiyorum bisey yapar mi annem de oyle dedi sakin gece konusma dedi..
Pasaportumu filan saklarsa filan yapamaz sanmiyorum ama ..
Bu bi kac gundur cok iyi davraniyor bana simdi bisey soylersem ben huzur bozdum olucam bekliyorum suan..

Bilmiyorum ki kestiremiyorum bisey yapar mi annem de oyle dedi sakin gece konusma dedi..
Pasaportumu filan saklarsa filan yapamaz sanmiyorum ama ..
Bu bi kac gundur cok iyi davraniyor bana simdi bisey soylersem ben huzur bozdum olucam bekliyorum suan..

Canım öncelikle en doğru olan şeyi yapmışsın. Çok sevindim senin adına ama bence de sana iyi davranırken sakın açma konuyu sana yine aynı şekilde davranacağı zamanı bekle öyle açıl tekrardan çok mutlu oldum artık üzülmemene :)

Konustum kizlar esimle anlattim yine her zaman ki gibi ...
Ama yine ayni seyler ben boyleyim diyor ve dedi ki benim icimde bisey var o yuzden boyle dedi o yuzden boyle ailemle gorusmeme karsi cikiyor mus..
Benim ailem mi bisey yapti dedim hayir dedi .. Soylemedi ne oldugunu..
Babama anlattim baba boyle boyle yine denedim dedim ve babam karar degistirmis nasil mutlu olmustum guclenmistim bilseniz babam yanimda oldugu icin..
Dedi ki babam kizim oyle yap gorusme bizimle dedi geldiginde o 3 gun mu diyor sen 2 gun kal o zaman dedi baba dedim be ne yapicam o zaman dedim sizi ozluyorum dedim ...
Oda oyle yetismis dedi zamanla anlicak dedi belki 2 yil belki 3 yil belki daha fazla dedi ..
Evet simdi gitsem yine babam bana kapisini acar ama :( simdi boyle soyledi iyi dusunmek gerek dedi bosandiktan sonrasinida dusunmek gerek dedi ...
Annem benimle cok agladi kizlar o burdan gitmemi istiyor ..Okadar caresiz kaldim ki anlatamam size nolur bi yol gosterin ne yapayim ben..
Ah bi gidebilsem tturkiyeye ..Birde babamla esimin babasi ayni yerde hatta ayni odada calsiyorlar..
Dua edin kizlar nolur dua edin ..

merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. Evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..o ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..ailemle gorusmeme izin vermiyor.haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..cok korkuyorum kizlar..benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin allah rizasi icin..ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize sıkı sıkı sarilin kokularini icinize cekin...

allah yardımcınız olsun inanın ağlamamk için kendimi zor tuttum eşinizide allah islah etsin onunla konuşmayı deneyin bakın bir dua vardır eşiniz girmeden okuyup yüzüne ne söyleyecekseniz öyle söyleyin çok faydasını gördüğünü söyleyen arkadaşlarım oldu sanırım nas ve felaktı allah yardımcınız olsun diyecek kelime bulamıyorum artık

canım ALLAH bol sabır eşinin ailenden uzakta olarak yaşadığını bildiği halde seni sıkboğaz etmesi çok üzücü Rabbim yardımcın olsun ama bol sabrın olsunnn inşallah kocana ALLAH ıslah etsin çok zordur eminim inşşşş düzene girer ve rahat bir nefes alırsın :29::29::54:

allahım yardım etsin arkadaşım zorr çok zor durumun...sadece ekmek almak için dışarı çıkmak ne demek çok iyi bilirim.bende bekarken bu durumu yaşadım özel günlerimde pedimi bile kardeşime aldırırdım.öyle bunalıyor ki insan intiharı bile bir çıkış yolu olarak görüyor..allahıma bin şüğkür ewlendimde o illet aileden kurtuldum koca ewinde rhaatım yerinde.akşamdan yarın için planımı yaparım eşime sadece bugün bunu bunu yapıcam derim.hatta kredi kartınıda isterim hatta artık o kartını bırakmaktan sıkıldıda bi yedek çıkarttırdı bana..şimdi seni düşünüyorum da allah yardım etsin güç sabır wersin.diğer arkadaşlarımnda dediği gibi eski eşine kuramadığı baskıyı sana kuruyor.oysa tam tersi olmalı;bu benm ikinci şansım deyip sana daha esnek dawranmalı.ailenle dahi görüştürmeyen bir eş...kişisel olarak problemli bi yapıya sahip herhalde;yada çok güzel çok alımlısındır o yüzden sana güwenmyip dışarı çıkarmıyor olabilir...çözüm eşinin elinden tutup bir psikiyatri danışmanına gitmek olabilir...senin için dua edicem :14: :14: :14:

Merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim Turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.Yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.Nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..O ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..Ailemle gorusmeme izin vermiyor.Haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.Sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.Ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..Cok korkuyorum kizlar..Benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..Bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..Tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin Allah rizasi icin..Ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize SIKI SIKI sarilin kokularini icinize cekin...

canım benim yaa kıyamam nasıl duygulandım:43:ailen biliyo mu görüştürmek istemediğini ya da bunaldığını eşinin nasıl biri olduğunu
bi de çocuk falan var mı canım

hakikaten çok üzüldüm bizim bi komşumuzun kızı var o da Belçikaya gelin gitti küçük yaşta evlendi o da çok zor durumda yılda bir Türkiye ye geliyo, sinirlerinin bozulmasından dolayı durduk yere gülüyo mahvolmuş iki çocukta var ailesi destek olsa hemen boşanacak ama nerdeeee bence siz vakit kaybetmeyin karışmak gibi olmasında aileniz destek çıkıyosa boşanın yazık etmeyin kendinize ve sizi sevenlere dualarım sizlerle inşallah

inan durumuna çok üzüldüm biraz toparlan güçlü ol... kendi kendine bir uğraş bul hiç olmadı el işi yap bulmaca falan çöz...
bu adam düzelmeden de sakın ama sakın çocuk yapma sakın.....
gözlerim doldu canım benim inan hayatta ne sorunlar var benim konumu okursan anlarsın... senin için du aedicem Allah yar ve yardımcın olsun

Merhabalar ..
Oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin..
Yaklasik 6 ay once yazmistim.O gunden bu gune yazmaya gucum yetmedi sanki siteye giris yaptim ama yazamadim.
Esimle hala evliyim, ailemle gorusmemi haftada 2 kez izin verirken, 4 de cikardi ne buyuk gelisme degil mi !
Disari cikabiliyorum artik mutlaka soyluyorum ona hani haberi oluyor, ama eskisi kadar skmiyor beni.
Ama bunla olmus olsada esim hala degismedi bilyorum hala o ayni.Suan ben ailem konusunu acmadigim icin sorunumuz yok.
Ve ben ailemle her gun gorustugumu hala soylemedim, soyleyememde.
Esim cocuk istiyor ama ben asla istemiyorum, cunku ben guvenmiyorum ona ..
Icimde biseyler kopuk kizlar size nasil anlatsam evlilige dair inancimi yitirdim, mutlu olamiyorum evet disardaki insanlar mutluyum saniyor ama ben mutlu degilim..
Esimin bana yaptiklari aklimdan cikmiyor , eski esinden dolayi ona yapamadigi herseyi bana yapmasini kendime yediremiyorum.Suan ki ruh halimi anlatmam inanin imkansiz.
Pismanlik, gec kalmislik daha neler ...Kendimi hic 21 yasinda gibi hissetmiyorum..Yasitlarrimi gorseniz hepsi ailesinin yaninda bir duzun icinde..
Ama ben herseyimi birakipp buralara geldim hic birseyini bilmedigim bir ulkeye ve kim ugruna bana hayatimin en buyuk hatasini yaptigima inandigim esimin ugruna..
Size yazinca bir nebze olsun rahatliyorum kusura bakmayin duzgun cumleler kuramamis olabilirim ama ben bu durumdayim bilin istedim..
Bazen diyorum ki bosansam, kendi hayatima devam etsem , ama suan esim icin hic problem yok ki..Ailem de gitsem hayir demez ama onlarda suan bosanmami onaylamaz sanirim..
Bi basimayim Allahimdan baska kimsem yok, siz olsaniz ne yapardiniz.. bana yardim edin bu pismanliktan nasil kurtulabilirim...

Back