canım esın sana zarr wermesın bıde dıkkat et dısarda falanmı soylesenHayirli gunler kizlar..
Dun herseyi aileme anlattim yikildilar resmen konduramadilar.. bana cok kizdilar bunca zamandir neden soylemedim diye...
Sen mutsuz olasin diye mi evlenip gittin dedi babam hem agladim hem konustum nasil rahatladim kizlar anlatamam..
Ben siz uzulmeyesiniz diye anlatmadim dedim . Asil sen mutsuzken biz uzuluruz dediler..
Ve babam dedi ki otur tekrar konus bu boyle gitmeyecek ben devam edemicem babama soylicem artik herseyi de..
Baktin hala ayni bir saniye bile bekletmem seni orda gelir alirim dedi. Canim babam ben agladikca nasil uzuldu gorseniz ..
Iyiki varsiniz kizlar siz olmasaniz ben cesaret edemezdim..
Allah sizlerden razi olsun.
canım esın sana zarr wermesın bıde dıkkat et dısarda falanmı soylesen
Bilmiyorum ki kestiremiyorum bisey yapar mi annem de oyle dedi sakin gece konusma dedi..
Pasaportumu filan saklarsa filan yapamaz sanmiyorum ama ..
Bu bi kac gundur cok iyi davraniyor bana simdi bisey soylersem ben huzur bozdum olucam bekliyorum suan..
merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. Evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..o ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..ailemle gorusmeme izin vermiyor.haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..cok korkuyorum kizlar..benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin allah rizasi icin..ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize sıkı sıkı sarilin kokularini icinize cekin...
Merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim Turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.Yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.Nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..O ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..Ailemle gorusmeme izin vermiyor.Haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.Sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.Ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..Cok korkuyorum kizlar..Benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..Bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..Tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin Allah rizasi icin..Ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize SIKI SIKI sarilin kokularini icinize cekin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?