canım seni eşinden soğutmak asla istemiyorum fakat eşinin durumunun normal olduğunu düşünmüyorum çünkü sen yurt dışındasın ve ailenle sadece telefon yada net aracılığıyla iletişim kurabilirsin bunu senden esirgemesi nekadar yanlış ve günah...hadi aynı şehirde aynı semtte hergün birbirinize gidiyo geliyo olsanız hani bi nebze olayı anlardım ama eşinin seni bu kadar hapsetmesini anlamış değilim..bende 21 yaşında 4 senelik evliyim 10 aylık bide kızım var şükürki böle problemlerimiz olmadı hiç...
ben eşinin durumunu eski evliliğine bağlıyorum...onu elinde tutamamış seni tutmaya çalışıyo olabilir...ama bunu nekadar kaldırabilirsin orası tartılır...seni yıpratmış anlaşılan bayaa..senin vücudunun bunu daha fazla kaldıramadığı yerde aileni devreye sokmalısın..hayat böle sürmez..senin bi ailen olduğunu bilmeli sana istediği gibi hükmedemiceğini bilmeli..rabbim yardımcın olsun canım
oturum bole dewam edemm de dıcem gozunu korkut dıcem ama o zamnda kesın sıddet kullanır
ayrılda demk ıstemıorm sewıomusn pekı
Internetten gorusuyorum o yuzden anlayamaz insallah ..
Guya ailemle gorusursem evliligime karisirlarmis.Cunku diger evliliginde karismislar bendede oyle olucak saniyor.Bilmiyor canim aldatip aldatmadigini.[/QUOTE
Oradan anlayacağını sanmıyorum ama bu diğer evliliğinin acısını senden çıkarıyor.Kendini lütfen ezdirme seninde kuralların olsun.Bunları tatlı dille anlat , hala anlamıyorsada kararlı bir şekilde karşısına geç konuş, bu şekilde ona katlanamayacağını anlat ingilizce için bir kursa gitmene gerek yokmu bilmiyorum belkide biliyorsundur da keşke öyle kurslara katılmana izin verse..Bir de ömür boyu böyle çekemezsin o gözünün içine bakan ailen bunları yaşadığını bilse ne kadar çok üzülür.Canına yazık değilmi senin sinirden,sıkıntıdan hastalık sahibi oldum ben bir sürü rahatsızlığım var kim üzülüyor annem ve babam diyoruz ya boşansak ailem çok üzülür inan böyle çektiğimizi görünce heran kızımız ne halde diye üzülüyorlar.Boşanmamız onlar için o zaman mutluluk oluyor.Dilerim ki düzelir, mutlu olursun ama sen şuan mutsuz olduğunu ona belirt ki anlasın.Demesinki ben ne yaparsam yapayım bu kız beni ömür boyu çekecek.
onsuz daha mutlu olurum dıyosan ıyıce dusunInan bu yasadiklarim dan sonra sevginin ne oldugunu unuttum sevgi emek , sevgi fedakarlik , sevgi anlayis..
Bunlar olmadigindan sevgide olmuyor.
Arkadaşımla aynı fikirdeyim, ben de eski evliliğine bağlıyırum, gerçekleştiremedikleri, yapamadıkları belki pişmanlıkları sana bunları yapmasına neden oluyor ama ne hakla ya, çok üzüldüm sana, sırlarını anlatabildiğin kuzenin, teyzen ya da başka biriiyle paylaş tabi fırsat bulabilrisen danış, ailene sakın anlatma henzüzonlar bizden de çok üzülüyorlar uyku uyuyamazlar.. aileler ileriyi çok iyi görüyorlar biz kör oluyoruz kapılıyoruz başkalarına ama, benim babam da ne dediyse çıktı..
Allah yardımcın olsun..
Merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim Turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.Yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.Nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..O ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..Ailemle gorusmeme izin vermiyor.Haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.Sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.Ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..Cok korkuyorum kizlar..Benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..Bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..Tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin Allah rizasi icin..Ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize SIKI SIKI sarilin kokularini icinize cekin...
canım seni eşinden soğutmak asla istemiyorum fakat eşinin durumunun normal olduğunu düşünmüyorum çünkü sen yurt dışındasın ve ailenle sadece telefon yada net aracılığıyla iletişim kurabilirsin bunu senden esirgemesi nekadar yanlış ve günah...hadi aynı şehirde aynı semtte hergün birbirinize gidiyo geliyo olsanız hani bi nebze olayı anlardım ama eşinin seni bu kadar hapsetmesini anlamış değilim..bende 21 yaşında 4 senelik evliyim 10 aylık bide kızım var şükürki böle problemlerimiz olmadı hiç...
ben eşinin durumunu eski evliliğine bağlıyorum...onu elinde tutamamış seni tutmaya çalışıyo olabilir...ama bunu nekadar kaldırabilirsin orası tartılır...seni yıpratmış anlaşılan bayaa..senin vücudunun bunu daha fazla kaldıramadığı yerde aileni devreye sokmalısın..hayat böle sürmez..senin bi ailen olduğunu bilmeli sana istediği gibi hükmedemiceğini bilmeli..rabbim yardımcın olsun canım
Cok tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin ..
Inanin buraya yazmak sizlerin yorumlarinizi okumak bana cok iyi geldi allah sizlerden razi olsun..
Nerdeyse soylediklerinizin hepsini yaptim ama esimin on yargilari beni bu hale getiriyor kendi korkulari var yasadiklarindan oturu..
Siz boyle yazdiniz ya hani yalniz olmadigimi hissettim cok sukur Rabbim var ama sizlerinde benimle derdimi paylasmaniz beni rahatlatti..
Dualarinizi benden eksik etmeyin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?