Yanimda olur musunuz?..

gampare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
104
0
46
Diğer
Merhabalar kizlar..
Ben ilk defa yaziyorum cunku gercekten cok bunaldim anlatip paylasabilecegim kimsem yok..
Yaklasik 1.5 yillik bir evliyim Turkiyeden yurt disina gelin geldim esimin aileside turkiyede benim ailemde ..
Yasim 21 esimde 25 yasinda onun 2. evlililigi.. Aklimin ucuna gelmezdi o yasta boyle biriyle evlenecegim ama kadermis kizlar ..
Hani insanin agzi dili baglaniyor deniliyor ya ayni oyle oldu benim de.. Babam bu kadar uzaga gitmemi istemedi gitme kizim dedi disine tas degse ulasmak isterim, oraya ulasamam demisti canim babam ama ben dinlemedim babami .. Kendimi cok guclu gordum sanirim .. Esim cok sinirli birisi gozu hic birseyi gormuyor.Yalniz basima yada ondan izinsiz asla disari adim atamam.Nereye gidilecekse onunla beraber zaten kimse yok ki burda dort duvar arasinda zindanda gibi hissediyor insan kendini..O ise gidiyor 8 saat evde olmuyor beni hic anlamiyor sklabilecegimi benimde sorunlarim olabilecegini anlamiyor..Ailemle gorusmeme izin vermiyor.Haftada kez izin var oda onun istedigi gunlerde suan cok doluyum kizlar o cumleden o cumeye atliyorum gibi oluyor ama sinirlerim cok bozuk psikolojim bozuldu.Sabretmek istiyorum aileme belli etmemeye calsiiyorum ama dayanamiyorum.Ailemi nasil ozluyorum bilseniz ve suan ondan gizli hergun ailemle gorusuyorum cunku dayanamiyorum eger ogrenirse cok kotu yapar beni.. Sinirlendigi zaman dovmekle tehdit ediyor beni ..Cok korkuyorum kizlar..Benim ailem beni gozum icine bakarak buyuttu bi dedigim iki edilmedi bunlari yasadikca nasil pisman oluyorum bilseniz..Bana yardim edin nolur ben ne yapayim yanimda olmaniza o kadar cok ihtiyacim var ki ..Tekrar kusruma bakmayin cok daginik anlattim ama inan cumlelerimi birlestirip anlaticak gucum yok ..
Dualarinizi benden eksik etmeyin Allah rizasi icin..Ve aileniz yaninizdaysa annenize babanniza kardesinize SIKI SIKI sarilin kokularini icinize cekin...

of kıyamam sana melegım.
nıye bı alısverıse falan cıksan kızarmı
aılene tel edemıomusn nıye boyle yapıo hıc konustunmu

of kıyamam sana melegım.
nıye bı alısverıse falan cıksan kızarmı
aılene tel edemıomusn nıye boyle yapıo hıc konustunmu

Cok zorda kaldigim zaman ekmek almaya cikartiyor canim o kadar..
Ondan izinsiz kimseyi arayamiyorum canim..
Konusmaz olur muyum ben boyleyim diyor.Ilk evliliginde yapamadigi herseyi benim ustumde yapiyor kotu bi evlilik gecirmis.
Beni ezmeye calsiyor.

canım seni eşinden soğutmak asla istemiyorum fakat eşinin durumunun normal olduğunu düşünmüyorum çünkü sen yurt dışındasın ve ailenle sadece telefon yada net aracılığıyla iletişim kurabilirsin bunu senden esirgemesi nekadar yanlış ve günah...hadi aynı şehirde aynı semtte hergün birbirinize gidiyo geliyo olsanız hani bi nebze olayı anlardım ama eşinin seni bu kadar hapsetmesini anlamış değilim..bende 21 yaşında 4 senelik evliyim 10 aylık bide kızım var şükürki böle problemlerimiz olmadı hiç...
ben eşinin durumunu eski evliliğine bağlıyorum...onu elinde tutamamış seni tutmaya çalışıyo olabilir...ama bunu nekadar kaldırabilirsin orası tartılır...seni yıpratmış anlaşılan bayaa..senin vücudunun bunu daha fazla kaldıramadığı yerde aileni devreye sokmalısın..hayat böle sürmez..senin bi ailen olduğunu bilmeli sana istediği gibi hükmedemiceğini bilmeli..rabbim yardımcın olsun canım

Son düzenleme:

senı kıskandıgı ıcınmı ne yasamıs ılk ewlılıgınde,
cok soru soruyorm ewet ama anlamaya calısıyorum psıkolojısını
hemen ayrılmak kolay ama onemlı olan dewm edebılmek. o yuzden belkı bı cozum vardır dıye souyorm

Biraz daha sabredeyim diyorum , cunku ailemiz uzmek istemiyorum. Evet ailem benim bu durumumu bilse daha cok uzulur ama cok zor egrcekten

aılene durumu anlatırsan üzülmezler...ayrılıklarda ıllk başlarda aıleler böyle yapar, sonra alısırlar...aslında bişi daha var... madem senınkı böyle bi insan o zaman ayrılmak ıstesen kim bilir napar sana allah korusun

Suan bunu yazdin ya hani sanki yanimda oldun da bana sarildin gibi oldu inan gozyaslariyla okuyorum. allah razi olsun..
Evet ilk evliligginde yapamadiklarini bana yapiyor.Biraz daha sabredeyim olmadi durmam giderim zaten cunku o kadar zor ki kimsemin olmamasi bilmedigin bi ulke. dilini bilmeyen insanlar..
Allahim sizlere yasatmasin insallah yavruna da hayirli omurler versin cok sagol.

Esin ilk esiyle ne yasadiysa, acisini farkinda olmadan senden cikariyor.
Tamamen ona bagli olman onun isine geliyor haliyle.
Neredesin suan?

Ilk evliligini cok kucuk yasata yapmis canim bu sefer benim tam tersim kiz tarafi onu yurt disina cikarmis.
Ve kiz hic sozunu dinlememis tabi dinlemez onada boyle seyler yaptiysa. sanirim hukum surdurmek istemis kizda izin vermemis . suan onda yapamadiklarini bana yapmaya calisiyor.

olurmu canım öle şey ne yapabilir ki eşi...yeterki o kararlı olsun
ayrıca ailen senin bunları çekmene daha çok üzülürler emin ol buna...
seni kurtarmalarına sevinirler bile böle bi hayattan kimseyi üzmemek için kendini neden heba edesinki

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım ailelerimiz sanki biliyorlar ne olacağını ama biz burnumuzun dikine gidiyoruz.Bende çok problemler yaşadım anlayabiliyorum kendini ezdirme neden ailenle görüşmene kızıyor?fatura geldiğinde anlayacak sonuçta sürekli görüştüğünü ona ailenin en hassas noktan olduğunu onlarla görüşmene karışamayacağını anlat eşinin ilk eşi onu aldatmış falan mı ki dışarı çıkmana falan bu kadar karışıyor?

kocası hasta ama ...herşey yapabılır...ben sadece gerçekçi oluyorum hepsı bu

Internetten gorusuyorum o yuzden anlayamaz insallah ..
Guya ailemle gorusursem evliligime karisirlarmis.Cunku diger evliliginde karismislar bendede oyle olucak saniyor.Bilmiyor canim aldatip aldatmadigini.

Hmm, hollandada olsaydin arkadasimla beraber manevi anlamda daha cok destek olabilirdik.
Hayirlisi olsun. Allah sabir versin. EN azindan yaz tatiline kadar disini s,k ve orda ailenin nabzini yokla.
Ona gore karar verirsin.

ona cok ılgı goster bakalım cok sew bı sure hıc tartısma
sonra konuyu yavas yavas ac
ben cok sıkılıorm en azından haftada bır bı yere gtsemm sanada haber versem de
aılemede ewle ılgılı bısı anlatmam sadce bı napıyosunuz nasılsınız dıyım de
suyuna gıt boyle

Emin ol bunlarin hepsini yaptim.. Ama yine ayni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…