Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sevisme sesleri bi beni mi rahatsız etmiyor ya? Bunu şikayet sebebi haline getirmek bana saçma geliyor. Zaten sizin uyanık olduğunuz saatlerde sevisiyorlarmis. Kadının sevisirken çıkardığı sesin tuhaflıgini belirtmişsiniz mesela, ne fark eder normal ses çıkarsa ses sestir sonuçta değil mi? Hani gece uykularınızdan uyandırır, ya da uyutmayacak bir gürültü olur anlarım ama bu tip seslerden şikayetçi olunan konularda fark ettiğim şey genelde sesin sevisme sesi olması. Yani o saatte çocuk koştursa sorun değilmiş de kadının inlemesi sorunmus gibi. Bizim yan daireden de geliyordu böyle gece 3te falan ben gülüp geçiyordum arkamı dönüp uyuyordum. Sabah komşuyu balkonda görünce de normal günaydınimi merhabami eksik etmiyordum. Ayrıca bekar olsa söyle olur evli olsa böyle olur gibi yorumlamanizi da gereksiz buldum.

Bana sorarsanız tek suçlu müteahhitler. Son dönemde yapılan tüm binalarda bırakın bağırmayı nefes alsanız öksürseniz tuvalet musluğunu açsanız ses gidiyor.

İnsanın en mahrem ve en rahat alanı evidir Evinde de sürekli aman ses gitti mi diye yaşamak zor iş. Ve en önemlisi bir süre sonra normalleşiyor herşey. Müteahhitler biraz paraya kıyıp ses yalıtımına önem verse bu sorunu yaşamazsınız. Ama yapacak bişey yok

Konu sahibine gereksiz yüklenilmiş. Evli ya da sevgili farketmez isteyen istediğini sessiz bir şekilde yapabilir. Çok anırmak istiyorsa haftada bir otele gitsinler. Dikkat edilmesi gereken bir konu. Ben de 5 yıl evli kaldım ve gayet aktif bi cinsel hayatımız vardı ama bunu bizden başka bilen olmadı. Orgazm olmak demek anırmak değil bence, konu sahibine katılıyorum kesinlikle fake ses o kadarı.
Çözüme gelince önce uyaracaksın dinlemezse yöneticiye söyleyeceksin. Ya da her ses duyduğunda duvara vuracaksın.

Katılıyorum 👏👏👏

Selamlar hanımlar, dert midir tartışılır ne zamandır aşırı canımı sıkan bir konu var.

Yaklaşık 3-4 ay önce çok beğenerek taşındığımız bir eve geçtik. Fakat duvarlar mı çok incedir ya da başka birşeyden mi bilmiyorum aşırı ses geçiriyor, konuşsak duyuluyor zaten o derece.

Bizim Yan dairemizde bir çift oturuyor, bina yeni bir bina muhtemelen bizden de birkaç ay önce burdalardı da neyse.. onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten bütün apartmana, çekinirlerdi diye tahmin ediyorum o yuzden... sonuçta kimse eşinin özel seslerinin duyulmasını istemez bence, ben öyle düşünüyorum.

Gelelim konuma; taşındığımızdan beri en başlarda bir iki kere yandaki kadının inleme sesleri geldi, özellikle banyodan çok duyuluyor biz de banyodaydık gülüştük hatta ilk başta.. sonra bunlar daha da fazlalaştı, bazen sabah akşam olmaya başladı. Ve normal bir inleme sesi de değil, inanın aşırı rahatsız edici neredeyse eziyet çekiyor gibi bazen bağırma derecesine geliyor bu. Ve şimdi takdir edersiniz ki Ramazan da geldi ayıp denen birşey var,ve sokağa çıkma yasağı da var bütün gün bu ses evde. Tv izlediğmzde bazen tv sesini bile bastırabiliyor. Son ses müzik açıyoruz duymamak için evdeyken müzik de bi yere kadar. Belki dedim ramazan gelince ayıptır keser sesini ama yok yani onu da dinlemiyorlar şaka gibi☺ birkaç kere sertçe duvara vurdum sustu ama birkaç gün sonra gene aynı tas aynı hamam devam... Anlayacağınız durumdan aşırı rahatsızız. Yöneticiye söyleyip söylememe arasında gidip geliyorum evimi de çok seviyorum ve daha birkaç ay oldu taşınalı , duyma kapat kulaklarını diyeceksiniz belki ama müzisyenim müzisyen kulağı da en hassas sesi bile duyuyor ki tv yi bastırabiliyor bazen diyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Kaç kere açıldı böyle konular. Ben inanmakta zorlanıyorum birisinin ilişki esnasında yan dairedeki tv nin sesini bastıracak kadar ses çıkardığına.

Mecburmusunuz milletin sevişme sesini duymaya. Ya evinizde bi de çocuk olsaydı .. Ne ayıp ne hayasiz birsey. Her seferinde vurun duvara. Ya da o an ses halinde kapıyı çalın aşağı çok ses geliyo iyimisiniz deyin. Her seferinde çıkın rahatsız edin bi müddet sonra anlarlar inşallah.

Kaç kere açıldı böyle konular. Ben inanmakta zorlanıyorum birisinin ilişki esnasında yan dairedeki tv nin sesini bastıracak kadar ses çıkardığına.

Bazı binaların böyle sıkıntısı olabiliyor. Ben bekarken yasadiģim evde üst kattan hapsirsalar tiksirsalar duyuyorduk. Hatta ilginç şekilde mutfakta yemek yerken ne konuşsalar bizdeymis gibiydiler ki yüksek sesle bağıran kişiler değildiler .

Konu sahibi banlanmış. Ama gerçekten bastırıyor. Üst kat komşumuzdan biliyorum neyseki çocukları oldu da ses artık gelmiyor daha dikkatliler sanırım uyanmasın diye. Ben bazen ilk ses duyulmaya başladığında ağlıyor yazık derdim düşünün. :KK70:
Gerçekten rahatsız edici bir ses. Sürekli sürekli aynı ses sinir bozucu oluyor

İnan bana haline şükret demek zorundayım
Üst kat komşuma nazar değdi, taşındıklarında sadece ebeveyn banyosundan sevişme sesi duyuyorduk, gülüp geçiyorduk şu an üzerimde tepinen iki azman var, yemin ederim çocuk değil azmanlar, aşağıya gelen sesleri kaydedip annelerine gönderdim umurları değil. 24 saat sevişme sesine razıyım o raddedeyim, çözüm yok maalesef taşınsınlar diye dua ediyorum
Bizim üst katımıza yaklaşık 2 Hafta önce yeni bir aile taşındı ve yaşları birbirine yakın en az 3-4 çocuğu var. Eve girip çıkarken bile apartmanı inlettikleri için bir şey mi oldu diye kapı deliğinden bakarken saydım emin değilim 4 ten fazla da olabilir. Ve salonda oturup oturma odasını da çocuk odası yaptılar muhtemelen yani tam bizim üstümüzde durmadan tepinen bağıran ve hiç anne/babası tarafından uyarılmayan çocuklar var. Sanırım ben de ara ara sevişme sesi duymaya razı olurdum kıyaslayınca 😂

Bazı binaların böyle sıkıntısı olabiliyor. Ben bekarken yasadiģim evde üst kattan hapsirsalar tiksirsalar duyuyorduk. Hatta ilginç şekilde mutfakta yemek yerken ne konuşsalar bizdeymis gibiydiler ki yüksek sesle bağıran kişiler değildiler .
Konu sahibi banlanmış. Ama gerçekten bastırıyor. Üst kat komşumuzdan biliyorum neyseki çocukları oldu da ses artık gelmiyor daha dikkatliler sanırım uyanmasın diye. Ben bazen ilk ses duyulmaya başladığında ağlıyor yazık derdim düşünün. :KK70:
Gerçekten rahatsız edici bir ses. Sürekli sürekli aynı ses sinir bozucu oluyor
:KK53:sanırım ben o işi yapmayı bilmiyorum:KK53:

Cinsel hayatı aktif olanların ses yapması anırması nornal yani.Aktif olmayan zaten ses yapmıyor.Konu nerelere gelmiş.Kimse kimsenin sevişme sesini duymak zorunda değil.Dikkat edilmeli

Hep böyle konuları görünce merak ederdim nasıl oluyor diye. Ben de şahit oldum. Çok kötüydü. Biz 2 3 kez daha şahit olduk. Şu aralar komşunun yatak odasından çok uzaktaki odada takılıyoruz. Ses gelmiyor. Gelse kapıcıya söyleyip uyarı yollayacaktık.

Sevişme sesi olunca bazılarına sevimli geliyor.
İnsanlar sevişmesin mi yahuya getiriliyor konu.
Kimse kusura bakmasın. Evde bebek olabilir, yaşlısı, hastası olabilir.
Çalışanı, uykusunu alıp işe gitmesi gerekeni, ergenlik dönemindeki çocuğu...

Senin orgazm çığlıklarını tüm apartman niye dinlesin?
Böğüre böğüre sevişmeyi sevmek tercihtir, o zaman git müstakil ev seçimi yap.
Ya da ses yalıtımı için kafa patlat bir zahmet.
Bunu da sadece sevişme sesi için değil, sesli yaşam seven herkes için diyorum.

Sevişmiyorsun diye kıskanma diyenler olur şimdi. :)

Tövbe bismillah.

Selamlar hanımlar, dert midir tartışılır ne zamandır aşırı canımı sıkan bir konu var.

Yaklaşık 3-4 ay önce çok beğenerek taşındığımız bir eve geçtik. Fakat duvarlar mı çok incedir ya da başka birşeyden mi bilmiyorum aşırı ses geçiriyor, konuşsak duyuluyor zaten o derece.

Bizim Yan dairemizde bir çift oturuyor, bina yeni bir bina muhtemelen bizden de birkaç ay önce burdalardı da neyse.. onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten bütün apartmana, çekinirlerdi diye tahmin ediyorum o yuzden... sonuçta kimse eşinin özel seslerinin duyulmasını istemez bence, ben öyle düşünüyorum.

Gelelim konuma; taşındığımızdan beri en başlarda bir iki kere yandaki kadının inleme sesleri geldi, özellikle banyodan çok duyuluyor biz de banyodaydık gülüştük hatta ilk başta.. sonra bunlar daha da fazlalaştı, bazen sabah akşam olmaya başladı. Ve normal bir inleme sesi de değil, inanın aşırı rahatsız edici neredeyse eziyet çekiyor gibi bazen bağırma derecesine geliyor bu. Ve şimdi takdir edersiniz ki Ramazan da geldi ayıp denen birşey var,ve sokağa çıkma yasağı da var bütün gün bu ses evde. Tv izlediğmzde bazen tv sesini bile bastırabiliyor. Son ses müzik açıyoruz duymamak için evdeyken müzik de bi yere kadar. Belki dedim ramazan gelince ayıptır keser sesini ama yok yani onu da dinlemiyorlar şaka gibi☺ birkaç kere sertçe duvara vurdum sustu ama birkaç gün sonra gene aynı tas aynı hamam devam... Anlayacağınız durumdan aşırı rahatsızız. Yöneticiye söyleyip söylememe arasında gidip geliyorum evimi de çok seviyorum ve daha birkaç ay oldu taşınalı , duyma kapat kulaklarını diyeceksiniz belki ama müzisyenim müzisyen kulağı da en hassas sesi bile duyuyor ki tv yi bastırabiliyor bazen diyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Sen neden takıyorsun ki demekki karşısındaki kadına değer vermiyor ..
Muhtemelen uzun süreli olmaz ilişki bir iki güne bikarlar birbirlerinden ya da biri birine tekmeyi atar rahatlarsiniz siz de bir nebze yeni birini bulana kadar ...

Haddim olmadığını söylemiştim; neden yukarda bunu belirttiğimi yazmıştım zaten. Bana göre öyle bir durum olsa daha çok çekinirlerdi demiştim.
Benim yan komşum evli. Onlardan da ses geliyordu. Bir gün açık açık söyledim o günden sonra ses kesildi. Evli olması ya da olmaması ile ilgili bir durum değil yani.Nasıl böyle bir kanıya vardınız ? 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X