Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumun adı kadınlar kulubü ama hanımefendiyi linç etmeye çalışan bir grup var, yorum yapmayın dedikleri halde hala laf sokmaya çalışıyorlar. Çözümünüz yoksa neden laf sokmaya çalışıyorsunuz? Konu sahibesi şikayet et butonu var orayı kullanın. Gürültüyle polis ve zabıta da ilgileniyor, belki böyle kendilerine çeki düzen verirler. Kimse kimsenin anırmasını dinlemek zorunda değil. Benim eski evimde de öğrencilerin yatak odası salonumla birleşikti. Çok çabuk bitirdikleri için şikayetçi olmadım ama aileyle otururken 'ahh, ohh' dinlemek hoş değil.
Bu durum bir de anırtı şeklinde düşünün. Normal inleme olsa razıyım inanın!!!

Forumun adı kadınlar kulubü ama hanımefendiyi linç etmeye çalışan bir grup var, yorum yapmayın dedikleri halde hala laf sokmaya çalışıyorlar. Çözümünüz yoksa neden laf sokmaya çalışıyorsunuz? Konu sahibesi şikayet et butonu var orayı kullanın. Gürültüyle polis ve zabıta da ilgileniyor, belki böyle kendilerine çeki düzen verirler. Kimse kimsenin anırmasını dinlemek zorunda değil. Benim eski evimde de öğrencilerin yatak odası salonumla birleşikti. Çok çabuk bitirdikleri için şikayetçi olmadım ama aileyle otururken 'ahh, ohh' dinlemek hoş değil.
Mesele hanımefendinin sesten rahatsız olması değil ki. Çoğu kişi söyledi rahatsızsanız ya kendilerini uyarın ya yöneticileri uyarın diye. Sesten rahatsız olabilir, bunda sorun yok.

Sevişme sesinden rahatsız olduğunu belirten kişinin ısrarla çiftin bekar olduğunu, evli olmadığını belirtmesi, kadının adamla "beni almıyorsun" diye kavga ettiğini söylemesinin konuyla ilişkisi nedir, mesele bu işte.

Mesele hanımefendinin sesten rahatsız olması değil ki. Çoğu kişi söyledi rahatsızsanız ya kendilerini uyarın ya yöneticileri uyarın diye. Sesten rahatsız olabilir, bunda sorun yok.

Sevişme sesinden rahatsız olduğunu belirten kişinin ısrarla çiftin bekar olduğunu, evli olmadığını belirtmesi, kadının adamla "beni almıyorsun" diye kavga ettiğini söylemesinin konuyla ilişkisi nedir, mesele bu işte.
Her rezillikleri bizim evde zaten diye belirtmek istemişimdir muhtemelen. Evlenmek istemiyorlardır belki, evli olmadıklarını nerden biliyorsunuz? Yorumlarından sonra bir de..

Ben şikayet ettim zaten,ayrıca kadınlar kulübü olunca her yazılanı ''oo bunu hemcinsim yazdı durun beğeneyim'' mi dememiz gerekiyor ne saçma şey.Başka bir hemcinsimizi yeriyor bu konu sahibi siz ona ne diyorsunuz peki ?
Daha banım yeni bitti sayılır belki yine ban yiyeceğim bu konu yüzünden,ama cidden nefret ediyorum bu toplumun gözetleme huyundan.Sesten rahatsız oluyorsanız madem gidin yöneticiyle konuşun,kendisiyle konuşun olmadı polisi arayın ! Başka ne diyelim,herkes yazmış zaten bunları.Ne tür bir çözüm önerirsiniz siz ?
Burada ''evli değiller,kadın şu sebeplerle kavga ediyor,namussuz'' yazmanın amacı kışkırtmak değil de ne ? Boşuna yorulmayın,herkes konunun neden açıldığını sonraki yorumlardan gayet de net anlıyor zaten.

Ben butur kişilerin başkalarına duyurmak maksatlı yaptigini düşünüyorum edepsizlik resmen sapıkça çoluk çocuk var polis çağırın dikkat etsinler
Zaten kadın histerik bir kadın. Duyurma amaçlı yaptığını fake sesleri bilerek çıkardığını düşünüyorum.

Zaten kadın histerik bir kadın. Duyurma amaçlı yaptığını fake sesleri bilerek çıkardığını düşünüyorum.
Histerik olduğunu bilecek kadar bilgiliyseniz libidosunun da yüksek olduğunu bilin. Taşınmanız tek çözüm olur. Yeni evinizde komşunuz evli ve histerik olmayan bir çift olsun dikkat edin.

Mesajlarin hepsini okudum ama bi turlu anlamadim tamm komsunun yaptigi hos bisy degil gayet haklisiniz ama sizde cozum odakli degilsiniz bence herkes biseyler demis yoneticiye soyle vs gibi ama siz ısrarla hala anirti gibi ses cikariyo diyosunuz yapacaginiz tek sey ya konusmak yada sikayet etmek yapacak bisy yok kimsenin ozel hayati bizi ilgilendirmez

Her rezillikleri bizim evde zaten diye belirtmek istemişimdir muhtemelen. Evlenmek istemiyorlardır belki, evli olmadıklarını nerden biliyorsunuz? Yorumlarından sonra bir de..
Konuyu açarken evli olmadıklarını özellikle bastıra bastıra belirtmiş olmasaydınız zaten o yorumlar gelmeyecekti. En başından beri demek istediğimiz bu aslında ama niyeyse bir türlü başarılı olamadık.

onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten
Bunun konuyla hiçbir ilgisi yoktu. Anlatılmak istenen de buydu, rahatsızlık duyduğunuz şey ses ise bekar çift olmasıyla 10 yıllık evli olması arasında fark yok, siz kadını hedefe oturtmak istediniz, mesele bu.

Her neyse, umarım bir şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

arsız insan uyarıdan anlamaz, ses gelmeyecek odaya geçin yada odamıza 500 tl civarı yalıtma yapın .sinemadaki köpeklerden yapıyorlar duvara hemde sıcacık oluyor kişın

Evli yada değil ne gerek var bunu belirtmeye rahatsız olabilirsiniz gidip konuşun belki utanır daha sessiz olmaya çalışır.

Burada çok konu açıldı bana hiç denk gelmedi böyle bir durum. Çocuktan sebep rahatsız olurdum sanıyorum. Ama sürekli de yapılacak bişey değil her gün her gece ne kadar uzun süre sevişiyor olabilirler ki ? Ve her defasında bağırtılı. Konu şikayetten ziyade mahalle dedikodusuna dönüşmüş. Yok namussuzmuş yok tiyatralmış rol yapıyormuş belki de gerçekten çok mutlu yok beni al diyormuş falan.. Camdan cama komşuyu çekiştirenler gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X