Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ya kocan duyarsa başka bir kadının inlemelerini.Nikah cüzdanını alınca tutkulu sevişmeler rafa mı kalkıyor?
Yer değiştirelim konu sahibi. Bizim binada aksırık, tıksırık, gaz çıkarma, çiş yapma sesinden başka ses yok. Sevişme sesini tercih ederim.
Gece vakti değl hanfendi, günün her saati Anırtı halinde!Sizi ilgilendiren kısmı nedir tam olarak? İnsanların özeline bu kadar salça olmayın ya. Benim komşum tv izlese kendi evimde açılmış gibi duyuluyor ses, duvarlar o kadar ince. Napayım bu durumda duyulacak diye sevişmeyeyim mi ya da tartışmayalım komşumun incileri dökülür mi diyeyim? Gece vakti olmadığı sürece sizi ilgilendirmez. Gece vakti rahatsız edilirseniz de uyarırsınız, ardından yasal yollara başvurursunuz.
Gebe olmasaydınız,anormal bir evliliğiniz olsaydı,hatta daha ütopik bir hayatınız olsaydı da aynı yorumlar gelecekti.Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...
Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...
Yöneticiye gidecek olay illa ki zaten az kaldıBunu görmeden yazmıştım önceki mesajımı ama artık bu detayları sesten ziyade burada kadını gömdürmek için yazdığınız çok belli oldu.
Durun istediğinizi yazayım.
Neee, evli değillerken mi sevişiyorlar? Yok artık ne günlere kaldık, bir de sesli ha? Errrrkek adam böyle şeye asla izin vermez. Zaten kızı da almıyormuş
Memnun kaldı iseniz, konuya döneyim. Çiftin medeni hali, ilişki durumları, dinamikleri sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren tek şey ses derecesi, onun için de tek çözümünüz bir şekilde ya komşunuzla ya yöneticinizle konuşmak.
Terbiyesizleşmeyin. Gündüz olan şey sizi ilgilendirmez gün içinde insanlar ses yapabilir diyorum. Gece uykunuzdan oluyorsanız çözüm arayın. İnsanların hangi saat nasıl sevişeceğine karışamazsınız. Sadece gece sessizlik talep edebilirsiniz. Anlayabildiniz mi, çok basit.Gece vakti değl hanfendi, günün her saati Anırtı halinde!
O zaman diğer detayların konuyla ilişkisi ne?Rahatsızlığm sadece ses evet.
Terbiyesiz olan sizsiniz, buyrun siz çekin 7/24 p...o sesini o zaman kolaysaTerbiyesizleşmeyin. Gündüz olan şey sizi ilgilendirmez gün içinde insanlar ses yapabilir diyorum. Gece uykunuzdan oluyorsanız çözüm arayın. İnsanların hangi saat nasıl sevişeceğine karışamazsınız. Sadece gece sessizlik talep edebilirsiniz. Anlayabildiniz mi, çok basit.
Pardon? İyi de onların evinin içi zaten bütün mahallede![]()
Sevişme sesi duymak istememek değil problem.
Ses dışında verdiğiniz detaylara bir bakın, hangisi sizi ilgilendiriyor? Evli olmamaları mı, kavga etmeleri mi, adamın evlenmek istememesi mi? Bunların hiçbiri konuyla ilgili değil eğer rahatsızlığınız sadece ses ise.
Genç değller kiBırakın gençler sevişsin
Terbiye yoksunusunuz. Daha kötüsü terbiyenin ne olduğundan bihabersiniz.Burada yorumlarıma beğenmedim e basan hanımlar da aynı yollardan geçmiş olsa gerek... ban yemek uğruna söylemeden edemeyecektim kusura bakmayın![]()
Ad hominem. Ama başarısızBurada yorumlarıma beğenmedim e basan hanımlar da aynı yollardan geçmiş olsa gerek... ban yemek uğruna söylemeden edemeyecektim kusura bakmayın![]()
Evet evde bütün gün o sesi çıkarmak çok terbiyeli bi durum, kadın baya namuslu yaaa... ben terbiyesiz doğruTerbiye yoksunusunuz. Daha kötüsü terbiyenin ne olduğundan bihabersiniz.
Hem genç değiller hem 24 saat sevişebiliyorlar. Tebrik etmek lazım bu çiftimiziGenç değller ki![]()
Seks yapmak namussuz luk demek değil gidin kendisine rahatsız olduğunuzu söyleyinEvet evde bütün gün o sesi çıkarmak çok terbiyeli bi durum, kadın baya namuslu yaaa... ben terbiyesiz doğru ☺