Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de maalesef yalıtımı kötü bir yeni binadayım. Yatak odamda yatarken üst komşumun ebeveyn banyosunda tıraş oluşunu, jileti lavaboya vurma sesini duyuyorum diyeyim o kadar.
Sizi anlıyorum, sesler sizi onlar adına utandırıyor ama birincisi konuşmadan duvarlara vurarak iletişim kuramazsınız, ikincisi de komşularınız hakkında olur olmaz yok evliydi, bekardı, ahlaksızdı diye etiketleme yapmamanız gerek. Geçen gün üst komşum beni yerimden zıplattı küt küt vurarak. Televizyonu mu fazla açtık ne oldu ki derken şöyle dikkatli dinledim ki üst kat komşusuna söyleniyor hakaretlerle şu çocuklarını sustur, tepemde anırarak koşturma diye. Eee ne oldu şimdi üsttekine söylenirken alttaki beni rahatsız etti. Güzelce konuşun. Az yavaş sevişin de denmez ama ben olsam böyle bir anda gidip sanırım televizyonunuzun sesi çok açık kısar mısınız şeklinde bir uyarı yapardım. İnsanlar gerçekten farkında da olmayabilir bu kadar yalıtımın zayıf olduğunun.

Nikah cüzdanını alınca tutkulu sevişmeler rafa mı kalkıyor?

Yer değiştirelim konu sahibi. Bizim binada aksırık, tıksırık, gaz çıkarma, çiş yapma sesinden başka ses yok. Sevişme sesini tercih ederim.
Ama ya kocan duyarsa başka bir kadının inlemelerini. :KK70:

Sizi ilgilendiren kısmı nedir tam olarak? İnsanların özeline bu kadar salça olmayın ya. Benim komşum tv izlese kendi evimde açılmış gibi duyuluyor ses, duvarlar o kadar ince. Napayım bu durumda duyulacak diye sevişmeyeyim mi ya da tartışmayalım komşumun incileri dökülür mi diyeyim? Gece vakti olmadığı sürece sizi ilgilendirmez. Gece vakti rahatsız edilirseniz de uyarırsınız, ardından yasal yollara başvurursunuz.
Gece vakti değl hanfendi, günün her saati Anırtı halinde!

Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...
Gebe olmasaydınız,anormal bir evliliğiniz olsaydı,hatta daha ütopik bir hayatınız olsaydı da aynı yorumlar gelecekti.
Pozitif ayrımcılık yapılacak bir durum yok çünkü

Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...

Çarpıtmayın,kimse size inleme seslerini duymak istemediğiniz için yorum atmıyor.Konunun daha ilk mesajında ''özellikle çift diyorum çünkü evli falan değiller'' diye bir ayrıntıyı gayet de ''cık cık cık ahlaksızlar'' deyip size destek çıkalım diye yazdığınız belli.Üstelik sonraki mesajınızda da kadının ne için kavga ettiğini falan yazmışsınız,belli ki size uymuyor bu tip şeyler,yine de sizi ilgilendiren bir durum yok ortada anlatabiliyor muyum ?
Kimse size bebekle ya da sizin evliliğinizle ilgili bir şey demiyor ayrıca gerçekten tuhaf ayrıntılar veriyorsunuz.

Bunu görmeden yazmıştım önceki mesajımı ama artık bu detayları sesten ziyade burada kadını gömdürmek için yazdığınız çok belli oldu.
Durun istediğinizi yazayım.

Neee, evli değillerken mi sevişiyorlar? Yok artık ne günlere kaldık, bir de sesli ha? Errrrkek adam böyle şeye asla izin vermez. Zaten kızı da almıyormuş :KK43:

Memnun kaldı iseniz, konuya döneyim. Çiftin medeni hali, ilişki durumları, dinamikleri sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren tek şey ses derecesi, onun için de tek çözümünüz bir şekilde ya komşunuzla ya yöneticinizle konuşmak.
Yöneticiye gidecek olay illa ki zaten az kaldı ;)

Gece vakti değl hanfendi, günün her saati Anırtı halinde!
Terbiyesizleşmeyin. Gündüz olan şey sizi ilgilendirmez gün içinde insanlar ses yapabilir diyorum. Gece uykunuzdan oluyorsanız çözüm arayın. İnsanların hangi saat nasıl sevişeceğine karışamazsınız. Sadece gece sessizlik talep edebilirsiniz. Anlayabildiniz mi, çok basit.

Terbiyesizleşmeyin. Gündüz olan şey sizi ilgilendirmez gün içinde insanlar ses yapabilir diyorum. Gece uykunuzdan oluyorsanız çözüm arayın. İnsanların hangi saat nasıl sevişeceğine karışamazsınız. Sadece gece sessizlik talep edebilirsiniz. Anlayabildiniz mi, çok basit.
Terbiyesiz olan sizsiniz, buyrun siz çekin 7/24 p...o sesini o zaman kolaysa

Son düzenleme:
Pardon? İyi de onların evinin içi zaten bütün mahallede 😂

Sevişme sesi duymak istememek değil problem.

Ses dışında verdiğiniz detaylara bir bakın, hangisi sizi ilgilendiriyor? Evli olmamaları mı, kavga etmeleri mi, adamın evlenmek istememesi mi? Bunların hiçbiri konuyla ilgili değil eğer rahatsızlığınız sadece ses ise.

Yazmışlar, tekrar yazmayacağım.
Yöneticinizle konuşun.
Beni muhattap almadan duvar yumruklayan komsum olsa kapımı açmazdım
O komşu siz olsaydınız zaten acmazdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X