- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
Çocuk ses yapıyo diye şikayet etsen üstten aşağıya alırlar bence seni. Çocuk bu ne yapalım diye. Bu arada 4 aylık bebeğim var benimde gece ağlasa salona gidiyorum rahatsızlık vermemek için. Başka odada uyuyana kadar oyalamaları lazım ama o da mümkün olmuyo demek. Belkide çocuk durmak istemiyo. Zor bi durum.
Çocuk için şikayet etmem ki ben, adı üstünde çocuk. Ağlayacak, zıplayacak, oynayacak. Sorun uykusuz kalıyorsunuz diyen, en küçük müzikte bile kapıya gelen komşularımın yan odamda her akşam yurttan sesler korosuna dönüşmesi.
Ya benim o serin odada doğalgaz açıkken bile duramıyoruz ki gerçekten çok soğuk, ısıtamıyoruz...
Canim yaa! Konuş bari tatlim. Veya esin bi tiklatsin kapılarını. Sen olabildiğinde anlayışla yaklaştiğin için bu kadar rahatsız olduğunuzu farketmediler belki. Bazı insanlara illaki açık açık konuşmak gerekir tatlim. Onu deneyin. Size de yazık.[/QUOTE]
Yarın akşam söyleyeyim bari. Umarım ters bir durum olmaz...
Evet her iki taraf içinde çok zor ama ben işin büyük kısmının çocuklu aileye düştüğünü inanıyorum. Saat olmuş yarım bu saatte ayakta işi ne o çocuğun? Tamam ağlayan bebeğe birşey yapamaz insanlar , ama 2.5 , 3 yaşında bir çocuk durdan, sustan anlamalı kaldı ki bu saate ayakta kalmamalı ... eğer ayaktaysa da , dediğiniz gibi salonda filan oyalanmalı . Hastası var , yaşlısı var , millet işe gidecek , belki bebeklisi var. O çocuğun sesinden belki bir başkasının çocuğu rahatsız oluyor,uyuyamıyor.
Bence uygun bir dille uyarın komşunuzu . Ama anlayışlı olsalar , zaten bu saatte sizi bu konuyu buraya yazdıracak kadar rahatsız etmezler.
Çok zor vallakolay gelsin .
Teşekkür ederim, genelde bu saatte ayakta oluyor zaten o uyuyunca da 3 aylık olanın ağlaması başlıyor, sonra anne ve babaanne sırayla ninni, şarkı falan söylüyor bizim uyku sürekli bölünüyor.. E gecenin köründe de oda değiştiremezler haklılar ama ne bileyim sanki oyun sırasında salona geçseler daha iyi olacak gibi...