E
EU1
Ziyaretçi
kaça kadar burda olun canem
akşam girerim burdaysan
saat 10buçuğa kadar burdayım biliosun ben çalışan üreten ve daha çok tüketen biriyim :1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaça kadar burda olun canem
akşam girerim burdaysan
saat 10buçuğa kadar burdayım biliosun ben çalışan üreten ve daha çok tüketen biriyim :1rolleyes:
hee biliyom
gelirim o zaman akşama bekle beni canem :jeyyar:
gidiyim uyuyum azıcık mirmirmirmir
yok cnm iğnelide öle bişey. lazerden konuşmuştur onlar.çünkü lazere gidiyosun 45 gün sonra gel diyolar. iğnelide de 2 haftada 1 falan çıkıyo. ama ben hepsini birden aldıramadığım için 10 dk 10 dk alıyorum.haftada 1 gidiyorum. dakikası 1 tl.
ben bi kliniğe gitmiştim araştırmak için doktor meşguldü orda iki bayan konuşuyordu ilk defa aldırmış 2 ay olmuş bir daha çıkmamış 2. ye gerek yok demiş 25 yetaleye yaptırmış sen kaça yaptırıyorsun ? niye 4 defa gittin ? kişiden kişiye değişiyor mu? ne çok soru sordum dimi
hahaaay benle uğraşırsın di mi ne güzel olmuş ki sana :roflol::roflol::roflol::dilcikar:
ayyy ne güzellll :asigim:
Bende işe gelmeden göreyim dedim evdeki pc bozuldu yaaaaaaaaa
Tam sefgilim camı açtı pc çöktü ne karizmatik çocuk yaa pcye bile etki ediyo :asigim:
funda mükemmelsin bebeğim ya.sırnaşık şeylaelaelaelaelae[[/URL][/IMG]
sizler içn bi resimm
ben ve erkeğim..
ayyy ne kızmısındırr kıyamam kötü olmuş :teselli:
ayyy ne güzellll :asigim:
Bende işe gelmeden göreyim dedim evdeki pc bozuldu yaaaaaaaaa
Tam sefgilim camı açtı pc çöktü ne karizmatik çocuk yaa pcye bile etki ediyo :asigim:
hadi köpürelim hadi hihoyyytnerdesiniz ya biran köpürüyonuz sonra yine yoksunuuz
kaç tondur yav buu kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyy süperr cokacimcoook
sağol cano Şeniz
hevett en süperindennn yiyeliimm gari gerçeğini yiyemeyom sanalda yicem kaydirigubbakcemile3
nie çok mu kilolusun :roflol:
Ben şimdi magnumun hani çubuk gibi çikolat varya onu yiyom fıstıklııııı cokacimcoook
Hepinizle paylaşabilirim çilak hariç o velved le bana çilak vermedi o yüzden :dilcikar:
afiyet bal şeker lop lop et olsun kuşiimmm kaydirigubbakcemile3
gıız seni tanıdığım günden beri hergün arıyorr Şeniz
çok uğurlu gacısın valla
nie çok mu kilolusun :roflol:
Ben şimdi magnumun hani çubuk gibi çikolat varya onu yiyom fıstıklııııı cokacimcoook
Hepinizle paylaşabilirim çilak hariç o velved le bana çilak vermedi o yüzden :dilcikar: